2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim doktorumda öyle söyledi doğum mahremiyet alanı nasılsa herkesin içinde ilişki olmuyosa doğumda olmaz o yüzden eşiniz dışında kimseyi istemeyin demişti. Ben söyledim eşime doğumdan sonra çağıralım sinirlendi falan hatta erkek kardeşiyle konuşuyo az kaldı 10 güne gelirsiniz diyo bende gittim doğum ebesiyle konuştum kimseyi istemiyorum eşimi bile dedim tamam dediler zaten biz 2 kişi seninle ilgileniyoruz sıkıntı yapma dediler. Rabbim cahil insanlardan korusun

Ya çok sevindim canım gözün aydınn

Kesin küsücekler canım çağırsan bi dert çağırmasan bi dert
En azindan sanci zamanlarında cagirmamak en iyisi . ya aslnda muhabbetiniz nasil bilmiyorm bana küsen olmaz . kaynanamn cok umrunda değil annemde zaten dogum olana kadr zaten kendi gelmez melekler gelmezmiş derler ondan ötürü. Bana ablalarm küser ancak onlarda napim kandırmayı düşünüyorum dogum olduğunu anlamadm hastaneye gidince haber ettm faln diye yoksa en çok onlar arar

Kesin küsücekler canım çağırsan bi dert çağırmasan bi dert
En azindan sanci zamanlarında cagirmamak en iyisi . ya aslnda muhabbetiniz nasil bilmiyorm bana küsen olmaz . kaynanamn cok umrunda değil annemde zaten dogum olana kadr zaten kendi gelmez melekler gelmezmiş derler ondan ötürü. Bana ablalarm küser ancak onlarda napim kandırmayı düşünüyorum dogum olduğunu anlamadm hastaneye gidince haber ettm faln diye yoksa en çok onlar arar

Allahtan cogumuz ekim ayinda dogurucaz gibi dedim biraz daha dogurursak ekim anasi kalmayacak dayanin ekim anneleri 4 gun kaldi
Ben hiç doğuramıcam gibi hissediyorum ya 2 defa nts ye girdim 0 sancı doktorum 15 ekim bekliyorum dedi. İnşallah o tarihe kalmaz

sen doğururken napcaklar acaba hastanede veya evde tamam dogum sonrası gelecekler o bi kesinde . dedigim gbi sancilar başlayınca sola haber vermek sadece stres yaratıyor cunku defalarca arıyor herkes kötü niyetlerinden degil aslinda ama biz stres oluyoruz sorun orda :) Bn 2016 senesinde ameliyat oldum . bir anda oldu hersey eşimi eve yolladim pijama faln getir diye kimseyide arama dedm o ara yatisimyapıldı esim kuduruyor sagi solu aramak icin gene ararsan birini hic giremem oturur aglarm surda dedm Benm plan bir anda oldu faln diyip uzerini kapatmakti Ameliyattan çıktım odaya vardım herkes sırayla geldi patır patır Dogrucu davut esim kimseyi istemedi demis tavır yaptılar galiba kaynanam annem kimse kalalimmı demedi yarm.saat oturan gitti ama bn rahattım kafa olarak aman kussunler kusenler :)

Çok çok iyi yapmışsın canım bu sefer daha deniymlisim süreci yönetebilirsin Evet kötü niyetle gelmiyolar oğullarına yanındayız destekçiniz diye geliyolar bide torunlarını ilk kim öpecek telaşesi var gelsinler hepsi koridorlarda sürünsünler doktor ilk gebelikte doğum hemen olmuyor 24 saat bile sürebilir sürece hazırlıklı ol dedi geldiklerine pişman olurlar ben görmem zaten ya bide ben normal istiyorum yada olmazsa sezeryan doktorlardan birlikte çıkalım bebekle gibi bi istekte bulunabiliyomuyuz

Kiz bende duydum öyle.. Hatta buyuk teyzemin kızı doğum yapmis tabi yillar önce 900gr doğmuş ben 1800 diye üzülürken 900 olup masallahi olan bebeler olmuş.. Mevlam yaşatmak istedgini öyle yasatiyor ki.. Ananemin 6 tane erkek bebegi olmuş.. Hepsi de vefat etmiş.. Nasip cidden

Allah akıl fikir versin bunlara ya
Valla ben o süreçte sadece eşimi yanımda isterdim ama malesef eşim bekleme odasından ileri gelemiyo ,sadece bebek doğduğunda yanımıza ebeler kontrolünde gelecek sonra çıkacak ben odaya çıkana kadar . O süreçte annem yanımda olucak . Kv ya doğum zamanı yola çıkacak ya da doğumdan bir hafta sonra. Çünkü annemler yanımda olucak açıkçası ben hastaneye kimseyi istemediğimi söyledim herkese hatta kırkı çıkmadan kimse ziyarete gelmesin dedim ama konuşurken bakıyorum yine herkes doğurunca haber ver gelelim diyo üstelik bi kaç kere söyledim . O yüzden ben de artık akışa bıraktım . Gelen gelir salonda oturur ben melegimle yatak odamda vakit geçiririm.

Biz pzt eve geldik eymenle.. Çok şükür.. Carsamba da kontrolumuz vardı.. Bisey çıkmadı çok korkuyodum carsamba gunku randevudan.. Kulagina ezanini da okuduk.. Nufusda eymen sadece ama kulagina ali eymen okuttum

Ayy depremde aklım çıktı.. Yatak odasina besigin yanina zor attm kendimi.. Telefonda annemle konusuyodum allahtan.. O sakinlestirdi biraz.. Ama bacaklarım bi sure tutmadi sanki.. Normalde hissetmem.. Uada hissetsemde sogukkanli olurum bu sefer yüreğim çıktı.. Eymen uyuyodu mışıl mışıl.. Ben yurek sancisi cekiodum ayy ne zor ufak biseyde evladin yanina kosuyoruz.. Hepsi allaha emanet aslnda ama insanin içi cız ediyor

Benim gogus uclari acayip yaraydi ve doku parcalari kopuyordu ara ara.. Eymenim emdi ve geçti vallahi.. Şaka gibi ama gercekten öyle şimdi hicbisey surmuyorum.. Zaten eymen emene kadar süt doluyo memelerim.. Süt koruyordur uclarini..
Hastanedeyken bende zorlaniyordum yataktan kalkmaya.. Surekli yataga yapisiktim.. Sirtim filan tutuldu.. Terle sogu onunda etkisi var.. Benim bu ara agriyor karnim.. 15 gunden sonra canim acimaya basladi valla enteresan.. O zmna kadar o kadar dinçtim ki.. Simdi eymeni kucagima alinca zor yatiriyorum yerine dikislere bisey olmamistir ins.. Pzt kontrole gitcem..

Kucukken kiz kardesim dogdugunda babamda bana N**** (Siyahi) bisküvi getirmişti kardesin gonderdi diyerek.. O gün bugundur negroya bayilirim psikolojide bu yapilmasi gereken biseymis ikinci cocuk olunca.. Ama benim ilkokul mezunu babam bunu nerden bildi nerden duydu o işin ilginci

Vıy bu gece de ben korktum.. Eymeni yatirdim yanima açtım memeyi.. Gözüm dalar gibi oldu.. Bi açtım gozlerimi allahtan bisey yoktu da ustune yatsam varya biterdim eymende alisti kucaga.. Dun annemde tescilledi.. Kucaga alinca aglmasi kesiliyor çünkü ben iyice uykuya dalsin diye gogsumde bekletiyordm ama yanlis yaptm galiba.. Ama napim seviyorum keske hep kucagmda kalsa ama annem ilerde bikarsin dio ki anneler hep haklıdır ins bıkmam diyeyim

Gece uyuyamadım cnm çok stres yaptım oğlumu aldım yanımıza hem korkudan uyuyamadım hemde haliyle dönemedim edemedim belim çok ağrıor. Bende birazdan gidip doktora gideceğim. 38+0 olduk bugün.

Kizlar suan hastanedeyim aksam 6 dan sabah 6 ya kadar sanci cektim sonra bitti sanki dun geceyi yasayan ben degilim. Simdi nst den cktm arada bir iki kere sancim 60 lari vurdu ama genelde sanci ckmadi. Dr um sezaryende onun ckmasini bekliyorm. Sanirim bizim minik bana fake atti
Fatmapo ne yaptın cnm tekrar gittin mi doktora? Rabbim bi avazda kurtarsın
Evde beklediğin çok iyi olmuş
İnşallah sağlıkla alırsın kolaycacık bebişini kucağına..
Su minik minikte gelebilir.. Birden boşalmaz.. Sıvı kontrolü yapmayı ihmal etme

Babanın ilkokul mezunu olması değil . Güzel bı yüreğe sahip olmasından. Bebeğim yanımdaydı deprem olurken ama dört yaşındaki oğlum eşimle gitti yoladalar mi evdeler mi ulaşamadım.cok ağladım yanımda olsaydı büyük oğlum depremden korkmazdim bu kadar bı arada olursak sanki ben onu koruyabilirm gibi hissediyorum. Valla bende kucağımdn indirmek istiyorum nasıl güzel kokuyo sıcacık pamuk gibi. Rabbim bize bağışlasın kuzularimizi

Bizdede öyledir bebeğin 40 çıkmadan gidilmez hem anne hem bebek toparlanır her aile her yöre farklı malasef umarım bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırız bebişlerimiz iyi olsun onlarından üstesinden geliriz

Ahahaha.. Kandırdı yani.. Bu bebislerden korkulur

Galiba olmuyor o cunku ameliyathane soğuk bi yer . ama genede sor . normal dogumda beraber cikiyorsun kucaginda :) insalah hayırlısıyla normal olur . ama kapıya cikinca gene kucağından kapıyorlar bizimkiler o kadr komikti ki ablamla esim itisiyordu bn alcam diye

Canm stresten veya başka biseyden dogum durmuş olabilirmi ? Bende boyle bisi yasadm ilk dogumda hafif sancılarla 3 4 cm de kaldi açıklık ve durdu. doktorun ne diyecek cok merak ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…