Bu arada benim drum cati muayenesi yapmayacagini dogumda belli olacagini soyledi.
Açıkçası ben de erken yapılmasını doğru bulmuyorum . çünkü ben gerçekten çok gerilmistim 37 haftalıkken yaptılar ama benim çok içime sinmedi. Çünkü yukarda dediler ve o kadar zorladılar ki boyumda uzun belki bu da onlar için bi dezavantaj oldu. Aşağı inmemiş zaten niye muayene ediyosun hiç sancı çıkarmamış. Bence en erken hafif hafifde olsa sancılar başladığında yapılmalı.Benimki de doguma kadar istedigim bir zamanda muayene olabilecegimi soyledi. 39 dan once dusunmuyorum ben de.
4-5 aylikken yasiyorduk bu sorunu süt cok tazyikli geldigi icin olabilir demisti drKızlar bebeğimi. Emzirirken süt burnunda geldi iki damla kadar. Başına gelen var mı. Çok korktum
Son haftalarımız öyle bi zamana geldi ki.. uzun kollu giysem yanıyorum terliyorum kısa kollu giysem üşüyorumçok fena hastayım öksürük hapşırık burun akintisi ve afedersiniz balgam var boğaz agrım inanılmaz. Bebeğim hala daha dönmedi mideme öyle baskı yapıyor ki midem çok kötü yanıyor bu soğuk algınlığı için nane limon kekik fayda verir mi ya da zararı olur mu
Ihlamurun içine taze zencefil doğradım.
Toz zencefil ve limonu kaynar su ile karıştırdım ictim bunlar güzel terletti.en azından soğuk algınlığını terleyerek atarsak ,grip içinde ihlamur gargara ve bol dinlenme ile az da sürünerek atlatacagiz inşallah.sureklide mandalina yiyorum ama halen limon kivaminda iyice boğazı tahriş etmez umarım.
Yani şimdiye kadar hiç başı büyük denmedi. Kendi Doktorum izinde başka Dr a gittim böyle söyledi. Bende korktum fazla sorun var gibi konuşmadı ama kafa büyük dedi. Doğum yaklaşmış olumsuz sonuçlar duymaya başladım ondan Bi sormak istedimÇok şükür güzel bi Doğum olmuş cnm allah analı babalı büyütsün sana da acil şifalar diliyorum.
Benim hep ölçümlerimde öndeydi 37+0 da 39+2 ile uyumluydu. Sorun da yok. Doktorun sorun mu var dedi yoksa senin mi aklına takıldı cnm
Benimde kafa ve karın önden gidiyordu hep. Doktor sadece normal doğum için sıkıntı olurdu belki dedi. Başka da olumsuz birşey dememiştiYani şimdiye kadar hiç başı büyük denmedi. Kendi Doktorum izinde başka Dr a gittim böyle söyledi. Bende korktum fazla sorun var gibi konuşmadı ama kafa büyük dedi. Doğum yaklaşmış olumsuz sonuçlar duymaya başladım ondan Bi sormak istedim
Haftasına göre kilosu nasıldı. Uyumlu muydu önde miydi. Şuan 2800 gr. İki haftada 500 gr alırdı şimdi 300 bile almamış. Tabi kilo çok önemli değilde hami diyorum gelişim mi yavaşladı naptı.Benimde kafa ve karın önden gidiyordu hep. Doktor sadece normal doğum için sıkıntı olurdu belki dedi. Başka da olumsuz birşey dememişti
Allah oğlumun adaşını bağışlasın cnm çok güzel birşey rabbim sağlık sıhat versin inşallahHepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildimsukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum
Benim hic susum falan yok sadece magnet yaptirmistim ama onu da nasil dagitacagimi bilmiyorum kucucuk kaldi zaten 15 tane var toplu gelnler tek tek almazlar insallah:) bu Arada geçmiş olsun canım strepstilvarsa al mutlaka eczaneden o iyi gelirBen de dün son kez çalıştım artık doğum iznim baslıyor. Bız de hemen valizi cıkardık bana 3 takım pijama, oğlana 3 tkaım hastane cıkısı, lohusa tacı ın seti, terlık havlu ıc camasırdı, sütten, ped bebege bez, bıberon, agız silme havluları, süt getiren cay ve malt, bebek maması, pamuk, pişik kremi, kucuk makyaj cantası attım şimdilik. Benim hastane süsüm cok fazla, dagıtılacak lar masa ortusu balon standı kadehler, hosgeldın standı kapı süsü cıkolata lohum kulahları... Eşim görunce bu ne yaptı nasıl tasıyacagız. Onları valızede koyamam kırılır.. Bakalım ben 1 gece önceden odayı verin dıyecegım. Daha var ama benım grip gevmedı. Hapsuruk öksıruk perısanım
Kendim için 2 tane pjama çorap havlu emzirme sütyeni terlik bebek için zıbın tulum şapka eldiven bez ıslak mendil çorap havlu biberonda aldım ama yıkamadım henüz battaniye puseti ni aldik bide magnet yaptrmstk onları koydum dikişsiz atlet aldım 2 tane bilmiyorm giydirilirmi qaybaskada aklıma gelmiyor yaNeler koydun canm sen soyle eksik varsa yardımcı olunur burda :) bnde hem bi tamam mi diye bakaym hersey özellikle dogum yapanlar daha net bilirler . aslinda güya bnm ikinci dogum ama unuttum gitti
Kiloyu cihazdan cihaza ölçüm farkediyor. Bir hafta sonra gittiğimde önceki haftadan daha Az kilo söyledi doktor. Doğduğunda kilosu normaldi. Az ölçmüş cihazHaftasına göre kilosu nasıldı. Uyumlu muydu önde miydi. Şuan 2800 gr. İki haftada 500 gr alırdı şimdi 300 bile almamış. Tabi kilo çok önemli değilde hami diyorum gelişim mi yavaşladı naptı.
Sana da geçmiş olsun canım. Bende limon mandalinadan tahrişin artmasından endişe ettim. Boğazım çok fena olmuş çünkü
Hiç korkma son zamanlarda kafa genelde gelişimi önde tamamlıyor. Oğlumda4 hafta ilerilik vardı dogdu normal minicik kafaYani şimdiye kadar hiç başı büyük denmedi. Kendi Doktorum izinde başka Dr a gittim böyle söyledi. Bende korktum fazla sorun var gibi konuşmadı ama kafa büyük dedi. Doğum yaklaşmış olumsuz sonuçlar duymaya başladım ondan Bi sormak istedim
Benım doktorum yapıxaktı bebek kanaala girmediği için yapmama gerek yok henğz dedi . Kanaala girmeyen bebek için yapılması çok saçmaAçıkçası ben de erken yapılmasını doğru bulmuyorum . çünkü ben gerçekten çok gerilmistim 37 haftalıkken yaptılar ama benim çok içime sinmedi. Çünkü yukarda dediler ve o kadar zorladılar ki boyumda uzun belki bu da onlar için bi dezavantaj oldu. Aşağı inmemiş zaten niye muayene ediyosun hiç sancı çıkarmamış. Bence en erken hafif hafifde olsa sancılar başladığında yapılmalı.
Çünkü doğumu tetiklenen insanlar da var .biraz bu durum da germisti beni ya meleğim erken gelirse vs diye .
havalar nasıl orda bilmiyorm ama serin olursa hırka unutma bebek bezini de bol al 15 tane mesela . kullanıyorsan göğüs ucu kremini de al ve göğüs pedi göğüs ucunu yumusak tutar . bebek icin bakim örtüsü aldıysan veya yaptıysan onu koy canim baska da yok sanirm eksik bn bi tane yapmıştım örtü onu aldm bi tanede hazırlardan koydum altina açacak bi battaniye de aldm aahhaha almisim baya bisi .Kendim için 2 tane pjama çorap havlu emzirme sütyeni terlik bebek için zıbın tulum şapka eldiven bez ıslak mendil çorap havlu biberonda aldım ama yıkamadım henüz battaniye puseti ni aldik bide magnet yaptrmstk onları koydum dikişsiz atlet aldım 2 tane bilmiyorm giydirilirmi qaybaskada aklıma gelmiyor ya
Ben sirke ile gargara yapıyorum boğazım iyi durumda hatta düne göre çok daha iyi.elma yada üzüm sirkesi ile gargara yaparsan gün icinde bile rahatlattigini anlarsin.
Gerçekten pişman oldum yaptirdigim için hem yukarda dedi ,hem canım yandı hem de normal doğuma engel değil ama on kemik hafif basık dediBenım doktorum yapıxaktı bebek kanaala girmediği için yapmama gerek yok henğz dedi . Kanaala girmeyen bebek için yapılması çok saçma
Yani şimdiye kadar hiç başı büyük denmedi. Kendi Doktorum izinde başka Dr a gittim böyle söyledi. Bende korktum fazla sorun var gibi konuşmadı ama kafa büyük dedi. Doğum yaklaşmış olumsuz sonuçlar duymaya başladım ondan Bi sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?