2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok çok sağolun kızlar Gece uyumayan gündüz uyanmayan bir kızım barSürekli mememi tutmak istiyor sanki korkuyorda birtek emerken kendini güvende hissediiyor ne yapacığımı bilemez durumdayım
Gecesi gündüzü karışmış derker 1 hafta 10 güne kadar düzelir.gunduz uyuduğu için odayi los yaoma aydınlık olsun gecede iyice karartki uykusu gelsin.ama 10 gün sabır . gündüz o yatinca sende yat başka türlü dinlenemezsin.benim kızım 20 gün öyleydi gece kalkar gündüz yatardı.

Bende grip oldum dünden beri 3 demlik ıhlamur içtim. gece hiç nefes alamadim mazejik sprey vardi 2pis sıktım yoksa katiyen uyuyamazdin.grip ve soğuk algınlığı karıştı herhalde sırtımdan her daim ter oluyor .daha 10 gün var doğuma inşallah düzelir.bende afedersiniz balgamda başladı.oksuruge bağlarsa pohu yedim
Kızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Bir anda fazla çekmiştir korkma o yüzden emzirirken sakın yatar pozisyonda emzirmeyin kızlar. hatta emme sonrasi bi 5 10 dk uyusa bile başı hafif dik tutun yada incecik yastik koyun sonra yastığı alirsiniz ,hatta en iyisi kafatasida güzel yuvarlak olsun diye bir yatmada sağa bi yatmada sola bi yatmada sırt üstü yatirin hep ayni yöne yatarsa o taraf içe doğru oluyor.

Ben de öksürük balgam var. Gogus hastalıkları drununnyazdıgı öksuruk surubununu almaya karar verdim. Yoksa düzelemeyeceğim. Ben de balgam hapşuruk öksürük hepsi var. Ben dısarı hava sıcak diye hep elbise giydim edil edil gezeyim diye.. Hamıle pantalonunda karnım davul gıbı cıkıyor dıye rahat edemiyorum. Elbıse giyince terledim sogudum zaten sınıflar kalabalık öksuren aksıran cok şifayı kaptım. Dr da dedi öksurugı gecmeaı lazım yoksa sezaryan sonrası maf olursun dedı. Benım de 10 gunum var..

Cok gecmis olsun.Sogani oyup bal koysan icine,6-7 saat sonra da icsen.Gecen gun tv de soyledi bu tarifi.Turp a alternatif olarak.

tansiyonunu olcsen bi ? bide basagrin falan varmi?
Bebek aşağıya indiyse damarlara yaptığı baskı artıyo ondan olabilir. Allah kolaylık versin

Günaydın hanimlar

Sabah uyandim sisler inmis ama kahvaltiydi ortalik toplamaydi derken gene sismeye basladi. Aksamki kadar degil ama herhalde aksama daha fena olur gene

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

gule gule buyut cnm

Son haftalarımız öyle bi zamana geldi ki.. uzun kollu giysem yanıyorum terliyorum kısa kollu giysem üşüyorum çok fena hastayım öksürük hapşırık burun akintisi ve afedersiniz balgam var boğaz agrım inanılmaz. Bebeğim hala daha dönmedi mideme öyle baskı yapıyor ki midem çok kötü yanıyor bu soğuk algınlığı için nane limon kekik fayda verir mi ya da zararı olur mu

Valla bende yalnizim.. İlk eve gelince annem vardi akşam döndü.. Sonra tek basimaym bir hafta oldu işte.. Ama elimden geldgnce ogluma sevgimi vermeye çalışıyorum.. Sürekli uyumasa bi de düşün eymen yokken yaptgm işleri yine rahatlikla yapabiliyorum.. Çok uyuyo.. Prematureler çok uyurmus yenidogan bebeklere göre daha fazlaymis.. Ama çok özlüyorum.. Sürekli uyurken de izlemek istemiyorum.. Kucagimda olsun istiyorum uyuyunca kollarm bi garip oluyo boslukta hissediyorum

Ben ihlamur içiyorum canm cok az da nane ictm 1 cay bardagi bol limonlu . onun harici mandalina ye bol bol insalh gecer biran once :)

Ben ihlamur içiyorum canm cok az da nane ictm 1 cay bardagi bol limonlu . onun harici mandalina ye bol bol insalh gecer biran once :)

Ihlamur yok şu an elimde canım 1 fincan nane limon içmeyi düşünüyorum. Mandalina da yiyeyim haklısın teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…