2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlar bugün randevum var hem meleğimi gorucem çok heyecanlıyım hem de çatı muayenesi olucam tam 37 haftaligiz . Valla artık yediğim içtiğim bile bana yük oluyo . Akşam biraz fazla su içtim resmen karnım yer çekimiyle mücadele ediyordu, belim zaten perişan oldu. Yaa yemek insana ağır gelir mi gerçek anlamda

Gunaydin herkese ya benim bebek sag kaburgalarimi kiracak nerdeyse oyle bi vuruyor ki anlatamam ayaklariyla vuruyordur demi donmustur artik demi ya
Benimki de dön akşam baya kaburgamı ağrıtıyordu ama benim kız ters artık neresiyle yaptıysa anlamadım İnşallah döner bebeğin doktor dönebilir diyor mu?

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Nefes almak bile artık bize ağır gelmeye başladı Karnın çok mu büyüdü?

Gunaydin herkese ya benim bebek sag kaburgalarimi kiracak nerdeyse oyle bi vuruyor ki anlatamam ayaklariyla vuruyordur demi donmustur artik demi ya
Günaydın canım, benim uxun xamandır başı aşağıda sağ kaburgama sürekli baskı yapıyor orada poposu varmış meğer poposuyla bastırıyormuş bende ayak falan sanıyordum okadar şiddetli olunca, hatta kaburgam yamulmuş bile olabilir artık

Donebilir demisti ama ben panik oluyorum iste
İnşallah döner ama senin de çok az kaldı panik olma sağlıklı olsunlar önemli olan bu değil mi zaten. Doktorum 34. Haftadan itibaren bana dönmeye bilir dedi ki gerçekten de dönmedi cuma günü sezeryan olucam

Ozaman benimki de dondu bana ayak gibi heldi vurup vurup kaciyor cikinca ben ona gosterecegim

İnşallah döner ama senin de çok az kaldı panik olma sağlıklı olsunlar önemli olan bu değil mi zaten. Doktorum 34. Haftadan itibaren bana dönmeye bilir dedi ki gerçekten de dönmedi cuma günü sezeryan olucam
Tabi en onemlisi o saglikli olsunlarda seninde cok az kalmis vaktini bilince iyice heyecan sarmistir

Gogus masaji ne zaman yapilmaya baslanmali ya da yapilmali mi? 2. Hamileligi olanlarda daha cabuk geliyormus süt ama bizler nasil getirticez sütü ?
Bana doktorum gogus ucu kremi yazmisti ama sadece sur masaj yapma yoksa sutun gelir dedi. Dogum oncesi sut geldigini duydum genellikle. Bende bir damla bile sut yok doktor yapma dedigi halde masaj da yaptim halbuki. Sezeryan olacagim gelmezse diye de tedirginim acikcasi.

Bir kaç güne düzeniniz oturur cnm. Uykusuzluğu da yönetebilir hale gelirsin insallah. Ne güzel gelmiş paşanız evinize mutluluğunuz hep daim olsun. O minik burnunu öp öp dur. Kontrolden de güzel kilolar almış bilgisi ile çıkın. Sabrın sonu selamet oldu geldi miniğin evine elhamdülillah

Gogus masaji ne zaman yapilmaya baslanmali ya da yapilmali mi? 2. Hamileligi olanlarda daha cabuk geliyormus süt ama bizler nasil getirticez sütü ?

Canım sen yapma istersen zaten zor tutuyorsun tetikler falan Doğumu bırak bi gün iki gün sonra gelsin sütün. Anne karnında 2 3 gün kalması daha hayırlı sanki

Tetikliyor mu ?Ay yapmam asla oyleyse.Dogduktan sonra ugrasirim süt gelsin diye artik.ikisine yetmesi ilk zamanlar imknsiz ama olsun.

Bende de gelen giden bisey yok sut namina.Cok ta bu konuda stres yapmiyorum.Olacagi varsa olacak.Ugrasicam,hastane tipi kiralicam ama gelmezse de kendimi paralamicam yani.

Tekrardan kiralamayi dusunmuyor musun canim?Memnun kalmadin mi kiralanandan medelaydi sanirim.

Bende de gelen giden bisey yok sut namina.Cok ta bu konuda stres yapmiyorum.Olacagi varsa olacak.Ugrasicam,hastane tipi kiralicam ama gelmezse de kendimi paralamicam yani.
Genelde herkes hamileliğin sonunda süt geldiğini söyler göğüslerim iyice şişti şip şip süt damlıyor duşta faln diye derler. ben iki gebeligimdede asla göğüs büyümesi dolgunlasmasi süt akması yaşamadım. kizimda dogumu yaptım lohusa odasına geçip ilk emzirdigmdede süt geliyordu . belkide kişiye gore değişiyor bu sütgelmesi hamilelikte gelmedi diye süt olmicakdiye bisi yok bence. hatta bna cok güldüler bir yumruk göğsü vae anam cocuk nasil doyacak dye. masallah masallah smdi kendime nazar etmem insallah sagip dolaba bile attim. suan goguslerim hala 75 beden olmusum 35 haftalik ama dogumdan sonra büyürler genede 85 faln olurlar:)

Canım doğumdan sonra gelmezse bir havluyu sıcak suyla ıslat göğsüne koy damarları yumuşatıyormuş ve süt geliyormuş. Bende de gram süt gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…