2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Korkma canim hersey guzel olacak ne kadar dayanabilirsen dayan anne karninda 1 gun bile cok onemli ama dayanamiyorsanda yaoacak birsey yok 38 haftalikda cok normal canini sıkma Allah yardimcin olsun

Benimde 10 ekim verdi tarih olarak yeni oktor ama ozaman tam 39 doluyor sezeryan olucam igne kullaniyorum acil bi durum olurmu diye cok korkuyorum
dogumdan bir gun once mi bırakacaksın iğneyi canm ? dozu nedir bilmiyorum ama eğer 0.4 ise etksii12 saat zaten bi sekilde müdahele ederler korkma hiçte:)

Bende de var ama kasirsamda kaşınıyor benimki kaşımazsam kasinmaz

sisko

Bende igne aspirin kullanuyorum o yuzden mi sezeryan olacak dedi doktorunuz, igne kullanip normal dogum yapan yokmu acaba bugun kontrolde sorarim bende ne zaman birakcagim igneyi diye,
bizede 38+3 de sezeryanla alalim dedi ama bebegimizin dizleri rahatsiz ve carpik ayak sendromlu o yuzden sezeryan olacak bende bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum en azindan nisan gelene kadar

İnşallah canım hepimizin çok kolay olur Doktorum da bugün sorun yok derse yarın doğum gerçekleşsin istiyorum

Artık bir saate bile katlanılamıyor balon gibi şiştim iki adım atınca nefessiz kalıyorum resmen. Balkonda kesmez ki Allah hepimize yardım etsin inşallah

Korkma canim hersey guzel olacak ne kadar dayanabilirsen dayan anne karninda 1 gun bile cok onemli ama dayanamiyorsanda yaoacak birsey yok 38 haftalikda cok normal canini sıkma Allah yardimcin olsun
Valla dürüst olmak gerekirse artık tükendiğimi hissediyorum 1 saat bile dayanacak gücü kendimde göremiyorum. Bir tarafım kızın için dayan katlan diyor diğer taraftan ya ters kanala girerse o zaman sezeryanda zorlaşacak. Beynim doğum olsun diyor vicdanım kızım küçük diyor ikisinin arasında kaldım

Sende de heyecan ve stres var mı canım. Sürekli rüya görüyorum falan
Heycan var tabi olmaz mı. Az önce rüyamda szeryan oldum ayağa kalktım hiç acı yoktu ne kadar kolay oldu diyorum inşallah öyle bı doğum nasip olur biran önce toparlanp çocuklarımla düzenini kurmak istiyorum

Cnm sancın varsa zaten doktor alır bebeği kanala ters girmesini istemez. Sitres yapma cnm 38 hafta doğum için uygun bı hafta

37 hafta ve sonrası miadinda doğum cnm korkma

Kızlar İstanbul civarında oturanlar var mı. Haberler de izledik. İstanbul ve civarında plastik fabrikasinda yangın olmuş. Havaya yoğun kimyasal yayiliyormus
Ben İstanbul'da yım ama havada bişey farketmedim henüz. Camlar da açık uyuyoruz. Çok dışarı çıkmamak lazım heralde

dogumdan bir gun once mi bırakacaksın iğneyi canm ? dozu nedir bilmiyorum ama eğer 0.4 ise etksii12 saat zaten bi sekilde müdahele ederler korkma hiçte:)
Gunde 2 tane kullaniyorum canm..korkuyorum elimde degil dua edin lutfen hepimiz hayirlisiyla atlatalim

Canm benm 2. Hamileligim ilki sezeryandi ondan bilmiyorum normal dogum oluyomu

Gunde 2 tane kullaniyorum canm..korkuyorum elimde degil dua edin lutfen hepimiz hayirlisiyla atlatalim
Selam canım, ben günde 1 kez Oksapar 4000 kullanıyorum, sezaryen olursa bir gün önce kesilecek büyük ihtimal, doğumdan sonra da bir süre yeniden devam edilecekmiş benim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

12 yaşında kızım var onu 38. Haftada sezeryanla almislardi...37 hafta ve sonrasi normal ki...hic kendini uzme...saglikla dogsunlar yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…