Gögüs pompamıda steril ettim bayagıda uzun sürüyor. Mamajoo nun 5 işlevli makinesini aldım arkadaşımdan. Hem mama ısıtıyor hem steril ediyor.Daha emzik gogus pompasi vs sterilize etmesi varnasil yaptin sen kaynattin mi makinesini mi aldin?
Canim nasıl yıkadın biberonubende yıkicaminşallah dogurmadan:)Ben hastanede vermeyi düşünüyorum. Sterile edip doğum çantasına koydum hepsini...
Ben aldım ve hastanedeyken verdim çok şükür tutuyor daKizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Mikrodalgayı önermiyorlar canım ben arkadaşımdan temin ettim makineyi fotosunu ekliyeyim. Sende çevrene bir sor derim.Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim
Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim
Gögüs pompamıda steril ettim bayagıda uzun sürüyor. Mamajoo nun 5 işlevli makinesini aldım arkadaşımdan. Hem mama ısıtıyor hem steril ediyor.
Makine ile canım gögüs pompası , emzik , biberon çok araç gereci olucak bebeğin... kaynamış su ile uğraşmak çok zor...Canim nasıl yıkadın biberonubende yıkicaminşallah dogurmadan:)
Emziklerin uzerinde kaynatmayin yaziyor. Kaynamış suyun icinde 10 dk beklet yaziyor bende oyle yaptim.Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim
Emziklere su kacinca bakteri uruyormus.Emziklerin uzerinde kaynatmayin yaziyor. Kaynamış suyun icinde 10 dk beklet yaziyor bende oyle yaptim.
Hayat kurtarıcım kullanmazmiyim.ilk gün önce emziricen ardından hemen emzik.ilk günler vermeyince almıyorlar sonradan yada büyük ugraslar sonucu belki alıyorlar. Ben emzikciyim susturucu resmen rahatlatıyor bebeği.damakli alirsan ağız çene gelişimine yan etkisi yok.onun haricinde marka cokta önemli değil bence ama neye alisirsa sonradan da hep onu istiyor.kizimda avent almıştım bunda nuk aldim.5 dk sirkeli suda bekletip kaynamış suya attim 2 da sonrada cikarttim kurudu hastahane çantasına koydum.Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
İlk kullanimda sirke yada karbonatli suda 5 dk bekletip kaynar suya daldir durulansin.sonrasida kaynar suya dardır cikart yaparsin.hep kabinda taşımayı aliskanlik yaparsanız daha temiz olurSterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim
Hayat kurtarıcım kullanmazmiyim.ilk gün önce emziricen ardından hemen emzik.ilk günler vermeyince almıyorlar sonradan yada büyük ugraslar sonucu belki alıyorlar. Ben emzikciyim susturucu resmen rahatlatıyor bebeği.damakli alirsan ağız çene gelişimine yan etkisi yok.onun haricinde marka cokta önemli değil bence ama neye alisirsa sonradan da hep onu istiyor.kizimda avent almıştım bunda nuk aldim.5 dk sirkeli suda bekletip kaynamış suya attim 2 da sonrada cikarttim kurudu hastahane çantasına koydum.
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallhYarin sabah doğum olcak kizlar ya coook heyecanliyim rabbim hepimizi sag salim kurtarsin inşallah
Delik degil ki ilk yikamada sadece yaptim. Bundan sonra biberon emzik temizleyici ile yikayacamEmziklere su kacinca bakteri uruyormus.
Bencede hemen alışmalı senin minişler canımHele iki bebeyle benim kullanmama durumum nasil olsun.Alayim yarin hemen de strelize yaptiktan sonra kullanmaya baslayalim nasipse.Damakli diye aratayim o zaman avent ya da nuk.Bir de su oioi markasi var.Kocaman kapliyo agzini.Onlar da damakli mi acaba ?
Ben de 3 gündür salonda koltukta yatıyorum cunku yataktan kalkamıyorum. Eşimi sürekli çagırmakta olmuyor saat bası tuvalete kalkıyorum.. Yataktan fofrulup kalkamıyorum yuvarlanmak gıbı oluyorum. Gene koltuktan kalkabiliyorum.. Sabah 6 da kuzum aclık tan nasıl tepiniyor 6 da bırseyler yiyorum.. Bu ara cok acıkıyorum çoKardeşimde son haftasında koltukta uyuyordu. O zaman şaşıyordum nasıl rahat oluyor diye ama çok haklı dik yatınca dhaja rahat. Mide yanmam da var acı su da geliyorbebek yukarda daha benim
Jokerde medela süt pompası 399 tlye inmiş. Yeni uyeye 50 tl indirim var. Benım medela çalışmadı şimdi tamire götur aynı para 2 cocuk buyuttu yeter.. Yenı sını aldım 349 tlyı de 5 taksit yaptı ayda 70 tlye denk geldi. Bana pompa şart 1 yıl sonra işe baslıcam bır de ememeyen tembel. Ir bebek olursa lohusa halimle pompa derdine düşmeyelim.Daha emzik gogus pompasi vs sterilize etmesi varnasil yaptin sen kaynattin mi makinesini mi aldin?
Ben de 3 gündür salonda koltukta yatıyorum cunku yataktan kalkamıyorum. Eşimi sürekli çagırmakta olmuyor saat bası tuvalete kalkıyorum.. Yataktan fofrulup kalkamıyorum yuvarlanmak gıbı oluyorum. Gene koltuktan kalkabiliyorum.. Sabah 6 da kuzum aclık tan nasıl tepiniyor 6 da bırseyler yiyorum.. Bu ara cok acıkıyorum ço
Jokerde medela süt pompası 399 tlye inmiş. Yeni uyeye 50 tl indirim var. Benım medela çalışmadı şimdi tamire götur aynı para 2 cocuk buyuttu yeter.. Yenı sını aldım 349 tlyı de 5 taksit yaptı ayda 70 tlye denk geldi. Bana pompa şart 1 yıl sonra işe baslıcam bır de ememeyen tembel. Ir bebek olursa lohusa halimle pompa derdine düşmeyelim.
Hastane hastane değişiyor işte önemli olan sizinle ilgilenen doktor ebe görevliler... Neyse ki atlattın artık boşver, eymene odaklan
İnşallah biz de iyi insanlara denk geliriz.
Senin hamilelik takvimini gördükçe bana fenalık basıyor200 gün nedir ayyyy nasıl geçecek vallahi bitmiyor 9 ay çok uzun yaaa. Keşke hamilelik6 ay olsa
Sen diyince baktim o markaya kiraz uçlu o damakli değil.emzige alisan bebek için herdaim 1-2 yedeğin olmali ki evin içinde bile çok kaybedebiliyorsun en fazla 1 1.5 ayda bir yedekleri kullanimina bagli degistiriyorsun o yüzden çok pahali birşey alma derim malum x2Hele iki bebeyle benim kullanmama durumum nasil olsun.Alayim yarin hemen de strelize yaptiktan sonra kullanmaya baslayalim nasipse.Damakli diye aratayim o zaman avent ya da nuk.Bir de su oioi markasi var.Kocaman kapliyo agzini.Onlar da damakli mi acaba ?
Medellanin beyaz ince bir aparati var onun olduğu kismi dikkatli yikarsan sterilize etmekte birsey yok aslinda . şu biberon temizliyicilerin içeriği katkisizsa onunla degilse deterjansiz biberon fircasi ile yıkıyip durularsin.her sağma sonrası calkalarsan akşamdan aksamada firca ile 2dk yaptin mi tamamdır.sonucta çoklu kullanilan bur alet değil sütun geçtiği yerden su gecsin beklemiş süt olmasin yeter.Evet ben de pompayi alali baya oluyor. Benimkisi de lansinoh 2 li elektrikli olani. Ama iste sterilize etmek gozumde buyuyor onu halletmem lazim.
Doğduğu gün hatta 30 dk sonra verdim 2yasinda kurban bayrami öncesi 9 gün tatilde aglamalari ,krizleri çekerim biraktirayim diye gardimi alip kararli oldum. meğer boşa o kadar korkmusum 1gecede bıraktı.yatarken istedi arı kaka yapmış hepsine bak dedim (ucunu kesip siyah ip koymuştum ) ehhh olmuş dedi uyudu.gece kalkip arandi ari kaka yapmış dedim döndü götünü yattiEmzik bende vericem . ağız yapısını bozuyo dişler yamuk cikiyo falan diyorlar ama. bnce uzun sureli kullanımlarda oluyor bu. ben kizima verdm 14 aylikken faln bıraktı kendiliğinden zatende 1 aylıktı verdiğimde. he su oldu emziği birakana kadr sadece anne diyordu birakti sonra konusmaya basladi:) konuşmasına biraz engel sanki
Hahahahahaha koptumDoğduğu gün hatta 30 dk sonra verdim 2yasinda kurban bayrami öncesi 9 gün tatilde aglamalari ,krizleri çekerim biraktirayim diye gardimi alip kararli oldum. meğer boşa o kadar korkmusum 1gecede bıraktı.yatarken istedi arı kaka yapmış hepsine bak dedim (ucunu kesip siyah ip koymuştum ) ehhh olmuş dedi uyudu.gece kalkip arandi ari kaka yapmış dedim döndü götünü yatti.etrafta öyle bir korkuttuki sanırsın ülkeler arasi kriz çıkacak.konusmasini falanda etkilemedi bizde.belki tesadüftü belki her çocuk farkli kismi burdada çıkıyor.
Ama o gereksiz ağlamalar dış çıkartmalar huzursuzluklarda çocuğu kesinlikle sakinleştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?