2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Doğru söylüyorsun gerçekten Bi kere söyledim mi onu da anlamaları lazım artık bu kadar kafalarına göre hareket etmek nedir.
İnsan Bi düşünür rahat eder mi, evde biz yük olmayalım, uyur mu uzanır dinlenir mi falan yok. Yarın olsun ben tepkimi gösteririm artık, Bi kere olsun bir şeye ihtiyacın var m demezler ama gelip kalmasını hizmet beklemeyi bilirler

Avicenna Kartal m? Bana da çok yakın ama iyi şeyler duymadım orası için hatta acil durumlarda bile gitmeyi düşünme dediler bana sen Haydarpaşa da doğum yaptın ama dmi

Uslubunca soylersek zayem sorun olmaz.. Tatli sekilde durumu anlat.. Yani kendini germe bir de bunun için.. Yeri geliyo koca bile dusunmuyor bizi onlar mi dusuncek.. Her sekilde ancak biz kendimizi onemsersek hersey iyi oluyo.. Kendini strese sokma bunlar için.. Butun hastaliklarin kaynağı stres.. Belki benim karacigerim de ondan öyle oldu bilemiyorum.. O yuzden bir tek kendiniz ve bebeginizi düşünün derim

Avicenna Kartal m? Bana da çok yakın ama iyi şeyler duymadım orası için hatta acil durumlarda bile gitmeyi düşünme dediler bana sen Haydarpaşa da doğum yaptın ama dmi

Atasehir avicenna.. Eymen orada kuvozdeydi.. Valla bilemiyorum ama atasehirdeki gozume guzel gorundu.. Odadayken surekli geldiler biseye ihtiyaciniz var mi diye.. Sistemli calisiyorlar gibi geldi.. Umraniye erdem hastanesi halt etmiş.. Resmen devlet hastanesiymis erdem.. O kadat sinirliyim ki erdem hastanesine.. Ozellikle yasemin doktora

Hastane hastane değişiyor işte önemli olan sizinle ilgilenen doktor ebe görevliler... Neyse ki atlattın artık boşver, eymene odaklan
İnşallah biz de iyi insanlara denk geliriz.

Canim acaba niyetleri dogum yakin gidelim simdiden kalmaya baslayalim doguma kadar gibi olabilir mi? Her sekilde buyuk dusuncesizlik. Yatmanin bile agrilara fayda etmedigi aksine agri yaptigi bir donemdeyiz...

Hastane hastane değişiyor işte önemli olan sizinle ilgilenen doktor ebe görevliler... Neyse ki atlattın artık boşver, eymene odaklan
İnşallah biz de iyi insanlara denk geliriz.

Aynen öyle galiba.. Eskiden anadolu çınar hastanesiydi avicenna belkide o yüzden o kadar sistemli çalışıyorlar.. Herseye yardimck oldular.. Emzirmeme eymeni beslememe.. Tertemiz bi hastane bi de calisanlar güzel çalışıyor bence.. Keşke orada takibim olsaymis dedim icimden.. Belki o zmn erken dogum olmazdi olsa bile o kadar erken olmazdi heralde.. Neyse iyi oldu aslnda.. Belki sizler gibi zamanini beklesem çok kötü olacaktım.. Benim en cok korktugum sey lohusa depresyonuydu.. Allaha şükür çok sıkıntı cekmeden hamileligim bitti.. Kendime gelincede yavrumu kucagima aldim.. Hersey de cidden var bir hayır

Evet tam olarak bu 5. Aydan itibaren ara ara bana da oluyor. Surekli fotografini cektim cok farkli bir goruntu oluyor

Canim acaba niyetleri dogum yakin gidelim simdiden kalmaya baslayalim doguma kadar gibi olabilir mi? Her sekilde buyuk dusuncesizlik. Yatmanin bile agrilara fayda etmedigi aksine agri yaptigi bir donemdeyiz...

Zaten 2 gün önce geldiler eltimde kaldılar, orda da kalacaklar diye biliyorum ben dedim dhaa var erken geliyorsunuz falan diye ama anlamıyorum bende kalmak ne demek ya, karnım burnumda zor zamanlar yemek... Vs işleriyle asla uğraşmam zaten.
Yarın da sölicemm yoruluyorum gece uyuyamıyorum. Düzenim yok falan dicem.

Kayinvalidenle konus canim acik acik. Halden anlasinlar biraz. Kendi de bu zamanlardan gecti. Anlamiyorum ki zaman asimina mi ugruyor bu hamilelik ileri yastakiler nasil bir sey oldugunu unutuyor hadi sadece kayinvalide olsa gelir isini yapardi. Kayinpeder de olsa insanin su donemde baska bir erkege tahammulu yok

Benim 9 ay hamilelik sadece karnımın sağ tarafını kullandı kızım. Hatta öyle ki hep sag sisik yamuk bi karındı. Şimdide kasılmalar olunca daha da belirginleşiyor sağ taraf ile sol taraf arasında ciddi rakım farkı doğuyor

@Fatmapo naptı acaba
Mayıs annesi olarak adrenalin yüksek olduğu için buralarda takılıyorum
İnşallah herkes için her şey yolundadır
Senin hamilelik takvimini gördükçe bana fenalık basıyor 200 gün nedir ayyyy nasıl geçecek vallahi bitmiyor 9 ay çok uzun yaaa. Keşke hamilelik6 ay olsa

Eşime demin sezeryan Doğum izlettim izleyemedi bile neden o kadar çok acıyorlar çok cekiyorlar falan dedi. Dedim bide bunu kadın uyanıkken yapıyorlar anneye bebeği gösteriyorlar ve anne karnı o kadar açıkken bebeğim neden ağlamadı diye üzülüyor dedim. Bi değişik oldu bide normal Doğum izletsem ne yapardı acaba

Bakma bu erkekler hep kahraman zannederler kendilerini kas kütleleri bizden fazla diye ama kadınlar nelere nelere dayanıyolar hiç birini de yürekleri kaldırmaz

Bedelli hamilelik ciksa da parasi neyse versek
Ayyyyy ne güzel olur. En azından şu son 2-3 haftayı parası neyse verelim halledelim. Herkes de diyor ki keyfini çıkar bunlar iyi günlerin. Aman milletin içi geçmiş. Zorluğunu bile bile yaptık heralde çocuk. Liseyi üniversiteyi de çok özleyeceksin iş hayatına atılınca diyorlardı. Eşek gibi çalıştım mezun olduktan sonra ama okulu bir gün bile özlemedim

Analik zor zanaat valla. Bunca cektiklerimizin, verdigimiz emeklerin yaninda anneci degil de yata yata baba ettiklerimize duskun olurlarsa cok bozulacagiz

Ben sezeryan oldum ertesi gun evde banyo yaptim izin verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…