- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Evet önümüzde ki salı günü, 38 oluyor tamÖnümüzdeki salı mi benimde doğum zamanı cuma 38+2 de alacaklar sizin kaç haftada olacak sezeryan başka sezeryan günü alan var mi acaba
Ay bende bu gebeligimde midem aylardır yanio. Eğer saçsız doğarsa bende çok sasircm. Bizim doktor hiç saç kökü falan demedi kesin ilk bebeğim gibi kel kafa doğacakDr.dün kontrolde kızımın saç köklerini gördüğünü söyledi bizede gösterdi ama tam anlamadım bu gebelikte hiç reflüm olmadı şaşırdım bende eğer az çok saçlı doğarsa bi hurafe daha ortaya çıkacak bakalım merakla bekliyorum.
Benim de haftaya Çarşamba tam 38 haftalike sezeryan olucam cnm. Haftaya baya bebek dogucak topikte inşallahÖnümüzdeki salı mi benimde doğum zamanı cuma 38+2 de alacaklar sizin kaç haftada olacak sezeryan başka sezeryan günü alan var mi acaba
Sende de heyecan ve stres var mı canım. Sürekli rüya görüyorum falanBenim de haftaya Çarşamba tam 38 haftalike sezeryan olucam cnm. Haftaya baya bebek dogucak topikte inşallah
Canim senin haftan iyice ileride icini ferah tut.Kuzenime 37 .hftada 3 kiloyu bulmaz demisti doktoru 3300 dogdu masallah.
Insallah kontrolun iyi gecmistir.Haberdar et bizleri de.Saglikla insallah
Sleepy nin kampanyasindan 2 li kutu yenidogan islak mendil aldim bende.Herkes cok indirim olmus yazmis.Aldim gitti.Hastane tipi pompa alicam ama su manuel gogus pompasindan da alayim dedim.Neydi onun adi kizlar.Baktim instagramdan bulamadim.Unuttum.
Hastaneye gittim ebe baktı yaaGenelde her hafta muayene ediyorlar zaten canım mecburen
Benimki de her hafta hareketleri kontrol et 10 az ise gel yada kanama su gelirse falan. Genelde herhafta çağırması lazımBilmiyorum ki canım huylandım bende sadeci eğer bebeğin harekitlerin düzenli takip et hissetlezsen gel dedi az kaldı doğuralımda kurtulalım bu doktorlardan hepsi farklı uygulama yapıyor
Canım hayırlısı olsun hiç üzülme ve korkmada gerçekten abartılacak kadar zor degil sezeryan. Sağlıkla doğsun bebişİyi geceler kızlar sancım arttı bugün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı açılmada yok ama belin çok kötü ve sancılarda çok varDoktor yatış verdi kabul etmedim kendi doktorum yarın gel dedi. Galiba ben sezeryan gününü öne çekicem cuma randevu alıp sezeryan olmak istiyorum. Bebek 38+0 olucak inşallah 3 buçuk kiloyu da geçer Bu kadar ağrıyı belki döner diye çekecem ama umudum kalmadı artık makat geliş hala Kesin sezeryana karar verdiğime göre bu kadar beklememin de anlamı yok
Çok tesekkür ederim canım hayırlısı olsun yapacak birşey yok artıkCanım hayırlısı olsun hiç üzülme ve korkmada gerçekten abartılacak kadar zor degil sezeryan. Sağlıkla doğsun bebiş
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun yeter ki...İyi geceler kızlar sancım arttı bugün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı açılmada yok ama belin çok kötü ve sancılarda çok varDoktor yatış verdi kabul etmedim kendi doktorum yarın gel dedi. Galiba ben sezeryan gününü öne çekicem cuma randevu alıp sezeryan olmak istiyorum. Bebek 38+0 olucak inşallah 3 buçuk kiloyu da geçer Bu kadar ağrıyı belki döner diye çekecem ama umudum kalmadı artık makat geliş hala Kesin sezeryana karar verdiğime göre bu kadar beklememin de anlamı yok
Bende aynı fikirdeyim dönmedi benim minik . Kalkıp 10 gün daha beklemek bana doğru gelmiyor çok şükür artık riskte kalmadıHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun yeter ki...illa ki normal doğumu beklemeye gerek yok. Olmuyorsa zorlamamak lazım, çok heyecanlı off yaklaşıyor günler
Canım, bebeğin de artık prematüre sınırını aşmış. Bebeğinin gelişimi de iyi çok şükür.İyi geceler kızlar sancım arttı bugün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı açılmada yok ama belin çok kötü ve sancılarda çok varDoktor yatış verdi kabul etmedim kendi doktorum yarın gel dedi. Galiba ben sezeryan gününü öne çekicem cuma randevu alıp sezeryan olmak istiyorum. Bebek 38+0 olucak inşallah 3 buçuk kiloyu da geçer Bu kadar ağrıyı belki döner diye çekecem ama umudum kalmadı artık makat geliş hala Kesin sezeryana karar verdiğime göre bu kadar beklememin de anlamı yok
Görünce miniği unutulur korkular canımBende aynı fikirdeyim dönmedi benim minik . Kalkıp 10 gün daha beklemek bana doğru gelmiyor çok şükür artık riskte kalmadıYarın kesinleştirecez doktorumla konuşup. Ya heyecan mı anne olma korkusu mu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular içindeyim
Bende ilk aydan beri yanıyorum bide kel oluyomuş kızımdoğum sonrası görücez kuzuları
Ben mide yanmasıyla alakalı olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Malum büyüyüp mideyi sıkıştırıyolar ondan oluyo. Eğer alakası varsa benim meleğim kel ve koca göbekli amcalar gibi doğacakBen de en son kontrolde saclarini gordum baya sacli olacakbasindan beri mide yanmasi cekiyorum..
iyi geceler canim. hakkınızda hayırlısı olsun üzülme ama artık makat diye kismet boylemiy hayirlisyla dogsun bebegin:). suan 34 haftaligim şimdiden o kadr zorluyor ki nefes almak suan balkondayım cunku içerde nefes alamıyorum. doğsa da rahatlasam artk su günler hızlı gecsinde diyorum ama son ay geçmez zaten 1 gün bir hafta gbi geliyor cildiricimİyi geceler kızlar sancım arttı bugün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı açılmada yok ama belin çok kötü ve sancılarda çok varDoktor yatış verdi kabul etmedim kendi doktorum yarın gel dedi. Galiba ben sezeryan gününü öne çekicem cuma randevu alıp sezeryan olmak istiyorum. Bebek 38+0 olucak inşallah 3 buçuk kiloyu da geçer Bu kadar ağrıyı belki döner diye çekecem ama umudum kalmadı artık makat geliş hala Kesin sezeryana karar verdiğime göre bu kadar beklememin de anlamı yok
Ben mide yanmasıyla alakalı olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Malum büyüyüp mideyi sıkıştırıyolar ondan oluyo. Eğer alakası varsa benim meleğim kel ve koca göbekli amcalar gibi doğacak
Benim kızım 2 ay emdi. 1 yasina kadar mama icti. Ve en başından heri hic değişmeden sma kullandim. Hicbir sekilde kabızlık sorunu yasamadim. Sma gerçekten cok guzel bir mama içinde balık yağı var. O yuzden bebekler tadını cok sevmiyor. Ama gelişimde cok guzel faydasi oluyor.Mide yanmasıyla saçın hiç alakası yok. İlk oğlumda hiç yanma kusma olmadı ama öyle saçlı ve kıllı doğdu ki epidural sezaryan olmasa bu benım bebegı degıl derdim. 2. De mide yanmam çoktu ama saçı cok azdı, kel değildi ama çok saçlı da değildi. Bunda nasıl olacak bakalım... Mamaları araştırdım hippte çok şikayet var. Bebekler boğulacak gıbı olmuş. Sma da da kabızlık sorunu çok var... Sezaryan olursa benım süt hemen gelmiyor anca ebebekten malt alıp içince hemen geliyor. Cuma kontrol var dra soracağım dogumdan 1 gün önce malt içeyim mi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?