2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
geçmiş olsun canim bi karışım biliyorum bal zencefil limon ve tarcın karıştırıp iciyorsun sirkede koyan var geçiriyor öksürüğü bi iki gün içince yani bnde ise yarar. onun harici yatarken katlanabilirsen bas ucuna soğan kes koy oda geçirirmiş. kendimde denemedim ama kizimda ise yaramıştı

Sagol tatlım bakalım aklımda bu akşam zencefil bal zerdeçal limon karışım yapicam
Gece beni öldürüyor alttan çıkacak die korkuyorum

Sagol tatlım bakalım aklımda bu akşam zencefil bal zerdeçal limon karışım yapicam
Gece beni öldürüyor alttan çıkacak die korkuyorum
doguma yakin grip, soğuk algınlığı faln olurmus genelde . ay ne çok dogum belirti seyi saydım burdada hurafemi bilmiyorum ama kizimda son haftamda olmuştum hatta bu karışımdan ictm 2 3 gün oyle biraz toparlamıştım. o zamanlar doguma yakin vücudun direnci duser grip faln cabuk olursun cabuk üşürsün faln demişlerdi

Aslında zamanlama iyi oluyor inşallah kolayca olur canım dogumunda

Bu geçenli kontrolde bebeğin bir kilo olduğunu iddia eden doktor mu gıcık, azcık baksa nolur yani havası kime
Aynen o canım değiştirmedik kadının tarz-ı heralde artık gerçekten umursamıyorum diyorum.dogunca görürüm inşallah elimde bi albüm olmayacak ama tek düşüncem artık sağlıkladogurmak

Aynen tam mevsim geçişi bide sanırım aynı karışım iyimi geldi canım inşallah banada iyi gelir

Aynen tam mevsim geçişi bide sanırım aynı karışım iyimi geldi canım inşallah banada iyi gelir
evet iyi gelmişti ama vücut kırıktı genede dogum başladığında uykusuz ve yorgundum . son haftalar iyi uyumalı aslinda insan ama tam tersi gece uykusu uyumak bir nimet haline geliyor

evet iyi gelmişti ama vücut kırıktı genede dogum başladığında uykusuz ve yorgundum . son haftalar iyi uyumalı aslinda insan ama tam tersi gece uykusu uyumak bir nimet haline geliyor
Kesinlikle canım uyumak lazım ama işte sorun da uyunmuyor kasılmalar ve wc derken sabah oluyor okul olmasa yatarsın yatilmiyooorrinşallah karışım iyi gelir oksurmekten göbeğim acimaya başladı

Benim dikiş yerimde sıkıntı yok ama üzerinden geçti tabii senin daha yeni.benim 10 yil oldu.
Oda eksik kalsın zaten.heryerim ayrı ağrıyor.bugun ben sancilanmaya başladım, yalancilar beni yeni yeni yoklamaya basladi.toplanip sertleşiyor karnim.37+0 da kontrolüm var magnezyum u sorucam biraktirirsa kramplarla nasıl basedicem bende kara kara onu düşünüyorum.
birde saçını boyayan varmı varsa öneri alabilirmiyim
Watsons ta bio magic organik boya var ben en basindan beri onunla boyuyorum hatta 12 haftalıkken normal ile boyadım ama sadece ön çerçeveyi ve 5 dk tuttum korkudan yikadim hemen.sonra bunu kesfettim 15-20 gunde bir boyuyorum 15 dk sonra beyazlarin rengi değişince yıkıyorum.crs dr sezeryan günü verecek 3 4 gün önce komple boyayıp gideceğim.

Canim doktorunu haberdar et bu durumdan,gerci o gelince hemen dogum olmayabilir de olabilirde deniyor ama sen yine bi haber ver ve dinlen bol bol
gecen haftada geldi boyle bisi nisan gelse şimdiye dogum olurdu bence ya bu ya o.mukus degil yada az geldi iki seferde bilemedm . baska bi durum olursa giderm hastaneye ama suan iyiym perşembe kontrolde söyleyeceğim. bu akintiyi

Benm dört sene arası. Millet iki sene geçmeden hamile kaliyor . Bana da hemen yap diye tutturdu millet de geçen sene babam vefat etti çok yakinlarimda büyük sağlık sıkıntıları oldu geçti şükür sonra hamile kaldım bütün aileye iyi gelcek inşallah yeni bebek yeni heycan. Magnezyum u doktor 36 kesti benden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…