2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aydinlanma yasadim bende son 2 haftadir cok oluyor bu ama agri yok. Sadece bu tepecik oluyor sol tarafimda.

Evet canim agri verici bir sey degil sadece rahatsiz hissettiriyor kasilma insana. Basta kasilma oldugunun farkinda degildim cok sevimli geliyordu. Gerci hala biraz sevimli

Evet canim agri verici bir sey degil sadece rahatsiz hissettiriyor kasilma insana. Basta kasilma oldugunun farkinda degildim cok sevimli geliyordu. Gerci hala biraz sevimli
Ben bebek kendini itiyor saniyordum. Sol tarafim tumsek sag bele dogru olan karin kismimda da ayak hissediyordum. Bebek kendi kendine oyun yapitoe saniyordum bugun bile 5-6 kez oldu ki bazen ust uste yapiyor.

Sampuana ne gerek var arkadaşlar 1 gece kaliyorsunuz ilk gun yikanmaya musade etmiyorlar ki etselerde yapamazsiniz sabahi taburcusunuz
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Benim doktorum normal doğumdan hemen sonra duş alabilirsin dedi odalarda duş var sezeryanda ertesi gün kontrolün yapıldıktan sonra yapabilirsin dedi hastaneye ve kişiye bağlı o sanırım
kizlar perine masajı deneyeniniz oldu mu? yanma yapiyormu ?
Malesef evet bendede yanma yaptı canım üstüne birde kaşıntı başladı kontrolümde doktora söyledim zeytinyağından kaynaklı olabilir birsüre yapma dinlendir sonra başka birşeyle dene dedi hindistan cevizi yağı badem yağı falan muhtemelen zeytinyağındaki asit sebep oldu yüzde yüz doğal hakikü zeytinyağıyla yaptım ben çünkü onların da asit oranı ayarlanamıyor sonuçta canım
Ben doktoruma sordum normal doğumda aynı gün duş alabilirsin vajen bölgeyi direkt yıkanmamak koşuluyla dedi sezeryan olursa dikişlerini kontrol ettikten sonra aksilik yoksa ertesi gün yıkanabilirsin dedi

İşte asıl problemde bu zaten kayınvalidem vefat etmiş, baba başkasıyla evli ve çocuğu da yok kadının,artık içinde nasıl bir uyuzluk varsa sanki inadına yapıyor.
Ama dediğin gibi bugün söylüyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum, yoruluyorum... Vs vs
Artık düşüncesizliklerini yüzüne vurmak lazım. Evde durup sizin yanınızda doğurmamı mı istiyorsunuz yani hayırdır 39 haftalık kişinin evinde mi kalınır ya

Bu şimdi kasılma dimi benim hissetmediğim ağrı eşiğinde falan?
Çünkü dhaa önce hiç böyle olmamıştı.

Dün adalatı biraktigimdan beri kımıl kımıl kasilma var,kasiklarima da vuruyor.Doktor rahimi yumusatmak istemiyoruz dedi kasilsin artik dedi.Saliya kadar Allah kerim artik.
Bir de ben ishal oldum.Devamli yattigimdan kabiz olmamak icin ilac iciyorum.Dun aksam tuvalette cok afedersiniz siddetle ya sulu ishal cikti ama ya bu suyumsa ? Ayirt edilebilir bisey mi bu? Ayirt eder miydim ki? Valla dun aksamdan beri kafayi buna taktim.Su, bu kadar hizli gelir mi bir defada foş diye ?Sonrasinda ic camasirim hep kuruydu. Evdekiler annem ,babam,eşim evhamimdan bana kizmaktan baska bisey yapmiyolar anksiyetemden dolayi Napayim soyleyin.Bir fikir verin.Bugun gitsem mi dogum yapacagim hastaneye bir kontrole ? Kasilma varken haliyle hissetmiyorum bebeklerin hareketlerini ama dun bu olaydan sonra hareketliydiler gece yatana kadar.1 saat once de bir iki hissettim.Ama icim hic rahat degil.

Ne güzel emdir işte.. Bak bazi bebisler hemen tutamiyor memeyi.. Bence sukret.. Bol bol da emzir
Çok şükür canım ama emme değil derdi ağzımda olsun kucağında uyuyayım diyorO kadar masum bakıyor ki kıyamıyorum bende
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
O kadar masum insanın gözlerinin içine bakıyorlar ki beni sakın bırakma der gibi❤ İnşallah çok yakında sende yaşayacaksın bu duyguları Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
evet biyolojik saatleri ayırt edemiyorlarmış galiba ama çok şükür bu gece yattı umarım düzelmiştir dün gündüz çok uğraştım uyanması

Fazladan tedbir hiç bir zaman zarar vermez bence şu dönemde. Git görün gel ne olacak ki. İçin rahatlamış olur.

Bu son geceler de hissettiğim duygu
35 kere kalkıyorum

Ben denizli denipole gidiyorum. Buradada sezeryandan ertesi gun banyoya izin veriyorlar. Ama taburcu oluyorsun. Ne gerek var hastanede yikamaya eve gider rahat rahat yikanirsin. Ben taburcu oldum eve gider gitmez banyoya girmistim.
Suyun gelse anlarsin. Sicacik akiyor ve camasir suyu gibi kokuyor

Ben ilk sezaryabdan sonra odaya geldikten sonra nasıl kalkınmaya basladım. Bız Kendı pike takımımızı sermemıze ragmen anestezi den kaynaklı kasıntı tuttu. Drum istersem akşam duş alabılecegımı söyledi, ben yok dedım zaten 1 gece kalınıyor ertesi gun 8 de cıkış yaptık dırek evde duşa girdim..

Bende oyle yaptım. Ne kadar temiz olsada hastane icime sinmiyor

birseyleri yapamadık o zaman tekrar izleyelim nasil yapılıyor gene yapamazsak ugrasmicam

yağdan kaynaklı olabilir evet bide badem yağı deneyeyim bakalm. cok istiyorum bunu yapmayı ya ilk gebeligimdede denedm 1 2 hafta ugrastm hatta basarili olamadım. belki yapsam epizyo olmazdı şükür küçüktü zatende hic olmasa daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…