Günaydın kızlar bugün randevum var hem meleğimi gorucem çok heyecanlıyım hem de çatı muayenesi olucam tam 37 haftaligiz . Valla artık yediğim içtiğim bile bana yük oluyo . Akşam biraz fazla su içtim resmen karnım yer çekimiyle mücadele ediyordu, belim zaten perişan oldu. Yaa yemek insana ağır gelir mi gerçek anlamda
Benim de bugün kontrolum vardi belki 4
ekime gün verir diyordum ama ihh 9 Ekim dedi 39+0 olacak bayağı bekleme taraftarı.
Boy söylemedi 2970 ge olmuş.tam 2 hafta var 3300 falan olacak demekki.
Ara öğünlerde süt ve meyve ye .yumurta ve eti ihmal etme dedi.
Benim de bugün kontrolum vardi belki 4
ekime gün verir diyordum ama ihh 9 Ekim dedi 39+0 olacak bayağı bekleme taraftarı.
Boy söylemedi 2970 ge olmuş.tam 2 hafta var 3300 falan olacak demekki.
Ara öğünlerde süt ve meyve ye .yumurta ve eti ihmal etme dedi.
Kilo açısından 3-3,5 kg. arasında olmasını istiyor benim doktorumda... 3.250 gr falan olsaydı emin ol haftaya alırdı. Hayırlı olsun canım sağlıkla inşallah. ❤
Dün gece bende doğuruyorum kesin dedim sancılarım bile 5 dk ya düştü sonra bi anda kesildi ayhh yarın doktor kontrolüm var bakalım sancı durumu ne çıkacak
Dün gece bende doğuruyorum kesin dedim sancılarım bile 5 dk ya düştü sonra bi anda kesildi ayhh yarın doktor kontrolüm var bakalım sancı durumu ne çıkacak
Olabilir canım kontrole gittiğinde söyler doktorun zaten inşallah dönmüştür artık baya büyüdüler yerini genişletmek için baskı yapıyordur bir kere canımı okadar acıttı ki resmen kıvrandırdı ayağa kalktım yürüyünce geçti sıkıştırmışım galiba yavrumu yeri genişleyince o da bıraktı kaburgamla mücadeleyi
Kızlar niye sütünüzü getirmeye çalışıyorsunuz. Doğumdan sonra damla damla geliyor. Eve cikip banyonu yaparken sicak suyun etkisi ile hep süt geliyor. Vucudumuz makine gibi herseyin vakti var. O ilk süt cok onemli bebek için. Bence goguslerinizle oynamayin. Dogumda sonra gelecek sutunuz ve gelen o ilk sut bebek ic8n şifa degerinde.
Kizimin dogumunda taktiklarinda cok canim yanmisti o yuzden sordum canim...uyusturup takarlar insallah bu kez...sorcam bakalim...30 eylul benim sezeryan gunum...5 gun var korku heyecan hepsi mevcut bende:)))
ilk zamanlar sorunlar yasansada sonra dan meme bebegin ihtiyacı kadar süt üretiyor ne kadr cok emzirirsen sütün o kadar çabuk geliyor ve cabuk çoğalıyor. talebe gore yani . Allah oyle guzel yaratmış ki herseyi ikizde olsa herturlu yeter yani sadece isin bi psikojik kismi var stres ve sıkıntı sütü etkiliyor .
Merhaba arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederim. Bugun de hastanedeyim. 48saat yatırıyorlarmış. Dikiş yerim bugün daha iyi şükür.
Bugün kanında ki oksijen miktarına baktılar. Şekerini kontrol ediyorlar sürekli.
Oğlumun da şekeri düşmüş biraz. Mama takviyesinr de başladık. Çocuk doktoru geldi kontrole. Şükür şeker haricinde sıkıntı yok gibi
Merhaba arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederim. Bugun de hastanedeyim. 48saat yatırıyorlarmış. Dikiş yerim bugün daha iyi şükür.
Bugün kanında ki oksijen miktarına baktılar. Şekerini kontrol ediyorlar sürekli.
Oğlumun da şekeri düşmüş biraz. Mama takviyesinr de başladık. Çocuk doktoru geldi kontrole. Şükür şeker haricinde sıkıntı yok gibi