O yüzden diyorum ki etrafa kulak asmayin zamani gelince çocuğunu tanıyor sevmediği huylandigi şeyler üzerinden ilerleyerek memeyide kesiyorsun , emzigide bezi de biraktiriyorsun hiçbirseyi kafanizda buyutmeyin.ilk banyosu emzirmesi gece kalkmasi hersey öyle bir yoluna giriyor ki.bakamiyorum diyen becersizim diyen anne yoktur ona güvenmeyen fesat insanlar vardir tinlamayin bile.Hahahahahaha koptumçok güzel anlatmışsınız
Sen diyince baktim o markaya kiraz uçlu o damakli değil.emzige alisan bebek için herdaim 1-2 yedeğin olmali ki evin içinde bile çok kaybedebiliyorsun en fazla 1 1.5 ayda bir yedekleri kullanimina bagli degistiriyorsun o yüzden çok pahali birşey alma derim malum x2
Medellanin beyaz ince bir aparati var onun olduğu kismi dikkatli yikarsan sterilize etmekte birsey yok aslinda . şu biberon temizliyicilerin içeriği katkisizsa onunla degilse deterjansiz biberon fircasi ile yıkıyip durularsin.her sağma sonrası calkalarsan akşamdan aksamada firca ile 2dk yaptin mi tamamdır.sonucta çoklu kullanilan bur alet değil sütun geçtiği yerden su gecsin beklemiş süt olmasin yeter.
Ya bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor offBen de 3 gündür salonda koltukta yatıyorum cunku yataktan kalkamıyorum. Eşimi sürekli çagırmakta olmuyor saat bası tuvalete kalkıyorum.. Yataktan fofrulup kalkamıyorum yuvarlanmak gıbı oluyorum. Gene koltuktan kalkabiliyorum.. Sabah 6 da kuzum aclık tan nasıl tepiniyor 6 da bırseyler yiyorum.. Bu ara cok acıkıyorum ço
Jokerde medela süt pompası 399 tlye inmiş. Yeni uyeye 50 tl indirim var. Benım medela çalışmadı şimdi tamire götur aynı para 2 cocuk buyuttu yeter.. Yenı sını aldım 349 tlyı de 5 taksit yaptı ayda 70 tlye denk geldi. Bana pompa şart 1 yıl sonra işe baslıcam bır de ememeyen tembel. Ir bebek olursa lohusa halimle pompa derdine düşmeyelim.
Ya bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor off
AminnnnHayirlisiyla kucagina alirsin insallh
Philips avent aldim benKizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Ben gebelik öncesinde de tatlı falan yemiyodum gebelikte de yemiyorum derken olamadıYa bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor off
Almanya’da da 5 gün tutuyorlarmış sezeryan sonrası..eskiden en az 1 hafta tutarlarmış..gerçekten çok gerekli..hastane yatağında oturup kalkmak çok daha rahat anne için..biz biran evvel evimize kavuşalım derdinde oluyoruz ama hastanede kalmak daha iyi benceBurda normal doğum 3 gün sezaryen 5 gün canm
Banada daha iyi geliyor hastanede uzun tutmaları o acemilik bile en azından bi üstünden atılır sankiAlmanya’da da 5 gün tutuyorlarmış sezeryan sonrası..eskiden en az 1 hafta tutarlarmış..gerçekten çok gerekli..hastane yatağında oturup kalkmak çok daha rahat anne için..biz biran evvel evimize kavuşalım derdinde oluyoruz ama hastanede kalmak daha iyi bence
ALLAH kurtarsın cnmYarin sabah doğum olcak kizlar ya coook heyecanliyim rabbim hepimizi sag salim kurtarsin inşallah
Ya hayırlı doğumlar Rabbim yardımcın olsun heyecan basmıştır seni şimdi bebisinle sağlıkla kavuşAminnnn
Ciktik kizlar kontrolden.
Bir sorun gormedi.Birkac sancim cikti.Takip et dedi.ultrasonda da sorun yok.Aniden bisey olmazsa sali gunu nasipse bakalim.
2 gece yatiricaklarmis beni ikiz diye.Onu soylediler.
Evet bebegin gelişine de bagli birazda. bnde cok kastım kendimi esim kastigindan yanma aci oldu saniyorsun diyor . ama sunu farkettm ki ilk dogumda el ata ata bni yıpratmışlar birinin eli gitmeden sekilden sekile giriyormama sen gec falan deme yaptir genede cunku dogumdan hemen once bile yapıyorlar gevşesin diye .
Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Tam kaynatma degil de kaynamis suyu kenara alip icinde birkac dakika bekletip sonra da biberon temizleyici ile falan mi yikasak? Bilemedim hic.
Anladim canim. Ev o kadar cok ivir zivirla doldu ki bir de bunu almak istemiyorum cunku koyacak yer resmen yok. Cok hayati alinmasi gerek bir sey gibi dusunmuyorum. Sana arkadasindan gelmesi iyi olmus.
Ben sabah 6.30 da bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum karnım gurulduyor ac hissedip yiyip yatıyorum... Gün boyu da çok acıkıyorum. Normalde 9 ay boyunca 8 kiloyla gidiyordum ama 2 uc gundur çok acıkıyorum.. Bebek resmen acıkınca tekmeler havada ucuyor zaten büyük hareket de edemiyor anca kolunu ya da bacagını sallıyor... Ama o da güçlenmiş artık can yakıyor. Dr da az ye dıyor yoksa dogana kadar 4.5 kg olacak. Biz hastane cıkısı yanına 0 uc aylık kıyafete koyduk.. Bana hastane cıkısı cok minık geldi.. Az önce kavun yedim ama hala canım bireyler ıstıyorYa bende su bikac haftadir acayip birseyler yemek istiyorum durduramiyorum kendimi surekli canim tatli istiyor off
Ben sabah 6.30 da bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum karnım gurulduyor ac hissedip yiyip yatıyorum... Gün boyu da çok acıkıyorum. Normalde 9 ay boyunca 8 kiloyla gidiyordum ama 2 uc gundur çok acıkıyorum.. Bebek resmen acıkınca tekmeler havada ucuyor zaten büyük hareket de edemiyor anca kolunu ya da bacagını sallıyor... Ama o da güçlenmiş artık can yakıyor. Dr da az ye dıyor yoksa dogana kadar 4.5 kg olacak. Biz hastane cıkısı yanına 0 uc aylık kıyafete koyduk.. Bana hastane cıkısı cok minık geldi.. Az önce kavun yedim ama hala canım bireyler ıstıyor
Anladım canım ben tamamen doğaçlama takılacağım duş konusunda ihtiyaç duyarsam yaparım belkide aklıma bile gelmez yaşayıp göreceğiz artıkBen denizli denipole gidiyorum. Buradada sezeryandan ertesi gun banyoya izin veriyorlar. Ama taburcu oluyorsun. Ne gerek var hastanede yikamaya eve gider rahat rahat yikanirsin. Ben taburcu oldum eve gider gitmez banyoya girmistim.
Suyun gelse anlarsin. Sicacik akiyor ve camasir suyu gibi kokuyor
Benim ilk gebeliğim kesiden çok korkuyorum sezeryanı da oyüzden istemiyorum hiçbiryerimi kesmesinler ama o yanma ve acı sonrası henüz başka yağla da denemeye cesaret edemedimyağdan kaynaklı olabilir evet bide badem yağı deneyeyim bakalm. cok istiyorum bunu yapmayı ya ilk gebeligimdede denedm 1 2 hafta ugrastm hatta basarili olamadım. belki yapsam epizyo olmazdı şükür küçüktü zatende hic olmasa daha iyi :)
Aynen canım doktorum senin vücut yapına bağlı hiç yapmayıp kesi atılmayanlar da oluyor yada yaptığı halde kesi atılanlar olabiliyor dedi hayırlısı hepimiz içinBen dün ilk kez söyledim eşime biraz inceledi de çok geç kalmışsın ama sen herkes 36 da başlamış dedi. Sonra yapalım dedi aynı zamanda bebek kasılmaları da vardı biri alttan biri üstten çok kasıldım. Oğlum var kesi keşke bunda olmasa ama kısmet birazda sanırım
Philips avent ultra air aldım canımKizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Onunla ilgisini oldugunu düşünmüyorum. 10 ekimde 2 yasina giriyor kızım emziği daha bırakmadı. Masallah konusuyor. Artik üçlü cümleler kuruyor. Bence tesadüf olmuş seninki canimEmzik bende vericem . ağız yapısını bozuyo dişler yamuk cikiyo falan diyorlar ama. bnce uzun sureli kullanımlarda oluyor bu. ben kizima verdm 14 aylikken faln bıraktı kendiliğinden zatende 1 aylıktı verdiğimde. he su oldu emziği birakana kadr sadece anne diyordu birakti sonra konusmaya basladi:) konuşmasına biraz engel sanki
Benim yeni çıktıYa aslındq benim ki indi ama yatınca cıkıp mideme oturuyor resmen kitlenip kalıyorum
Ben de 3 gündür salonda koltukta yatıyorum cunku yataktan kalkamıyorum. Eşimi sürekli çagırmakta olmuyor saat bası tuvalete kalkıyorum.. Yataktan fofrulup kalkamıyorum yuvarlanmak gıbı oluyorum. Gene koltuktan kalkabiliyorum.. Sabah 6 da kuzum aclık tan nasıl tepiniyor 6 da bırseyler yiyorum.. Bu ara cok acıkıyorum ço
Jokerde medela süt pompası 399 tlye inmiş. Yeni uyeye 50 tl indirim var. Benım medela çalışmadı şimdi tamire götur aynı para 2 cocuk buyuttu yeter.. Yenı sını aldım 349 tlyı de 5 taksit yaptı ayda 70 tlye denk geldi. Bana pompa şart 1 yıl sonra işe baslıcam bır de ememeyen tembel. Ir bebek olursa lohusa halimle pompa derdine düşmeyelim.
Bugün mochi süt sağma biberonu aldım pompalı başka bir şeye gerek kalmadan kendi sağıyormuş. Kullanan var mı daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?