Kız bizim bile bazen burnumzudan geliyoKızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Gecesi gündüzü karışmış derker 1 hafta 10 güne kadar düzelir.gunduz uyuduğu için odayi los yaoma aydınlık olsun gecede iyice karartki uykusu gelsin.ama 10 gün sabır . gündüz o yatinca sende yat başka türlü dinlenemezsin.benim kızım 20 gün öyleydi gece kalkar gündüz yatardı.Çok çok sağolun kızlar❤ Gece uyumayan gündüz uyanmayan bir kızım bar Sürekli mememi tutmak istiyor sanki korkuyorda birtek emerken kendini güvende hissediiyor ne yapacığımı bilemez durumdayım
Ben de dün son kez çalıştım artık doğum iznim baslıyor. Bız de hemen valizi cıkardık bana 3 takım pijama, oğlana 3 tkaım hastane cıkısı, lohusa tacı ın seti, terlık havlu ıc camasırdı, sütten, ped bebege bez, bıberon, agız silme havluları, süt getiren cay ve malt, bebek maması, pamuk, pişik kremi, kucuk makyaj cantası attım şimdilik. Benim hastane süsüm cok fazla, dagıtılacak lar masa ortusu balon standı kadehler, hosgeldın standı kapı süsü cıkolata lohum kulahları... Eşim görunce bu ne yaptı nasıl tasıyacagız. Onları valızede koyamam kırılır.. Bakalım ben 1 gece önceden odayı verin dıyecegım. Daha var ama benım grip gevmedı. Hapsuruk öksıruk perısanım
Bir anda fazla çekmiştir korkma o yüzden emzirirken sakın yatar pozisyonda emzirmeyin kızlar. hatta emme sonrasi bi 5 10 dk uyusa bile başı hafif dik tutun yada incecik yastik koyun sonra yastığı alirsiniz ,hatta en iyisi kafatasida güzel yuvarlak olsun diye bir yatmada sağa bi yatmada sola bi yatmada sırt üstü yatirin hep ayni yöne yatarsa o taraf içe doğru oluyor.Kızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Ben de öksürük balgam var. Gogus hastalıkları drununnyazdıgı öksuruk surubununu almaya karar verdim. Yoksa düzelemeyeceğim. Ben de balgam hapşuruk öksürük hepsi var. Ben dısarı hava sıcak diye hep elbise giydim edil edil gezeyim diye.. Hamıle pantalonunda karnım davul gıbı cıkıyor dıye rahat edemiyorum. Elbıse giyince terledim sogudum zaten sınıflar kalabalık öksuren aksıran cok şifayı kaptım. Dr da dedi öksurugı gecmeaı lazım yoksa sezaryan sonrası maf olursun dedı. Benım de 10 gunum var..Gecesi gündüzü karışmış derker 1 hafta 10 güne kadar düzelir.gunduz uyuduğu için odayi los yaoma aydınlık olsun gecede iyice karartki uykusu gelsin.ama 10 gün sabır . gündüz o yatinca sende yat başka türlü dinlenemezsin.benim kızım 20 gün öyleydi gece kalkar gündüz yatardı.
Bende grip oldum dünden beri 3 demlik ıhlamur içtim. gece hiç nefes alamadim mazejik sprey vardi 2pis sıktım yoksa katiyen uyuyamazdin.grip ve soğuk algınlığı karıştı herhalde sırtımdan her daim ter oluyor .daha 10 gün var doğuma inşallah düzelir.bende afedersiniz balgamda başladı.oksuruge bağlarsa pohu yedim
Bir anda fazla çekmiştir korkma o yüzden emzirirken sakın yatar pozisyonda emzirmeyin kızlar. hatta emme sonrasi bi 5 10 dk uyusa bile başı hafif dik tutun yada incecik yastik koyun sonra yastığı alirsiniz ,hatta en iyisi kafatasida güzel yuvarlak olsun diye bir yatmada sağa bi yatmada sola bi yatmada sırt üstü yatirin hep ayni yöne yatarsa o taraf içe doğru oluyor.
bırsey olmaz cnm yatırıken saglı solu yatır emzırdıkden sonra gazını cıkarKızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Ben de öksürük balgam var. Gogus hastalıkları drununnyazdıgı öksuruk surubununu almaya karar verdim. Yoksa düzelemeyeceğim. Ben de balgam hapşuruk öksürük hepsi var. Ben dısarı hava sıcak diye hep elbise giydim edil edil gezeyim diye.. Hamıle pantalonunda karnım davul gıbı cıkıyor dıye rahat edemiyorum. Elbıse giyince terledim sogudum zaten sınıflar kalabalık öksuren aksıran cok şifayı kaptım. Dr da dedi öksurugı gecmeaı lazım yoksa sezaryan sonrası maf olursun dedı. Benım de 10 gunum var..
tansiyonunu olcsen bi ? bide basagrin falan varmi?
Bebek aşağıya indiyse damarlara yaptığı baskı artıyo ondan olabilir. Allah kolaylık versin
Böyle zamanda bunlarla uğraşmana üzüldüm canım Rabbim yardimcin olsun bebeğin sana en iyi şifa olsun inşallah.
Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda kurtulursun inşallah canım.
Şimdi nasillar canım çok geçmiş olsun hiç düzelme olmadımi.
Dolasım sorunu olabılır canım. Drum bana 1 hafta öncesınoctapae kan sulandırıcı iğne basladı. Şişlik 4 gunde ındı şükür ayakkabılarım ayagıma gırdı. Bılegım benım fil bılegınolmustu gectı. Druna danış bence
Hepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildimsukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum
gule gule buyut cnmHepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildimsukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum
Annelik tarifi olmayan muhteşem bir duygu ben kızımda hiç bıkmadım hiç destekçim de olmadı yaşım küçüktü acemiydim birlikte büyüdük düşe kalka şu an oğlumda bilinçliyim hiçbir anını kaçırmak istemiyorum. tadını çıkart hayatım anneliğin kokusunu doyana kadar çek içine berikkocuğum çünkü çok çabuk büyüyorlar . Şimdi bazen odasına gidiyorum biraz sıkış yanına uzanayım diyorum saçını okşuyorum öpüp kokluyorum bir süre sonra sıkılıyor anne sığamıyoruz artık hareket edemiyorum diyor (tabi ben iki katı geniş olunca) bende diyorum şimdilik kalkıyorum daha sonra kardeşini bırakıcam yatağına.
Kızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Ben ihlamur içiyorum canm cok az da nane ictm 1 cay bardagi bol limonlu . onun harici mandalina ye bol bol insalh gecer biran once :)Son haftalarımız öyle bi zamana geldi ki.. uzun kollu giysem yanıyorum terliyorum kısa kollu giysem üşüyorumçok fena hastayım öksürük hapşırık burun akintisi ve afedersiniz balgam var boğaz agrım inanılmaz. Bebeğim hala daha dönmedi mideme öyle baskı yapıyor ki midem çok kötü yanıyor bu soğuk algınlığı için nane limon kekik fayda verir mi ya da zararı olur mu
Ben ihlamur içiyorum canm cok az da nane ictm 1 cay bardagi bol limonlu . onun harici mandalina ye bol bol insalh gecer biran once :)
Bu arada benim drum cati muayenesi yapmayacagini dogumda belli olacagini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?