2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım o zaman hiç kendini yorma hizmet etme kv yapması gerekeni yapsın . Yatak mı hazırlanacak sen yerini göster , nereye hazırlayacağını göster malzemeleri göster kendi hazırlasın. Her şeyde yardım iste . Durumunu sen belli etmezsen anlayan olmaz

Bende senin giibiyimm zaman yaklaştıkça giidp gelip valize bir şeyler atıyorum
Şampuan, saç kremi, tarak, yedek iç çamaşırı, bugün koyduklarım
Sampuan ve sac kremi niye kac gece kalacaksin.
Canım artık normal bunlar. Hiç bi şey yapmayıp ayakta kalsak bile kasılmalar oluyo tedirgin olma dinlen .
Birden olunca korktum
Kizimi uyutayim hemen alacam
Ben dogumhaneye versinler diye corap hurcu icine. Bir tane ince ic zıbın tulbent gibi olan,1 tane yandan ve altan citcitli badi. Bir tane alt ust takim,birde alttan giydirsinler diye patikli pijama,corap ve penye battaniye koydum. 1 tanede bez.

insallah bekler eşini bebegin :) sende haklısın egzersizi yürüyüşü fazla kaçırınca kasilmalar yaşıyoruz sonucta o anda hormonlar devreye girebilir birden.

tam olarak oyle cok daha fazla bi ağrı bekliyorsun ama inan dogum anı gelene kadar bu muydu dedigin ağrılar oluyor :) varsın oyle olsun hafife alip bu kezde o an felaket bisi gbi hissetmeyelmde :)

halleder belki eltin kendi ağırlamak istrse ona gidebilirler inslh oyle olur :) haklısın dusunemiyorum su halimde k.pederle ayni evi sıcak basiyo birden durmadan tuvaletteyiz zaten yemek halin varken yapılıyo. e onlar gelse mecbur yemek çay su bu inslh vazgecerler

Fatmapo naptı acaba
Mayıs annesi olarak adrenalin yüksek olduğu için buralarda takılıyorum
İnşallah herkes için her şey yolundadır

Sana da simdiden kolay bir hamilelik ve dogum diliyorum

Fatmapo tahminim minigini kucagina almissindir. Firsatin oldugunda guzel haberlerini bekliyoruz.
Thelittleprince senden de ayni sekilde canim.

Belki hastanede 2 gün kalırsam çıkarken en azından duş alır çıkarım belki diye düşündüm? Normal ya da szeryan sonrası duş alma süresi nedir? İlk doğum olduğu için tecrübem de yok, minik seyahat boyu olanlardan koydum çantaya ne olur ne olmaz dedim

Ben dogumdan 1 gun sonra çıktım. Eve girer girmez direk banyoya girdim. Normal banyomu yaptim çıktım. Hem rahatladim hem abdest aldim hem banyoda sütüm bollaştı

Ben taharet alırken bile zorlanıyorum onu hayatta yapamam ama gerçekten etkili bi uygulama olduğu kesin
bende yapamadım canm esim yaptı bi deneyelim dedik yanlis yaptı da mi yanma oldu oluyormu normalde de bilemedm .suan erken daha aslinda 36+0dan sonra baslicam da bi denemek istedim netten bakaym bari normalmiymis yanma sanirm deneyen yok

Denemedim ama baya etkisi varmış, özellikle yapın yapın diyorlar. Hindistan cevizi yağıyla denemek lazım.
zeytin yagiyla yaptk ebe de onu önerdi umarm.yapabiliriz ya yırtılma kesi olmasin inslh . ikinci dogumda kolay kolay epizyo yapmıyorlarmış gerci ama.yirtik olabiliyormuş eski epizyo yerinde.

Bence istemedgni söyle.. Aman saygı aman bilmem ne diyerek kendimize zarar veriyoruz.. Rahatszsan söyle gitsin.. Sen kendini dusunmezsen kimse seni düşünmüyor.. Zaten streslisin iş durumları yüzünden.. Bi de bunu çekme bence.. Ben arkadasa ses etmedim filan ama canım çıktı yani.. Kimse senden bebeginden önemli değil

Normali bilmiyorum ama sezeryande sanrm ilk 3 gun almiyosun duş.. Kızlar ben bir hafta hastanenin pisligi uzerimdeyken ameliyata girdim.. Leş gibiydim kokuyordum.. Ameliyattan çıktım hiç gozumu duş görmedi.. Canimin derdindeydim cabucak iyilesmek istiodum.. Ne duşu ne sampuani.. Ne olursa olsun.. Avicenna hastanesi özel ve otel gibi tertemiz olmasina rağmen yine içim rahat etmiodu.. Siyah kiyafetlerim hep toz içinde kaliyordu.. Devlet hastanesi zaten hak getire temizlik durumları.. En iyisi insanin kendi evi.. Evinize gecince direkt duş alirsnz mis gibi.. Zaten sampuan havlu goturseniz de duş alcanizi zannetmiyorum ama yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…