2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende oyle yaptım. Ne kadar temiz olsada hastane icime sinmiyor
Ben otele bıle gıttıgım de önce banyo tuvaleti çamasır suyundan geçiriyorum. Ne kadar özel hastaneler temız olsa da o banyoyu önce çamasır suyuyla temızlemem lazım. Evi 2 gün önce 2 kadın temizledi. Kaynanam canlarını cıkardı ama tertemInoldu yukarıdaki dogal gaz boruların kadar sildirdi. Bana sen çok yumusaksın yalandan sılıp gidiyorlar kaytarıyorlardedi. Bekcı gıbı durdu baslarında ıkı kısı olmalarına ragmen 6 dan önce bitmedi. Herşeyi cektırdı. O yüzden ev temız olunca cok gUzel. Bana herhafta yarım gun alana kadar ayda 1 kez tam temizlik al.. Yarım gunde kadın hıcbırsey yapmıyor dedı. Düşündüm haklı. Ayda 1 perdeler iner camlar silinir herseyıni cektırırsın. Ay ıcınde de süpürge tut vıleda yap toz al banyonu ov tamam. Zaten onları ben yarım gun alınca da yapıyorum dedım. Bakında ayda 1 daha mantıklı

Bende hep tam gun alıyorum

Bu şimdi kasılma dimi benim hissetmediğim ağrı eşiğinde falan?
Çünkü dhaa önce hiç böyle olmamıştı.

Evet cnm kasılma doktorun dediğine göre Doğum icin yeterli değil. Artık doğsa sorun değil o yüzden engellemeye de çalışmıyorlar

Canım o su değildir. Bagırsak hareketi çoğalması belki Doğum işaretidir ama zaten 2 Gün kaldı büyük kavuşmaya stres yapma. Son 2 gün karnında güzel keyifli geçirin tek bedendeki günlerinizi

Ben dün ilk kez söyledim eşime biraz inceledi de çok geç kalmışsın ama sen herkes 36 da başlamış dedi. Sonra yapalım dedi aynı zamanda bebek kasılmaları da vardı biri alttan biri üstten çok kasıldım. Oğlum var kesi keşke bunda olmasa ama kısmet birazda sanırım

Canım o su değildir. Bagırsak hareketi çoğalması belki Doğum işaretidir ama zaten 2 Gün kaldı büyük kavuşmaya stres yapma. Son 2 gün karnında güzel keyifli geçirin tek bedendeki günlerinizi

Yazdim doktora bakalim ne dicek derken cevap yazdi nst ye baslasinlar goruntuyu bana atsinlar demis.Hafiften hareketlerini hissediyorum ama normalde cok hissederdim.Yani tam anlayamadim.Bir gidelim bakalim.Icimiz rahat.etsin yoksa saliya kadar bana su 2 gun bitmez.

Gidin de bi icin rahatlasın cnm o zaman. Doktordan gelen cevabı bize de söyle

Haber vericem gelir gelmez.Insallah gelen su degildir ve sanci cok yoktur.
Su çamaşır suyu gıbi kokuyor demiş bi arkadaş daha önce biride bardaktan boşalır gibi demişti su olsa anlardin bence.hava değişimi bağırsakların boduzulduysa bi anda ishal boşalmıştir.gerci bu saatten sonra 2 gün öncesi sonrasi farketmez rahat ol.

Valla artık yatağa yatmıyorum koltukta otururken uyumuşum bugündönsem bile cok agrı yapıyor rahat etmek ne mümkün
Kardeşimde son haftasında koltukta uyuyordu. O zaman şaşıyordum nasıl rahat oluyor diye ama çok haklı dik yatınca dhaja rahat. Mide yanmam da var acı su da geliyor bebek yukarda daha benim

Evet bebegin gelişine de bagli birazda. bnde cok kastım kendimi esim kastigindan yanma aci oldu saniyorsun diyor . ama sunu farkettm ki ilk dogumda el ata ata bni yıpratmışlar birinin eli gitmeden sekilden sekile giriyorm ama sen gec falan deme yaptir genede cunku dogumdan hemen once bile yapıyorlar gevşesin diye .

Kardeşimde son haftasında koltukta uyuyordu. O zaman şaşıyordum nasıl rahat oluyor diye ama çok haklı dik yatınca dhaja rahat. Mide yanmam da var acı su da geliyor bebek yukarda daha benim
Ya aslındq benim ki indi ama yatınca cıkıp mideme oturuyor resmen kitlenip kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…