2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ah ne dusuncezislerya eziyet gibi insan iyiyken kötü olmak için bu kadar uğraşmamalı umarım gelmezler

Ciktik kizlar kontrolden.
Bir sorun gormedi.Birkac sancim cikti.Takip et dedi.ultrasonda da sorun yok.Aniden bisey olmazsa sali gunu nasipse bakalim.
2 gece yatiricaklarmis beni ikiz diye.Onu soylediler.
İstanbul'da da sezeryanda 2 gece kalınıyor .1 gece az olur zaten 3.gun toparlanmış oluyorsun biraz daha iyi.
Yarin sabah doğum olcak kizlar ya coook heyecanliyim rabbim hepimizi sag salim kurtarsin inşallah
Sağlıkla kucağına al inşallah.
Bende yeter sıkıldım falan diyordum ama gripten kurtulmam lazım 9 Ekim iyidir bekler benimkide inşallah.
Benimde son 10 gün 17 saat (tabii ki kızım erken gelmek istemezse)
Ayy birde saat mi sayıyorsun dur sakın ol böyle günler hiç bitmez.

App storedan program indirdim. 40 gündür geri sayıyor

Ne güzelmiş Fr. Miydi? Normalde 2 gün ama Bende sezeryan olup 3 gün kalacagım. Doğum yaptığım hastanede saglık sigortamdan dolayı +1 gün daha kalma hakkı veriyor...
Y.disinda böyleymiş canım bırakmıyorlar hemen banyasonuda hastanede hemşireler göstererk yaptiriyormus inşallah iyi insanlara denk gelirim bende gıcık tiplerde oluyor ziyaret saatleri var şansın varsa burda daha iyi

Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Ben bunları aldım canım phillips avent ve suavinex. Bu suavinex pek bir şık. İnşallah emziği severler

Eklentiler

• 7080B284-55E4-4621-920C-286A49FBEBFD.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 28E19D4A-0D21-447C-9561-91B853C2DFB8.webp
    18 KB · Görüntüleme: 45
3 gün hastane bakımı ideal bence de Bırakmanaları daha iyi ama Tr.de nufus biraz fazla galiba en fazla 1-2 günde yolluyorlar. Fr. Derken Fransa mısın diye sormuştum...

Philips avent ultra air aldim. Neredeyse hic arastirmadan. Elimde bir emzik olsun mantigiyla aldim yani. Hemen emzik verir miyim vermeli miyim emin de degilim ama duruma gore hareket edecegim.
Ben hastanede vermeyi düşünüyorum. Sterile edip doğum çantasına koydum hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…