2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay söylediklerinide alayim o zaman canım onlar aklıma gelmeyenler:)eşim hastanede benle olacak o yüzden inşallah eksik kalmaz gerçi kayınvalide getirir ama hiç hoşlanmıyorum evde başkalarının bisiler aramasindan

Aynen ama olsun üzülme bol bol pelvis kemiğini acıcak hareketler yap plates topu üstünde , kelebek hareketi yap

Hastanenle konus ne veriyorlar sor muhakka . Mesela benım hem bebek bezi hem benım depentimi karşılıyor . Boşu boşuna doldurma çantanı .

Aynen ama olsun üzülme bol bol pelvis kemiğini acıcak hareketler yap plates topu üstünde , kelebek hareketi yap ♥
Canım eşim şuan yanımda değil o yüzden yaptığım her şeyi bıraktım çünkü gelmesini istemiyorum içerde bir buçuk hafta daha kalması lazım şuan 37+3 olduk . Eşim 39 haftalıkken gelicek inşallah ben tam 38 olduktan sonra hareketlere baslicam inşallah

eksik illa cikar genelde . yakınlardan alincak bir seyse aliverirsiniz artk yoksa k.validen getirir.

Aslinda bu hareketler dogumu başlatmak icin degilde daha rahat bi dogum icin diye biliyorum . yani kemikleri doguma hazırlamak amaç. cunku ebe o gün dogumu başlatan hormonlardır dedi

Harika maşallah Allah analı babalı büyütüsn

Aslinda bu hareketler dogumu başlatmak icin degilde daha rahat bi dogum icin diye biliyorum . yani kemikleri doguma hazırlamak amaç. cunku ebe o gün dogumu başlatan hormonlardır dedi
Evet öyle tabiki ama yürüyüşlerden sonra kaslar o esnada aktif olduğu için kasılmalar oluyo gevsemeler oluyo bu da açılmayı kolaylastiriyo yani doğum zamanı gelmeden yürüyüş yaptım diye tabiki doğum başlamaz ama şuan 37+3 haftalık olduk yani artık doğsa erken doğum denmez. Hareketler açılmayı kolaylaştırır aynı zamanda o yüzden ben yine de eşimi beklicem o da çok istiyo yanımızda olmayı . Eğer yanımızda değilken başlarsa yapı itibariyle çok stresli biri çok tedirgin olur ve ben de o yanimizdayken kendimi daha huzurlu hissedicem

Kızlar ben kızım da doğum sancısı hiç çekmedim. Sancinin ne oldugunu bilmiyorum. Esimle jokere kadar gittik geldik. Arada dinledim ama biraz fazla ayakta kalinca yolda zorlandım. Simdi ara ara kasiklarimda agri oluyor. Hem sagda hem solda. Bu sanci mi

Yordugunuz için kasılmadır . Rahmi yanlardan tutan kaslar ağrıyo genelde . Yani sancı değil kasılma yaşıyorsunuz bir süre dinlenin bol su içmek de kasılmaları engelliyo. Geçmezse bbir duş alın

istediğin vakit sağlıkla sıhhatle kavus inşallah

Adet agrisi gibi degil mi
Bana bu aralar belimden adet ağrısı gibi vuruyor ama orta şiddette, sonra geçiyor. Şu an mesela yine var ama çok düzensiz. Öyle bir şey mi acaba? Annem diyor ki “hamileyken kendimi öyle korkunç bir acıya hazırladım ki doğum sancısını anlamadım. Daha şiddetli regl ağrısı çektiğim bile olmuştu.” İnşallah bize de öyle olur

Ayakta kaldim ondan oldu galiba.
Kimi zaman adet ağrısı gibi ,kimi zaman karında sertleşme şeklinde ,kimi zaman kasıklarda batma veya ip gibi biseyin çekilmesi hissi
Karnımda sertlesme oldu. Bacaklarimla vajinanin birlestigi yer var ya orasi bayagi agridi. Birde cok baski hissedince korktum

Bende senin giibiyimm zaman yaklaştıkça giidp gelip valize bir şeyler atıyorum
Şampuan, saç kremi, tarak, yedek iç çamaşırı, bugün koyduklarım

Yani 39 haftalık hamileyim yarın bana kalmaya geleceklermiş kayınpeder ve üveykayınvalide şaka mı ya?
Ben evde giyecek kıyafetleri bile bulamıyorum artık Bi gecelikle geziyorum.
Şimdi bide onlara hizmet et yemek yatak vs vs valla şaka gibiler ya tüm gün sinirim tepemdeydi. Sanki normal bir zaman. Eltime söyledim ya saçmalama sende kalmak ne alaka falan dedi, ben konuşurum dedi ama ne çareeee...

Ayakta kaldim ondan oldu galiba.

Karnımda sertlesme oldu. Bacaklarimla vajinanin birlestigi yer var ya orasi bayagi agridi. Birde cok baski hissedince korktum

Sıcak duş al çok iyi gelir bazen benim de karnım sertleşme oluyor duş alıyorum sıcak, iyi geliyor. Sert karınla gece yatakta dönmek falan da zor.
Akşamları olabildiğince bacaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış.

Hanımlar yeni doganlari giydirip battaniyesine sarıp mı getiriyorlar. Hastaneye gidince ebeye gidip sorucam ama şimdiden sizlere sorayım dedim. Ayrıca uzun kollu bi zıbın giydirilmesi yeterli oluyo mu yoksa uzun kollu zıbının üstüne tekrar bişey giydiriliyo mu? Zıbın setlerinde çok şey var bana sanki tek kat giydirip battaniyeye sariyolar gibi geldi ona göre çanta hazırlamaya yeni başladım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…