Bence istemedgni söyle.. Aman saygı aman bilmem ne diyerek kendimize zarar veriyoruz.. Rahatszsan söyle gitsin.. Sen kendini dusunmezsen kimse seni düşünmüyor.. Zaten streslisin iş durumları yüzünden.. Bi de bunu çekme bence.. Ben arkadasa ses etmedim filan ama canım çıktı yani.. Kimse senden bebeginden önemli değil
Normali bilmiyorum ama sezeryande sanrm ilk 3 gun almiyosun duş.. Kızlar ben bir hafta hastanenin pisligi uzerimdeyken ameliyata girdim.. Leş gibiydim kokuyordum.. Ameliyattan çıktım hiç gozumu duş görmedi.. Canimin derdindeydim cabucak iyilesmek istiodum.. Ne duşu ne sampuani.. Ne olursa olsun.. Avicenna hastanesi özel ve otel gibi tertemiz olmasina rağmen yine içim rahat etmiodu.. Siyah kiyafetlerim hep toz içinde kaliyordu.. Devlet hastanesi zaten hak getire temizlik durumları.. En iyisi insanin kendi evi.. Evinize gecince direkt duş alirsnz mis gibi.. Zaten sampuan havlu goturseniz de duş alcanizi zannetmiyorum ama yinede siz bilirsiniz
Doğru söylüyorsun gerçekten Bi kere söyledim mi onu da anlamaları lazım artık bu kadar kafalarına göre hareket etmek nedir.
İnsan Bi düşünür rahat eder mi, evde biz yük olmayalım, uyur mu uzanır dinlenir mi falan yok. Yarın olsun ben tepkimi gösteririm artık, Bi kere olsun bir şeye ihtiyacın var m demezler ama gelip kalmasını hizmet beklemeyi bilirler
Avicenna Kartal m? Bana da çok yakın ama iyi şeyler duymadım orası için hatta acil durumlarda bile gitmeyi düşünme dediler banasen Haydarpaşa da doğum yaptın ama dmi
Atasehir avicenna.. Eymen orada kuvozdeydi.. Valla bilemiyorum ama atasehirdeki gozume guzel gorundu.. Odadayken surekli geldiler biseye ihtiyaciniz var mi diye.. Sistemli calisiyorlar gibi geldi.. Umraniye erdem hastanesi halt etmiş.. Resmen devlet hastanesiymis erdem.. O kadat sinirliyim ki erdem hastanesine.. Ozellikle yasemin doktora
Doğru söylüyorsun gerçekten Bi kere söyledim mi onu da anlamaları lazım artık bu kadar kafalarına göre hareket etmek nedir.
İnsan Bi düşünür rahat eder mi, evde biz yük olmayalım, uyur mu uzanır dinlenir mi falan yok. Yarın olsun ben tepkimi gösteririm artık, Bi kere olsun bir şeye ihtiyacın var m demezler ama gelip kalmasını hizmet beklemeyi bilirler
Hastane hastane değişiyor işte önemli olan sizinle ilgilenen doktor ebe görevliler... Neyse ki atlattın artık boşver, eymene odaklan
İnşallah biz de iyi insanlara denk geliriz.
Biraz önce bebek karnımın sol tarafına toplandı sertleşti, sağ tarafı bomboş kaldı. Karnımı açıp baktık çok garip bi görüntü oldu yaaa.
Kaymış gibi yamuk bir karınkasılma mı acaba bu.
Canim acaba niyetleri dogum yakin gidelim simdiden kalmaya baslayalim doguma kadar gibi olabilir mi? Her sekilde buyuk dusuncesizlik. Yatmanin bile agrilara fayda etmedigi aksine agri yaptigi bir donemdeyiz...
Zaten 2 gün önce geldiler eltimde kaldılar, orda da kalacaklar diye biliyorum ben dedim dhaa var erken geliyorsunuz falan diye ama anlamıyorum bende kalmak ne demek ya, karnım burnumda zor zamanlar yemek... Vs işleriyle asla uğraşmam zaten.
Yarın da sölicemm yoruluyorum gece uyuyamıyorum. Düzenim yok falan dicem.
Biraz önce bebek karnımın sol tarafına toplandı sertleşti, sağ tarafı bomboş kaldı. Karnımı açıp baktık çok garip bi görüntü oldu yaaa.
Kaymış gibi yamuk bir karınkasılma mı acaba bu.
Senin hamilelik takvimini gördükçe bana fenalık basıyor@Fatmapo naptı acaba
Mayıs annesi olarak adrenalin yüksek olduğu için buralarda takılıyorum
İnşallah herkes için her şey yolundadır
Senin hamilelik takvimini gördükçe bana fenalık basıyor200 gün nedir ayyyy nasıl geçecek vallahi bitmiyor 9 ay çok uzun yaaa. Keşke hamilelik6 ay olsa
Bakma bu erkekler hep kahraman zannederler kendilerini kas kütleleri bizden fazla diye ama kadınlar nelere nelere dayanıyolar hiç birini de yürekleri kaldırmazEşime demin sezeryan Doğum izlettim izleyemedi bile neden o kadar çok acıyorlar çok cekiyorlar falan dedi. Dedim bide bunu kadın uyanıkken yapıyorlar anneye bebeği gösteriyorlar ve anne karnı o kadar açıkken bebeğim neden ağlamadı diye üzülüyor dedim. Bi değişik oldu bide normal Doğum izletsem ne yapardı acaba
Ayyyyy ne güzel olur. En azından şu son 2-3 haftayı parası neyse verelim halledelim. Herkes de diyor ki keyfini çıkar bunlar iyi günlerin. Aman milletin içi geçmiş. Zorluğunu bile bile yaptık heralde çocuk. Liseyi üniversiteyi de çok özleyeceksin iş hayatına atılınca diyorlardı. Eşek gibi çalıştım mezun olduktan sonra ama okulu bir gün bile özlemedimBedelli hamilelik ciksa da parasi neyse versek
Ayyyyy ne güzel olur. En azından şu son 2-3 haftayı parası neyse verelim halledelim. Herkes de diyor ki keyfini çıkar bunlar iyi günlerin. Aman milletin içi geçmiş. Zorluğunu bile bile yaptık heralde çocuk. Liseyi üniversiteyi de çok özleyeceksin iş hayatına atılınca diyorlardı. Eşek gibi çalıştım mezun olduktan sonra ama okulu bir gün bile özlemedim
Ben sezeryan oldum ertesi gun evde banyo yaptim izin verdiler.Normali bilmiyorum ama sezeryande sanrm ilk 3 gun almiyosun duş.. Kızlar ben bir hafta hastanenin pisligi uzerimdeyken ameliyata girdim.. Leş gibiydim kokuyordum.. Ameliyattan çıktım hiç gozumu duş görmedi.. Canimin derdindeydim cabucak iyilesmek istiodum.. Ne duşu ne sampuani.. Ne olursa olsun.. Avicenna hastanesi özel ve otel gibi tertemiz olmasina rağmen yine içim rahat etmiodu.. Siyah kiyafetlerim hep toz içinde kaliyordu.. Devlet hastanesi zaten hak getire temizlik durumları.. En iyisi insanin kendi evi.. Evinize gecince direkt duş alirsnz mis gibi.. Zaten sampuan havlu goturseniz de duş alcanizi zannetmiyorum ama yinede siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?