Ne güzelmiş Fr. Miydi? Normalde 2 gün ama Bende sezeryan olup 3 gün kalacagım. Doğum yaptığım hastanede saglık sigortamdan dolayı +1 gün daha kalma hakkı veriyor...
Zaten 2 gün önce geldiler eltimde kaldılar, orda da kalacaklar diye biliyorum ben dedim dhaa var erken geliyorsunuz falan diye ama anlamıyorum bende kalmak ne demek ya, karnım burnumda zor zamanlar yemek... Vs işleriyle asla uğraşmam zaten.
Yarın da sölicemm yoruluyorum gece uyuyamıyorum. Düzenim yok falan dicem.
Ciktik kizlar kontrolden.
Bir sorun gormedi.Birkac sancim cikti.Takip et dedi.ultrasonda da sorun yok.Aniden bisey olmazsa sali gunu nasipse bakalim.
2 gece yatiricaklarmis beni ikiz diye.Onu soylediler.
Ne güzelmiş Fr. Miydi? Normalde 2 gün ama Bende sezeryan olup 3 gün kalacagım. Doğum yaptığım hastanede saglık sigortamdan dolayı +1 gün daha kalma hakkı veriyor...
Y.disinda böyleymiş canım bırakmıyorlar hemen banyasonuda hastanede hemşireler göstererk yaptiriyormus inşallah iyi insanlara denk gelirim bende gıcık tiplerde oluyor ziyaret saatleri var şansın varsa burda daha iyi
Philips avent ultra air aldim. Neredeyse hic arastirmadan. Elimde bir emzik olsun mantigiyla aldim yani. Hemen emzik verir miyim vermeli miyim emin de degilim ama duruma gore hareket edecegim.
Y.disinda böyleymiş canım bırakmıyorlar hemen banyasonuda hastanede hemşireler göstererk yaptiriyormus inşallah iyi insanlara denk gelirim bende gıcık tiplerde oluyor ziyaret saatleri var şansın varsa burda daha iyi
3 gün hastane bakımı ideal bence de Bırakmanaları daha iyi ama Tr.de nufus biraz fazla galiba en fazla 1-2 günde yolluyorlar. Fr. Derken Fransa mısın diye sormuştum...
3 gün hastane bakımı ideal bence de Bırakmanaları daha iyi ama Tr.de nufus biraz fazla galiba en fazla 1-2 günde yolluyorlar. Fr. Derken Fransa mısın diye sormuştum...
Neden bilmiyorum aslında ama bırakmıyorlar bide annenin pskolojisinede bakıyorlarmış arkadaşımı çıkarmak istemediler lohusa depresyonunda doye 5 gün kaldı normal.dogumda
Philips avent ultra air aldim. Neredeyse hic arastirmadan. Elimde bir emzik olsun mantigiyla aldim yani. Hemen emzik verir miyim vermeli miyim emin de degilim ama duruma gore hareket edecegim.
Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim