2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ahaha sevismemiz lazım cok guzelmis tuttum bu lafı

Ya bi de her hafta kişisel temizligimi yapiyorum ama aynaya bakmazdim hiç .bugün aynayla baktım aman Yarabbi bence 70 yaşındaki nenelerinki bile böyle değildir valla utancim katlanicak
onlar neler görüyordur sen bilsen ah. bendede bazen deli düşünceler olmuyor değil. bir cocuk doğurduk bu hale geldi 3 4 doğuranlari nasıldır ola demiyor degilim bide hemşireler ebeler hepsini görüyor zor meslek vala .

Allah kolaylık versin onlara da . Valla ben kendiminki gördüm psikolojim bozuldu onlar

Çok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur
İnşallah canm en kısa zamanda bebeğinoe evinize gidersiniz. Gelişimi çok güzel tamamlamış. Maşallah size

Bende aynı durumdayım ilişki bazın da bazı kiziyorum. Ona bazen kiskancligima tabi

Oyyy maşallah bende yarından itibaren günde bir saat yürümeye başlayayım. Hurma yiyorum zaten her günn egzersiz de yapıyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını bir avaz da kurtularak veririzz

Gözün aydın canım benim Rabbim bebisinle evine dönmek nasip etsin

Kızlar yarın çatı muayenesi olucam . Şu ultrason jelinden surduklerinde acı olmuyomuş. Çatı muayenesi olanlar böyle bi uygulama yaptı mı ebeniz veya doktorunuz

Benim muane 10 20 saniye sürdü bir şey de sürmedi galiba görmedim eldivenle elle konrol ediyor biraz bastırarak ağrı sızı bir şey olmuyor, normal muane işte.

Kizlar karninizin indigini hissediyor musunuz hic? Kaburgalara dayaniyordu ayaklar direkt gogus altindan basliyordu simdi az bir sey indi sanki.
Kasıklarımda bacagima vuruyor hissediyorum hiç midemde olmadı tabi ama yürüyemiyorum sanki çıkacakmış gibi ve oturmada zorlanıyorum bacaklarım kapalı oturamıyorum kafa bayağı aşağıda
Birde göbek deliğini görüyordum şimdi aşağı doğru bakar oldu

Ya bi de her hafta kişisel temizligimi yapiyorum ama aynaya bakmazdim hiç .bugün aynayla baktım aman Yarabbi bence 70 yaşındaki nenelerinki bile böyle değildir valla utancim katlanicak
Ya bence herkesin oyledir nesini begeniyor ki bu erkekler igrenc insan bakmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…