2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Benim de bugün kontrolum vardi belki 4
ekime gün verir diyordum ama ihh 9 Ekim dedi 39+0 olacak bayağı bekleme taraftarı.
Boy söylemedi 2970 ge olmuş.tam 2 hafta var 3300 falan olacak demekki.
Ara öğünlerde süt ve meyve ye .yumurta ve eti ihmal etme dedi.

Kilo açısından 3-3,5 kg. arasında olmasını istiyor benim doktorumda... 3.250 gr falan olsaydı emin ol haftaya alırdı. Hayırlı olsun canım sağlıkla inşallah.

Tetikliyor mu ?Ay yapmam asla oyleyse.Dogduktan sonra ugrasirim süt gelsin diye artik.ikisine yetmesi ilk zamanlar imknsiz ama olsun.

Aynen cnm göğüs ucu uyarmak Doğumu tetikliyormuş. Bazen biz tek bebek icin süt yetiremiyoruz. İki bebek yetmese de normal olur yani takılmayın.

Ozaman benimki de dondu bana ayak gibi heldi vurup vurup kaciyor cikinca ben ona gosterecegim
Olabilir canım kontrole gittiğinde söyler doktorun zaten inşallah dönmüştür artık baya büyüdüler yerini genişletmek için baskı yapıyordur bir kere canımı okadar acıttı ki resmen kıvrandırdı ayağa kalktım yürüyünce geçti sıkıştırmışım galiba yavrumu yeri genişleyince o da bıraktı kaburgamla mücadeleyi

Kızlar niye sütünüzü getirmeye çalışıyorsunuz. Doğumdan sonra damla damla geliyor. Eve cikip banyonu yaparken sicak suyun etkisi ile hep süt geliyor. Vucudumuz makine gibi herseyin vakti var. O ilk süt cok onemli bebek için. Bence goguslerinizle oynamayin. Dogumda sonra gelecek sutunuz ve gelen o ilk sut bebek ic8n şifa degerinde.

Gogus masaji ne zaman yapilmaya baslanmali ya da yapilmali mi? 2. Hamileligi olanlarda daha cabuk geliyormus süt ama bizler nasil getirticez sütü ?
Yapma birşey dogumdan sonra geliyor canım. Ilk banyonu yap. Banyo sonrasi havluyu utu ile isit gogsune koy aninda sut iniyor. Bunlari düşünme simdi.

Sonda öyle mi takiliyormus ben gayet uyaniktim.. Ama korkcak bisey olmadi ki.. Cabucak takti doktor.. Acimadi bile bi yerim
Kizimin dogumunda taktiklarinda cok canim yanmisti o yuzden sordum canim...uyusturup takarlar insallah bu kez...sorcam bakalim...30 eylul benim sezeryan gunum...5 gun var korku heyecan hepsi mevcut bende:)))

Aynen cnm göğüs ucu uyarmak Doğumu tetikliyormuş. Bazen biz tek bebek icin süt yetiremiyoruz. İki bebek yetmese de normal olur yani takılmayın.
ilk zamanlar sorunlar yasansada sonra dan meme bebegin ihtiyacı kadar süt üretiyor ne kadr cok emzirirsen sütün o kadar çabuk geliyor ve cabuk çoğalıyor. talebe gore yani . Allah oyle guzel yaratmış ki herseyi ikizde olsa herturlu yeter yani sadece isin bi psikojik kismi var stres ve sıkıntı sütü etkiliyor .

Merhaba arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederim. Bugun de hastanedeyim. 48saat yatırıyorlarmış. Dikiş yerim bugün daha iyi şükür.
Bugün kanında ki oksijen miktarına baktılar. Şekerini kontrol ediyorlar sürekli.
Oğlumun da şekeri düşmüş biraz. Mama takviyesinr de başladık. Çocuk doktoru geldi kontrole. Şükür şeker haricinde sıkıntı yok gibi

Çok sevindim canım ikinizin de iyi olduğuna, inşallah hep böyle sağlıkla büyüsün

Kızlar, doktor bana yatış verdi:////
Açıklık 1 cm imiş, sancıda çıktı:/ duruma göre alabilirim bebeği dedi

Sancılar belkide açıklık yapmıştır aman yatış iyi olmuş dinlen biraz daha durur bebiş belki daha 1 ayın var çünkü cnm.

İkincisinde iyi olması çok güzel cnm ne mutlu size. Bol bol yesin güçlensin kuzucuk

Kizlar Z zeraseba dogum yapacakti bugun. Suan belki dogumdadir belki gerçekleşmiştir. Dua edelim kolay bi sekilde alsin bebegini kucagina sağlıkla.
Liste kalabaliklasiyor, ah ah darisi bizlere. Ozlem duyuyorum. Ozlem bile yeterli degil. Burnumda tutuyor hic koklamadigim bebegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…