2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar sancimda hala artis yok evdeyim ayni araliklarla sancım ilerliyor. 10 dakika icinde 3 kez filan girip ckyor. Bu arada meryem ana otunu suya koydum hastaneden geldikten sonra. Malesef sanciyla sureleri okumaya firsatim olmadi ama dua ettim koydum ot gerçekten dedikleri gbi açılmış ama bendeki açılma ne durumda bilmiyorum sabah dr um tekrar bakacak. Evimiz hastaneye yakn cok skr. Valizimizi pusetimizi filan arabaya yerlestirdik ilk giderken. Nasipse yarin dogumum olur gibi hissediyorum ama benim gbi olup 3-4 gunde anca dogumu olan olabiliyormus suyum filan gelmedi henuz. Hepinize bol dua edicem sizde bana edin insallah.
Gecmis olsun insallah bir avazda dogurursun canim, sancilarla acilmanda olur hastane yakin demi?
Bir nefeste dogurursun insallah canim. Bizlere de dua et kolay dogumlar icin. Insallah sen de su gibi bir dogum yasarsin
ayyyyy çok heyecanlı haber ver bize müsait oldukça. Ne güzel doğal doğal ilerliyor.

İnşallah çok güzel bir doğum olur, sağlıkla kavuşun yavrunuza

Yaaah yerim o yorgunluğu yaa konuyu bebiş kokuları sarıyor eymenle odada kalirken kusmuştu kusmuk kokusunu bile sevmistim
Siz naptınız cnm ciktiniz mi eve yazılara okumaya fırsatım olmuyo. Dünkü deprem çok korkuttu. Uyuyodum ben korkuyla hızlıca yataktan indim dikislerim bütün gün çok acıdı.agri kesiciden sonra daha iyi oldum eşim oğlumla tam eve girdiği an olmuş. Ulasmadim aklımı yitircektm . Kalbimin yarısı kucağımda ama öbür yarışı yanımda değil. Rabbim o korkuyu bidaha yaşatmasın inşallah. İki günde ikiyuz gram vermişiz normal diolar ama. Göğüs uçları şimdiden yara olmaya başladı bugün lanolinli kreme basladm. Annem uyuyo oğlum uyuyo ben odada turluyor m . Birazda ağrı kesici isticem gece sordular şimdi istemem dedim. Oğlum bütün gece koynumda uyuyo bende hareketsiz kalınca kalktigim an dikislerim aciyo. Sabah inşallah taburcu olucaz. Bizim küçük bebek dört yaşındaki abisine Tablet almış büyük oğlum çok mutlu. Bakalım evde nasıl olucak

Evde beklediğin çok iyi olmuş
İnşallah sağlıkla alırsın kolaycacık bebişini kucağına..
Su minik minikte gelebilir.. Birden boşalmaz.. Sıvı kontrolü yapmayı ihmal etme

Ya ne güzel şu yurtdışındaki sistemler, adamların her işi ne kadar sağlam. Bizde bırak devlet hastanesini, özelde bile iki gün tutmazlar normal doğumda. Geçen de birisi yazmıştı gruptan, grip bir ebe dolaştı durdu diye. En azından onları gönder evine de calismasinlar hastanede.

Ay çok geçmiş olsun canım ya Benimde aklıma hep hastanede yatanlar,doğum yapanlar lohusa lar geldi

Ben geceyi esim ve bebegimle geciricem siz olmazsiniz dedim tamam biz asagida bekleriz dediler annem daha israrci. Esim bebegi giydiremezmis, bebege bakamazmisiz falan gelmeyin diyemem dedigimde ne olur bilmiyorum
Bende aynı durumdayım eşimle kızım biz bakarız size kimse kalmasın gece diyorlar annem kuzenlar kalmak istiyor annemi şimdiden hazırlamaya çalışıyorum. Babam tek kalmasın sen hoşaf kaynar vs hazırlarsın eve gidip diyorum ama bir yandanda iki acemi kalıcak yanımda bebekle halimi düşünemiyorum.

Uyursa da gozumun onunde uyusun istiyorum.. Şu an kucagmda uyuyor.. Birakasim gelmiyo
Kızımda çok çekmiştim uykusuz bir bebekti kucağa alışmıştı göğsümün üstünde uyurdu. Bir gece çok yorgundum sızmışım pat diye ses duydum bir baktım halının üstünde kızım çok çok korkmuştum bu yüzden elimden geldikçe yatağına yatırmayı düşünüyorum oğlumu. Gece uykusunda uyuyakalırsam allah korusun emerken nefessiz kalabilir dönebilim dalabilirim.

Sağol canım. Çok zor bı geceydi. Geçti birazdan taburcuyuz inşallah.

kaç kişi kaldık ekim diye yola çıktı bebişler aceleci davrandılar en güzel tarafı ise çok şükür sağlıklılar son 4 gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…