2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar philips Avent göğüs ucu kremi varmış, deneyen var mı
Valla kızlar benim anladığım kadarıyla göğüs ucu kremlerine çok para vermeye gerek yok bana hastaneden hediye bir krem vermistiler onu sürmeye şimdiden başladım baya iyi geldi doğumdan sonra da zeytinyağı kullanicam

Berikko gelişmeler nasıl ? Eymen paşa evine geldi mi?

Allaha şükür evimizdeyiz.. Eymenle ilgilenmekten kendime gelemedim vallahi.. Yarin kontrolumuz var.. Ins kilo vermemistir uykusuzlukta çok zor birseymis.. Şu an 1 saatlik uykuylayım.. Bu gece de toplam 1 saat gözüm dalarsa gene yarina iyiyimdir
Eymen az biraz emiyor hanımlar.. Ama geceleri emmiyor.. Anlamiyorum yaa.. Gece emmiyor kesinlikle.. Biberonu alıyor memeyi almiyor.. Sabah erken vakitlerde de ayni duru geçerli.. Ama oglende filan emiyor meme.. İnsallah düzelir.. Gece süt hazirlamak zor geliyor.. Uykusuzluk tavan yapiyor zaten

Bir de benim sanrm süt sagma makinesine ihtiyacm olcak.. 30unda şu ankinin kira süresi doluyor.. Satın almayi düşünüyorum.. Sizce fiyat ve performans olarak hangisi mantıklı?

Ayyy muhteşem allah anali babali büyütsün yavaş yavaş doğumlar kendini gösteriyor

Ben de sanki hic buyumesin isteyecegim gibi geliyor en tatli hali de en minik hali olacak gibi. Ama cok acemi olacagimiz kesin.

Benim için en buyuk sorun banyo yaptirmak.. Onu halletsem herseyi yapabiliyorum.. Ben minnak premature oğluma cekinmeden bakabiluyorsam sizler yaparsnz kizlar yaa.. Oradaki hemsirelerden gördüm.. Oyuncakla oynar gibi altlarini degistiriyorlar filan.. Konustum hatta bi tanesiyle korkmuycan diyo korkarsan daha cok hata yaparsn dedi..bende normal şekilde yapiyorum ilk kucagima aldigimdan beri.. Sanki daha önce anne olmusum gibi

Gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin, talihi bahtı güzel olsun

Uykusuzlara iyi geceler, sabah görenlere günaydınnnn :) bugün ilk kez nst ye girdim. O kadar çok ağrım sızım var ki size anlatamam. Yürüyemiyorum, bacak aramda korkunç bir acı var. Sağdan sola dönmek işkence.
E öyle olunca ben kesin sancı çıkacak diye bekliyordum 20 çıktı. O da sancıdan sayılmıyormuş ahahaha Bir bozuldum size anlatamam yani ben doğurdum doğuracağım gibi hissederken ne açılma var ne sancı. 19 ekime kadar çekilecek çilem var demek ki.
Herkes artık son zamanlar keyfini çıkar diyor ama sürekli ağrı içinde insan artık yeter diye bağırmak istiyor

Çok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur

Seni çok iyi anliyorum.. 23 gun sonra kavustum oğluma.. Erken dogumdu küçük bir oğlum var.. Şimdi o ilk fotografina bakiyorum bir de şimdi.. Nasil ilerlemiş.. Mevla nelere kadir.. Sabırli olmak lazim.. Insallah metanetini kaybetmezsin.. Ben kokusunu alip kucagima alinca tekrar onlara verince cok uzuldum geçen hafta.. Sutum bile azaldi.. Dayanmak zor ama rabbim herseyin en iyisini bilir.. Sakın umitsiz olma umitvar ol.. Haberlerini bekliyorum

Beni sagma makinesini yanlis kullanmak mahvetti.. Direkt en yuksek ayarina getiriyodum.. Sol gogsum yara oldu hep.. Bayagidir krem bile surmuyorum.. Oglum emdi hemen duzeldi zaten

Ayni ağrılar bende de var. Bunun nesinin keyfini çıkaracağız ki kac haftaliksin.

Ben de uykusuzlar takımındanım:/// mide yanması mahvetti:/
Kızlar, doğuma giderken kuru soğanın suyunu meme başına sürmek göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş diye okumuştum.
Anneannemin tembihidir soğanı ihmal etme diye, inşallah o an aklıma gelir de yaparım diye ben de düşünüyorum:)
Ben de uykusuz bu gece yine fakat bugünkü sebebi açlık sanki hiç bişey yememişim gibi midemin kazınmasına uyandım

Aklına iyi kazı unutmazsın ben kızımda unutmamıştım ama yaşadığım yerin soğanları acayip kuruydu, suyu çıkmamıştı mübareklerin:/
Yemek ye de uyu bari sen..bana uyku haram bugün..bir de sabah hastaneye gideceğim

Duzalir inşallah canım zor bi durum ama sıkma canını .inanılmaz bi güzelliğe sahipsin . Ben de sanki dogursam heycandan uyuyamam gibi geliyo . Uyanıp uyanıp onu izlerim Eymen paşa belli ki keyfine düşkün efor sarf etmek istemiyo geç gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…