2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen o canım değiştirmedik kadının tarz-ı heralde artık gerçekten umursamıyorum diyorum.dogunca görürüm inşallah elimde bi albüm olmayacak ama tek düşüncem artık sağlıkladogurmak
İnşallah, bizim var da yok gibi yani sağolsun pozlarmız hep bi tuhaf bi osu eksik olsun inşallah

Ahahah çok hoş daha bi anlamlı olmuş o zaman... kaynanan bide herşeye karışmıyorsa çok şanslısın :)
Senin yazdıklarını hatırlıyorum buradan yanlış hayırlamıyosam, inşallah size de bi ferahlık gelsin bebişinizle, eşin ve bebeğinle başbaşa kalınsınırları koruyoruz diyelim, şimdilik doğumdan sonra nolur bilmem

Başınız sağolsun tekrar canim.demek ki hayırlı zaman şimdiymis zaten 1 günün kaldı sık dişini kavuşma zamani geldi.
Bugun duzensiz kasilmalar tavan yapmis durumda.Allah hayra cikarsin
Yine iyi geldin Maşallah kaldıkları kadar kalsinlar tabii ama bugünlerede şükür.

Ayyy hadi gözünüz aydın Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Aynen buna bile sukrediyorum yatip kalkip zaten.Sukurler olsun geldik buraya kadar diyorum ama 1 hafta daha sıksıklar dişlerini insallah

birde saçını boyayan varmı varsa öneri alabilirmiyim
Ben hamileliğin başından beri boyuyorum. Saç boyamanın çocuğa zarar verdiğini gösteren bir tane bile doğru düzgün delil yok. Doktoruma sorduğumda sen bunları nereden duyuyorsun diye şaşırdı kaldı (yurtdışındayım). Saça sürülen kimyasalın miktarı ve deride kalma süresi herhangi bir kimyasalın kana geçmesi için yeterli değil. Renk açıcılardan bahsetmiyorum ama düz boyadan bahsediyorum. Yani tabi ki kimyasaldan kaçınmak lazım gerek olmadıkça ama benim saçımın yarısı beyaz 30 yaşında olmama rağmen ve 9 ay kendimi berbat hissederek gezemezdim hurafeler yüzünden.

esas zararlı olan deodorantlar mesela hamile olsak da olmasak da ama kullanıyoruz.

Nette okuduğuma göre yavaş yavaş gelebilirmiş mukus tıkacı. Tabii li nette hep bilgi kirliliği var. Sen her ihtimale karşı doktorunu bilgilendir
bnde okudum 36 haftada gelip 39 da da doğabilir zamana yayılarak da gelebilir yazıyor. nisan olabilir o zmaan bu:) bi kac seferde gelcek dmeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…