2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah, bizim var da yok gibi yani sağolsun pozlarmız hep bi tuhaf bi osu eksik olsun inşallah
Inşallah canim hayirliisyla sağ salim kucagimiza alalım hepimiz mutlu mesut yavrularla yasayalim:)ilk diyebheyecanliydim herşeyi olsun istiodum sonra binsalmislik geldi üstüme ağırlık hatta her haftaya özel foto falan çekinirim diyodum aya özel bile cekinmedim:/ nasi tembellik yaptım

Ayyy bizim de 25 ekim. Sıra sıra evlenip, sıra sıra doğuruyoruz ahahahaha :)
hadi inşallah o zaman ekimleri seviyoruz biz ekimde evlendik kizim 1 ekim dogumlu oğlumda oyle olcak su 7 gun icinde geleyim demezse veya 1 kasima kalmazsa ( insallah kalmaz tabi )

Aaaa çok az kalmış senin ☺ inşallah sağlıkla kucağına alırsın doktor ne diyor peki bu duruma gelmezse sezeryanla falan dedi mi?
40 haftaya kadar bekleyecegiz sonra pazarlığa oturacağız önce suni sancı veririz olmazsa sezeryan dedi malesef. Insallah dolmadan doğuma giderim artik beklemek zor geliyor

40 haftaya kadar bekleyecegiz sonra pazarlığa oturacağız önce suni sancı veririz olmazsa sezeryan dedi malesef. Insallah dolmadan doğuma giderim artik beklemek zor geliyor
canim yürüyüş merdiven çıkıp inme . ne bilim baska egzersizler faln denesen ama bide stressiz olman gerek ..

kizlar nefes darlığı cekiyorum sizdede varmi yani aslına şöyle sanki aldigim nefes bana yetmiyormuş gbi . önerisi olan varmi?

(nefes egzersizi yapıyorum ama o an nefes rahatliyorum sonra gene aynı )
Bende de var, hatta burnum da tıkalı, nezle gibiyim. Akşamları az yemek yemeye çalışıyorum. Burnum açılsın diye kafamın üstünden çarşaf gibi bir şey örtüp kaynar suyun buharında bekledim, işe yaradı.

evet iyi gelmişti ama vücut kırıktı genede dogum başladığında uykusuz ve yorgundum . son haftalar iyi uyumalı aslinda insan ama tam tersi gece uykusu uyumak bir nimet haline geliyor
Malesef bende ilk kez nezle oldum. Ama sebebi gece hastane de kaldigimda bakan nöbetçi hemşire. Grip haliyle hem bana hemde katta ki yeni doğan bebeklerin odasına girdi çıktı. Ben kaptım o mikrobu ıns bebeklere birsey olmamstr

Merhaba anne adayları. Artık az bir zamanımız kaldı. Ben artık iyice zorlanmaya başladım eğilmek zor geliyor. Bazı şeyleri yapamayınca sinirlerim bozuluyor. Rabbim hepimizi sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.
Bu hafta Ayşe Öner'in Hamilelik,doğum,bebek bakım kitabını okudum.Çok faydalı bilgiler edindim .Evinizde bulunması gereken bir kitap tavsiye ederim.
Bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar var mı burada ? Çoğunluk İstanbul sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…