Aydinlanma yasadimEvet tam olarak bu5. Aydan itibaren ara ara bana da oluyor. Surekli fotografini cektim cok farkli bir goruntu oluyor
Aydinlanma yasadimbende son 2 haftadir cok oluyor bu ama agri yok. Sadece bu tepecik oluyor sol tarafimda.
Bakma bu erkekler hep kahraman zannederler kendilerini kas kütleleri bizden fazla diye ama kadınlar nelere nelere dayanıyolar hiç birini de yürekleri kaldırmaz
Ben bebek kendini itiyor saniyordum. Sol tarafim tumsek sag bele dogru olan karin kismimda da ayak hissediyordum. Bebek kendi kendine oyun yapitoe saniyordumEvet canim agri verici bir sey degil sadece rahatsiz hissettiriyor kasilma insana. Basta kasilma oldugunun farkinda degildim cok sevimli geliyordu. Gerci hala biraz sevimli
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Benim doktorum normal doğumdan hemen sonra duş alabilirsin dedi odalarda duş var sezeryanda ertesi gün kontrolün yapıldıktan sonra yapabilirsin dedi hastaneye ve kişiye bağlı o sanırımSampuana ne gerek var arkadaşlar 1 gece kaliyorsunuz ilk gun yikanmaya musade etmiyorlar ki etselerde yapamazsiniz sabahi taburcusunuz
Malesef evet bendede yanma yaptı canım üstüne birde kaşıntı başladı kontrolümde doktora söyledim zeytinyağından kaynaklı olabilir birsüre yapma dinlendir sonra başka birşeyle dene dedi hindistan cevizi yağı badem yağı falan muhtemelen zeytinyağındaki asit sebep oldu yüzde yüz doğal hakikü zeytinyağıyla yaptım ben çünkü onların da asit oranı ayarlanamıyor sonuçta canımkizlar perine masajı deneyeniniz oldu mu? yanma yapiyormu ?
Ben doktoruma sordum normal doğumda aynı gün duş alabilirsin vajen bölgeyi direkt yıkanmamak koşuluyla dedi sezeryan olursa dikişlerini kontrol ettikten sonra aksilik yoksa ertesi gün yıkanabilirsin dediBelki hastanede 2 gün kalırsam çıkarken en azından duş alır çıkarım belki diye düşündüm? Normal ya da szeryan sonrası duş alma süresi nedir? İlk doğum olduğu için tecrübem de yok, minik seyahat boyu olanlardan koydum çantaya ne olur ne olmaz dedim
Kayinvalidenle konus canim acik acik. Halden anlasinlar biraz. Kendi de bu zamanlardan gecti. Anlamiyorum ki zaman asimina mi ugruyor bu hamilelik ileri yastakiler nasil bir sey oldugunu unutuyorhadi sadece kayinvalide olsa gelir isini yapardi. Kayinpeder de olsa insanin su donemde baska bir erkege tahammulu yok
Benim 9 ay hamilelik sadece karnımın sağ tarafını kullandı kızım. Hatta öyle ki hep sag sisik yamuk bi karındı. Şimdide kasılmalar olunca daha da belirginleşiyor sağ taraf ile sol taraf arasında ciddi rakım farkı doğuyor
Çok şükür canım ama emme değil derdi ağzımda olsun kucağında uyuyayım diyorNe güzel emdir işte.. Bak bazi bebisler hemen tutamiyor memeyi.. Bence sukret.. Bol bol da emzir
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olur inşallahHepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildimsukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum
O kadar masum insanın gözlerinin içine bakıyorlar ki beni sakın bırakma der gibiEvet canım durum aynen öyle güvende hissettikleri tek yer anne kucağı ,meme ... Çünkü bizden başka herkese yabancılar bizim kokumuz, kalp atışımız ,sesimiz onları rahatlatıyoben de meleğimi emerken hayal ediyorum. Yaaaaa bu harika bişey onun kucağında olması misler gibi kokmasi , gözleri kapalı arada gülümsemesi
evet biyolojik saatleri ayırt edemiyorlarmış galiba ama çok şükür bu gece yattı umarım düzelmiştir dün gündüz çok uğraştım uyanmasıGecesi gündüzü karışmış derker 1 hafta 10 güne kadar düzelir.gunduz uyuduğu için odayi los yaoma aydınlık olsun gecede iyice karartki uykusu gelsin.ama 10 gün sabır . gündüz o yatinca sende yat başka türlü dinlenemezsin.benim kızım 20 gün öyleydi gece kalkar gündüz yatardı.
Bende grip oldum dünden beri 3 demlik ıhlamur içtim. gece hiç nefes alamadim mazejik sprey vardi 2pis sıktım yoksa katiyen uyuyamazdin.grip ve soğuk algınlığı karıştı herhalde sırtımdan her daim ter oluyor .daha 10 gün var doğuma inşallah düzelir.bende afedersiniz balgamda başladı.oksuruge bağlarsa pohu yedim
Bir anda fazla çekmiştir korkma o yüzden emzirirken sakın yatar pozisyonda emzirmeyin kızlar. hatta emme sonrasi bi 5 10 dk uyusa bile başı hafif dik tutun yada incecik yastik koyun sonra yastığı alirsiniz ,hatta en iyisi kafatasida güzel yuvarlak olsun diye bir yatmada sağa bi yatmada sola bi yatmada sırt üstü yatirin hep ayni yöne yatarsa o taraf içe doğru oluyor.
Dün adalatı biraktigimdan beri kımıl kımıl kasilma var,kasiklarima da vuruyor.Doktor rahimi yumusatmak istemiyoruz dedi kasilsin artik dedi.Saliya kadar Allah kerim artik.
Bir de ben ishal oldum.Devamli yattigimdan kabiz olmamak icin ilac iciyorum.Dun aksam tuvalette cok afedersiniz siddetle ya sulu ishal cikti ama ya bu suyumsa ? Ayirt edilebilir bisey mi bu? Ayirt eder miydim ki? Valla dun aksamdan beri kafayi buna taktim.Su, bu kadar hizli gelir mi bir defada foş diye ?Sonrasinda ic camasirim hep kuruydu. Evdekiler annem ,babam,eşim evhamimdan bana kizmaktan baska bisey yapmiyolar anksiyetemden dolayiNapayim soyleyin.Bir fikir verin.Bugun gitsem mi dogum yapacagim hastaneye bir kontrole ? Kasilma varken haliyle hissetmiyorum bebeklerin hareketlerini ama dun bu olaydan sonra hareketliydiler gece yatana kadar.1 saat once de bir iki hissettim.Ama icim hic rahat degil.
Bir yudum su bir saate insanı nasıl tuvalete koşturabilir? Bir bebecik anasının kaburgasını nasıl kırmış gibi acıtabilir? Sola dönmek nasıl bu kadar zor olabilir? Babam pasta yapmayı nerden öğrendi? Keşke uyusam
Fazladan tedbir hiç bir zaman zarar vermez bence şu dönemde. Git görün gel ne olacak ki. İçin rahatlamış olur.
Ben denizli denipole gidiyorum. Buradada sezeryandan ertesi gun banyoya izin veriyorlar. Ama taburcu oluyorsun. Ne gerek var hastanede yikamaya eve gider rahat rahat yikanirsin. Ben taburcu oldum eve gider gitmez banyoya girmistim.Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Benim doktorum normal doğumdan hemen sonra duş alabilirsin dedi odalarda duş var sezeryanda ertesi gün kontrolün yapıldıktan sonra yapabilirsin dedi hastaneye ve kişiye bağlı o sanırım
Malesef evet bendede yanma yaptı canım üstüne birde kaşıntı başladı kontrolümde doktora söyledim zeytinyağından kaynaklı olabilir birsüre yapma dinlendir sonra başka birşeyle dene dedi hindistan cevizi yağı badem yağı falan muhtemelen zeytinyağındaki asit sebep oldu yüzde yüz doğal hakikü zeytinyağıyla yaptım ben çünkü onların da asit oranı ayarlanamıyor sonuçta canım
Ben doktoruma sordum normal doğumda aynı gün duş alabilirsin vajen bölgeyi direkt yıkanmamak koşuluyla dedi sezeryan olursa dikişlerini kontrol ettikten sonra aksilik yoksa ertesi gün yıkanabilirsin dedi
Suyun gelse anlarsin. Sicacik akiyor ve camasir suyu gibi kokuyorDün adalatı biraktigimdan beri kımıl kımıl kasilma var,kasiklarima da vuruyor.Doktor rahimi yumusatmak istemiyoruz dedi kasilsin artik dedi.Saliya kadar Allah kerim artik.
Bir de ben ishal oldum.Devamli yattigimdan kabiz olmamak icin ilac iciyorum.Dun aksam tuvalette cok afedersiniz siddetle ya sulu ishal cikti ama ya bu suyumsa ? Ayirt edilebilir bisey mi bu? Ayirt eder miydim ki? Valla dun aksamdan beri kafayi buna taktim.Su, bu kadar hizli gelir mi bir defada foş diye ?Sonrasinda ic camasirim hep kuruydu. Evdekiler annem ,babam,eşim evhamimdan bana kizmaktan baska bisey yapmiyolar anksiyetemden dolayiNapayim soyleyin.Bir fikir verin.Bugun gitsem mi dogum yapacagim hastaneye bir kontrole ? Kasilma varken haliyle hissetmiyorum bebeklerin hareketlerini ama dun bu olaydan sonra hareketliydiler gece yatana kadar.1 saat once de bir iki hissettim.Ama icim hic rahat degil.
Kalkmakta zor yani debeleniyorum bi tuhaf hareketlerBu son geceler de hissettiğim duygu
35 kere kalkıyorum
Ben ilk sezaryabdan sonra odaya geldikten sonra nasıl kalkınmaya basladım. Bız Kendı pike takımımızı sermemıze ragmen anestezi den kaynaklı kasıntı tuttu. Drum istersem akşam duş alabılecegımı söyledi, ben yok dedım zaten 1 gece kalınıyor ertesi gun 8 de cıkış yaptık dırek evde duşa girdim..Ben denizli denipole gidiyorum. Buradada sezeryandan ertesi gun banyoya izin veriyorlar. Ama taburcu oluyorsun. Ne gerek var hastanede yikamaya eve gider rahat rahat yikanirsin. Ben taburcu oldum eve gider gitmez banyoya girmistim.
Suyun gelse anlarsin. Sicacik akiyor ve camasir suyu gibi kokuyor
Bende oyle yaptım. Ne kadar temiz olsada hastane icime sinmiyorBen ilk sezaryabdan sonra odaya geldikten sonra nasıl kalkınmaya basladım. Bız Kendı pike takımımızı sermemıze ragmen anestezi den kaynaklı kasıntı tuttu. Drum istersem akşam duş alabılecegımı söyledi, ben yok dedım zaten 1 gece kalınıyor ertesi gun 8 de cıkış yaptık dırek evde duşa girdim..
Valla artık yatağa yatmıyorum koltukta otururken uyumuşum bugünBu son geceler de hissettiğim duygu
35 kere kalkıyorum
birseyleri yapamadık o zamanYanma yapmaması lazım canım normal değil .belki kullandığınız ürün yanma yapmış olabilir ayrıca çok öyle içe doğru yapılan bi masaj değil yani aslında yakmamasi lazım B Biravucmutluluk
yağdan kaynaklı olabilir evet bide badem yağı deneyeyim bakalm. cok istiyorum bunu yapmayı ya ilk gebeligimdede denedm 1 2 hafta ugrastm hatta basarili olamadım. belki yapsam epizyo olmazdı şükür küçüktü zatende hic olmasa daha iyi :)Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Benim doktorum normal doğumdan hemen sonra duş alabilirsin dedi odalarda duş var sezeryanda ertesi gün kontrolün yapıldıktan sonra yapabilirsin dedi hastaneye ve kişiye bağlı o sanırım
Malesef evet bendede yanma yaptı canım üstüne birde kaşıntı başladı kontrolümde doktora söyledim zeytinyağından kaynaklı olabilir birsüre yapma dinlendir sonra başka birşeyle dene dedi hindistan cevizi yağı badem yağı falan muhtemelen zeytinyağındaki asit sebep oldu yüzde yüz doğal hakikü zeytinyağıyla yaptım ben çünkü onların da asit oranı ayarlanamıyor sonuçta canım
Ben doktoruma sordum normal doğumda aynı gün duş alabilirsin vajen bölgeyi direkt yıkanmamak koşuluyla dedi sezeryan olursa dikişlerini kontrol ettikten sonra aksilik yoksa ertesi gün yıkanabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?