2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hahahahahaha koptum çok güzel anlatmışsınız
O yüzden diyorum ki etrafa kulak asmayin zamani gelince çocuğunu tanıyor sevmediği huylandigi şeyler üzerinden ilerleyerek memeyide kesiyorsun , emzigide bezi de biraktiriyorsun hiçbirseyi kafanizda buyutmeyin.ilk banyosu emzirmesi gece kalkmasi hersey öyle bir yoluna giriyor ki.bakamiyorum diyen becersizim diyen anne yoktur ona güvenmeyen fesat insanlar vardir tinlamayin bile.

Oioi yi eledik ozamam tamamdir.Cok pahaliya kacmamam lazim aynrn hersey ×2.Bir de bunlarin kaybolma durumlari var tabi evin icin, orda.burda

Berikko hastane tipinin bozulmasi durumunda 6 bin 500 lira istiyorlar dediginden beri ev tipi almaya karar verdim.Avent ,medela,mamajo,phillips avent. yine ikizler burculugum devreye girdi kararsizliktan heder oluyorum.Az buz para da degil bu iyi degilmis baska alayim diyebileyim.Napicaz

Ya bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor off

Ya bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor off
Ben gebelik öncesinde de tatlı falan yemiyodum gebelikte de yemiyorum derken olamadı üç günde bir trilice yemem gerekiyo bebeğimi böyle birşeyden mahrum etme hakkına sahip değilim

Burda normal doğum 3 gün sezaryen 5 gün canm
Almanya’da da 5 gün tutuyorlarmış sezeryan sonrası..eskiden en az 1 hafta tutarlarmış..gerçekten çok gerekli..hastane yatağında oturup kalkmak çok daha rahat anne için..biz biran evvel evimize kavuşalım derdinde oluyoruz ama hastanede kalmak daha iyi bence

Banada daha iyi geliyor hastanede uzun tutmaları o acemilik bile en azından bi üstünden atılır sanki

Ciktik kizlar kontrolden.
Bir sorun gormedi.Birkac sancim cikti.Takip et dedi.ultrasonda da sorun yok.Aniden bisey olmazsa sali gunu nasipse bakalim.
2 gece yatiricaklarmis beni ikiz diye.Onu soylediler.

Oh hersey yolunda icin rahatlamıştır artık sayılı zamanı iyi rahat geçirmeye bak cnm stresten arınmaya çalış

Valla yapmak ise yarayabilir bende yapılmasından yanayım. Benim her geliş gidişlerinde açılman yok diyip elleri ile zorladı ebeler bu kez insallqh iyi insanlara rastlarım

Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?

Ben Nuk aldım oğlumda kaç çeşit denedik tutmadı nuk biraz daha eğimli yüzüne oturuyordu onu rahat tuttu düşmek ağzından nuk alışınca daha sağlıklı diye avente geçmiştik. bunda da niyetim öyle

Ben biberon temizleyici ile yıkayıp güzel durulayıp sonra da kaynamış sıcak su da 10 Dk kadar beklettim

Ben sabah 6.30 da bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum karnım gurulduyor ac hissedip yiyip yatıyorum... Gün boyu da çok acıkıyorum. Normalde 9 ay boyunca 8 kiloyla gidiyordum ama 2 uc gundur çok acıkıyorum.. Bebek resmen acıkınca tekmeler havada ucuyor zaten büyük hareket de edemiyor anca kolunu ya da bacagını sallıyor... Ama o da güçlenmiş artık can yakıyor. Dr da az ye dıyor yoksa dogana kadar 4.5 kg olacak. Biz hastane cıkısı yanına 0 uc aylık kıyafete koyduk.. Bana hastane cıkısı cok minık geldi.. Az önce kavun yedim ama hala canım bireyler ıstıyor

Su an kac kilo bebek?

Anladım canım ben tamamen doğaçlama takılacağım duş konusunda ihtiyaç duyarsam yaparım belkide aklıma bile gelmez yaşayıp göreceğiz artık
Benim ilk gebeliğim kesiden çok korkuyorum sezeryanı da oyüzden istemiyorum hiçbiryerimi kesmesinler ama o yanma ve acı sonrası henüz başka yağla da denemeye cesaret edemedim doktorum önce birkaç kere kendin yapmaya çalış biraz alıştırınca eşin yaparsa daha rahat olur dedi ve denemediysen şu pozisyonda dene kollu bir sandalyeye otur bacağının birini sandalyenin koluna atarak öyle dene ebe o şekilde tarif etti ben öyle de zorlandım bebek sıkışıyor gibi geldi yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum beceriksiz gibi hissediyorum kendimi
Aynen canım doktorum senin vücut yapına bağlı hiç yapmayıp kesi atılmayanlar da oluyor yada yaptığı halde kesi atılanlar olabiliyor dedi hayırlısı hepimiz için
Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Philips avent ultra air aldım canım

Onunla ilgisini oldugunu düşünmüyorum. 10 ekimde 2 yasina giriyor kızım emziği daha bırakmadı. Masallah konusuyor. Artik üçlü cümleler kuruyor. Bence tesadüf olmuş seninki canim

Koltuğa gitmedim henüz ama az kaldı
Yatak batıyor nefes alamıyorum. Her uyandığım da nolduuu diye uyanıyor eşim. Baya gürültülü kalkıyorum dönemediğim içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…