İyi geceler kızlar sancım arttı bugün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı açılmada yok ama belin çok kötü ve sancılarda çok var Doktor yatış verdi kabul etmedim kendi doktorum yarın gel dedi. Galiba ben sezeryan gününü öne çekicem cuma randevu alıp sezeryan olmak istiyorum. Bebek 38+0 olucak inşallah 3 buçuk kiloyu da geçer Bu kadar ağrıyı belki döner diye çekecem ama umudum kalmadı artık makat geliş hala Kesin sezeryana karar verdiğime göre bu kadar beklememin de anlamı yok
Korkma canim hersey guzel olacak ne kadar dayanabilirsen dayan anne karninda 1 gun bile cok onemli ama dayanamiyorsanda yaoacak birsey yok 38 haftalikda cok normal canini sıkma Allah yardimcin olsun
dogumdan bir gun once mi bırakacaksın iğneyi canm ? dozu nedir bilmiyorum ama eğer 0.4 ise etksii12 saat zaten bi sekilde müdahele ederler korkma hiçte:)
Kızlar dün akşam karnımın üstünde nokta nokta kızarıklıklar fark ettim kaşıntı falan yok bugün beni takip eden ebeye gittim pek onemsemedi gerçi kaşıntı vs olmadığı için önemsemedim ama yine de size de sorayım dedim . Böyle olan var mı
Bende igne aspirin kullanuyorum o yuzden mi sezeryan olacak dedi doktorunuz, igne kullanip normal dogum yapan yokmu acaba bugun kontrolde sorarim bende ne zaman birakcagim igneyi diye,
bizede 38+3 de sezeryanla alalim dedi ama bebegimizin dizleri rahatsiz ve carpik ayak sendromlu o yuzden sezeryan olacak bende bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum en azindan nisan gelene kadar
Canım, bebeğin de artık prematüre sınırını aşmış. Bebeğinin gelişimi de iyi çok şükür.
Sağlıkla kavuştursun rabbim
Bende muhtemelen haftaya sezaryen olacağım..,
İlla normal Doğum diye diretip, acı çekmenin anlamı yok bence de.
Kolay bir Doğum olsun inşallah.
iyi geceler canim. hakkınızda hayırlısı olsun üzülme ama artık makat diye kismet boylemiy hayirlisyla dogsun bebegin:). suan 34 haftaligim şimdiden o kadr zorluyor ki nefes almak suan balkondayım cunku içerde nefes alamıyorum. doğsa da rahatlasam artk su günler hızlı gecsinde diyorum ama son ay geçmez zaten 1 gün bir hafta gbi geliyor cildiricim
Artık bir saate bile katlanılamıyor balon gibi şiştim iki adım atınca nefessiz kalıyorum resmen. Balkonda kesmez ki Allah hepimize yardım etsin inşallah
Korkma canim hersey guzel olacak ne kadar dayanabilirsen dayan anne karninda 1 gun bile cok onemli ama dayanamiyorsanda yaoacak birsey yok 38 haftalikda cok normal canini sıkma Allah yardimcin olsun
Valla dürüst olmak gerekirse artık tükendiğimi hissediyorum 1 saat bile dayanacak gücü kendimde göremiyorum. Bir tarafım kızın için dayan katlan diyor diğer taraftan ya ters kanala girerse o zaman sezeryanda zorlaşacak. Beynim doğum olsun diyor vicdanım kızım küçük diyor ikisinin arasında kaldım
Heycan var tabi olmaz mı. Az önce rüyamda szeryan oldum ayağa kalktım hiç acı yoktu ne kadar kolay oldu diyorum inşallah öyle bı doğum nasip olur biran önce toparlanp çocuklarımla düzenini kurmak istiyorum
Valla dürüst olmak gerekirse artık tükendiğimi hissediyorum 1 saat bile dayanacak gücü kendimde göremiyorum. Bir tarafım kızın için dayan katlan diyor diğer taraftan ya ters kanala girerse o zaman sezeryanda zorlaşacak. Beynim doğum olsun diyor vicdanım kızım küçük diyor ikisinin arasında kaldım
Kızlar İstanbul civarında oturanlar var mı. Haberler de izledik. İstanbul ve civarında plastik fabrikasinda yangın olmuş. Havaya yoğun kimyasal yayiliyormus
Kızlar İstanbul civarında oturanlar var mı. Haberler de izledik. İstanbul ve civarında plastik fabrikasinda yangın olmuş. Havaya yoğun kimyasal yayiliyormus
dogumdan bir gun once mi bırakacaksın iğneyi canm ? dozu nedir bilmiyorum ama eğer 0.4 ise etksii12 saat zaten bi sekilde müdahele ederler korkma hiçte:)
Bende igne aspirin kullanuyorum o yuzden mi sezeryan olacak dedi doktorunuz, igne kullanip normal dogum yapan yokmu acaba bugun kontrolde sorarim bende ne zaman birakcagim igneyi diye,
bizede 38+3 de sezeryanla alalim dedi ama bebegimizin dizleri rahatsiz ve carpik ayak sendromlu o yuzden sezeryan olacak bende bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum en azindan nisan gelene kadar
Kizlar lohusa pijamasini daha yeni alicamda ben normal pijama almistim 2 tane.ilk amelyattan sonra hemn lohusa pijamasi giyiliyomu leke olma ihtimali varmiki ilk doguma normal giymistim
Selam canım, ben günde 1 kez Oksapar 4000 kullanıyorum, sezaryen olursa bir gün önce kesilecek büyük ihtimal, doğumdan sonra da bir süre yeniden devam edilecekmiş benim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.