2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
BU SON haftalara doğru kafa büyüklüğünün 2 hafta önden gitmesi normal mi ki ya bize de öyle dediler korkmustum
Bana da öyle söyledi doktorum canım 2 hafta önde diğer her şeyi haftasıyla uyumlu normal bir durummuş sadece haftalar ilerledikçe haftasını bulamazsa normal doğumda sıkıntı yaşanırmış oda tabi bazı bebekler haftasını dengeliyor bakalım

Amin inşallah canım

Çıkarınca insan gerçekten bı oh cekio

Bütün olaylar özel hastanede öldü cnm. Özelde olsa devlette sesini çıkarmayi bilmeyince böyle ezenler oluo malesef. Şimdi hastanem ve tavurlarindan çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla doğum yapicam inşallah. Kendi semtimde üç tane özel hastane var. Ben arabayla yarm saat mesafede olan hastaneye gidiyorum. Muhtemelen doğumda çok ziyaretcim olmayacak çünkü metro yada minibüs yok ulaşımı zor biraz ama umrumda değil güzel bı doğum olcak inşallah

Ziyaretçi olmaması daha iyi bence. Ben kimseyi istemiyorum. Her gelen bir mikrop getiriyor. Bir arkadaş sürekli soruyor. Onunda çocuğu acayip yaramaz. Odayı birbirine katar. Başka bir arkadaşın 6-7 aylık bebeğine sürekli vuruyor falan. Direk söyledim ona da odaya ziyaretçi istemiyorum diye ama hala soruyor

Selaaaam kızlar ben de şimdi hastaneden çıktım oğluş 3.100 kg 50 cm olmuş kurtardılar artık kendilerini sanki ❤❤
Maşallah canım uzun olacak paşa
Bir de niyeyse hep erken gelecek korkusu yaşıyorum biran da suyum gelecek gibi
Bu haftalarda oluyormuş canım inşallah vakti zamanında sağlıcakla gelsinler
Doktorun anormal bulsa söylerdi canım anne babaya çekiyor bebekler doktorlar sağlıklı bebekten yana illa kilolu istemiyorlar hatta normal doğum için
Kızlar ishal doğum belirtileri arasında mı? Böyle bir konu konuşulmuştu galiba ama tam emin olamıyorum Benim kız ters normal doğum belirtileri yaşarmıyım ki???
Normal doğum belirtileri yaşayabilirsin canım öyle biliyorum ishal de doğum belirtilerinden ama tek başına bir şey ifade etmiyordur başka belirtilerin var mı mesela bel ağrısı kasıklara doğru inen karın ağrısı falan bir de sancı sertleşme düzenli şekilde

Normal lekelerde leke çıkarıcılar işe yarıyor ama beklemekten kaynaklı sarı lekelerde işe yaramamıştı ben önceden denediğimde:/
İnşallah çaresini bulursunuz
Kızlar ishal doğum belirtileri arasında mı? Böyle bir konu konuşulmuştu galiba ama tam emin olamıyorum Benim kız ters normal doğum belirtileri yaşarmıyım ki???
İshal herkeste olmayabilir ama evet bi belirti olarak kabul ediliyo tabi tek başına değil. Meleğiniz ters olsa da evet tüm doğum belirtilerini yaşayabilirsiniz

Muayenelere her hafta gitmeye basladiniz mi, bize artik her hafta geleceksin dedi sonraki muayenede 2 hafta sonra gorusuruz dedi,

İstemiyorum demene rağmen

İnsanın kendi parasıyla ancak bu kadar rezil olur Sen yine iyi susmuşsun ben olsam olay yaratırdım herhalde, belkide o an sana kaal geldi o anki psikolojin yüzünden belkide tepki veremedin Valla millet için hastane seçme sen hastaneden memnunsan orada olsun benim de evimin yanında 3 tane çok iyi hastane var ama bende doktorum istiyor diye uzak yerde ki hastanede doğumu yapıcam. Çnemli olan biz be bebeklerimizin sağlığı

İnsanın kendi parasıyla ancak bu kadar rezil olur Sen yine iyi susmuşsun ben olsam olay yaratırdım herhalde, belkide o an sana kaal geldi o anki psikolojin yüzünden belkide tepki veremedin Valla millet için hastane seçme sen hastaneden memnunsan orada olsun benim de evimin yanında 3 tane çok iyi hastane var ama bende doktorum istiyor diye uzak yerde ki hastanede doğumu yapıcam. Çnemli olan biz be bebeklerimizin sağlığı

Cok tesekur ederim guzel mesajin icin

Bel ağrısı zaten beni öldürdü gerginlikte var çokta sancım yok adet ağrıları gibi ağrılarım var canım

İnşallah çaresini bulursunuz

İshal herkeste olmayabilir ama evet bi belirti olarak kabul ediliyo tabi tek başına değil. Meleğiniz ters olsa da evet tüm doğum belirtilerini yaşayabilirsiniz
Adet ağrıları gibi ağrılarım da var karnımda gergin bel ağrısı çok fazla

Doktoruna danışma şansın varsa danış istersen canım bir arada bulunması sancıyı gösterebilir nst çekilmen gerekebilir
Mesaj attım görmedi daha cevap verir ona göre olmadı hastaneye giderim. Geçen cuma günü nst çektirdim sancı çıkmadı 2 gündür başladı bunların hepsi

Mesaj attım görmedi daha cevap verir ona göre olmadı hastaneye giderim. Geçen cuma günü nst çektirdim sancı çıkmadı 2 gündür başladı bunların hepsi
Sancı bir anda başlayabilir canım belli olmuyor eğer öyleyse en azından bilirsin belki açılma kontrolü falan yapar tedbirli davranırsın belirtilerin sancı yaşıyorsun gibi geliyor ama dur bakalım sağlıcakla gelsin

Evet parayla rezil olmak bu gerçekten. Kendimi ve bebegimi düşünüyorum kimseyi düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…