Aldım canım hemde bir sürü..Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
kesinlikle . özellikle dis çıkarmada napardim bilmiyorm vermesem . belkide rast geldi konusmada bizimkine dedi koca kiz oldun daha emiyorsun dedi pis bu dedi daha da almamisti ondan sonra kolay oluyor ya bencedeDoğduğu gün hatta 30 dk sonra verdim 2yasinda kurban bayrami öncesi 9 gün tatilde aglamalari ,krizleri çekerim biraktirayim diye gardimi alip kararli oldum. meğer boşa o kadar korkmusum 1gecede bıraktı.yatarken istedi arı kaka yapmış hepsine bak dedim (ucunu kesip siyah ip koymuştum ) ehhh olmuş dedi uyudu.gece kalkip arandi ari kaka yapmış dedim döndü götünü yatti.etrafta öyle bir korkuttuki sanırsın ülkeler arasi kriz çıkacak.konusmasini falanda etkilemedi bizde.belki tesadüftü belki her çocuk farkli kismi burdada çıkıyor.
Ama o gereksiz ağlamalar dış çıkartmalar huzursuzluklarda çocuğu kesinlikle sakinleştiriyor.
valla bna daha bir gece sabaha kadr bakılmadı bakılsa nasil olurdu bilmiyormOh hersey yolunda icin rahatlamıştır artık sayılı zamanı iyi rahat geçirmeye bak cnm stresten arınmaya çalış
Valla yapmak ise yarayabilir bende yapılmasından yanayım. Benim her geliş gidişlerinde açılman yok diyip elleri ile zorladı ebeler bu kez insallqh iyi insanlara rastlarım
Ben Nuk aldım oğlumda kaç çeşit denedik tutmadı nuk biraz daha eğimli yüzüne oturuyordu onu rahat tuttu düşmek ağzından nuk alışınca daha sağlıklı diye avente geçmiştik. bunda da niyetim öyle
Ben biberon temizleyici ile yıkayıp güzel durulayıp sonra da kaynamış sıcak su da 10 Dk kadar beklettim
bu pozisyonda belki olur baska türlü ulaşsanız masaj cok zorAnladım canım ben tamamen doğaçlama takılacağım duş konusunda ihtiyaç duyarsam yaparım belkide aklıma bile gelmez yaşayıp göreceğiz artık
Benim ilk gebeliğim kesiden çok korkuyorum sezeryanı da oyüzden istemiyorum hiçbiryerimi kesmesinler ama o yanma ve acı sonrası henüz başka yağla da denemeye cesaret edemedimdoktorum önce birkaç kere kendin yapmaya çalış biraz alıştırınca eşin yaparsa daha rahat olur dedi ve denemediysen şu pozisyonda dene kollu bir sandalyeye otur bacağının birini sandalyenin koluna atarak öyle dene ebe o şekilde tarif etti ben öyle de zorlandım bebek sıkışıyor gibi geldi yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum beceriksiz gibi hissediyorum kendimi
Aynen canım doktorum senin vücut yapına bağlı hiç yapmayıp kesi atılmayanlar da oluyor yada yaptığı halde kesi atılanlar olabiliyor dedi hayırlısı hepimiz için
Philips avent ultra air aldım canım
Belkide :)Onunla ilgisini oldugunu düşünmüyorum. 10 ekimde 2 yasina giriyor kızım emziği daha bırakmadı. Masallah konusuyor. Artik üçlü cümleler kuruyor. Bence tesadüf olmuş seninki canim
Normal bitane oldu sanırım. birtanedeNormal doğum yapan olmadı dmi bu zamana kadar Ekim annelerinde?
Sancısı gelen de yok sanırımbu bebekler 40ı görecek gibi
Emily, götürmesen hastaneye..eşin ilgilensin bırak, bir gün hem sadece..Kizlar doğum yaklaştıkça beni düşünce aldı. Ben 1 gün boyunca kızımı hastane de nasıl oyalayacağım. Sıkılacak yeri gelecek sıkıntıdan ne yaptığını bilmeyip hastaneyi başıma yıkacak.Nst cekilene kadar canimiz çıkıyor. Dogumu düşünemiyorum.
valla bna daha bir gece sabaha kadr bakılmadı bakılsa nasil olurdu bilmiyorm
Geçenlerde bir bayanla karşılaştım daha 1 hafta falan olmuş doğum yapalı ilk gebelikmiş diyor ki kesinlikle perine masajı yap dedi gebeliği boyunca da bol bol yürümüş yüzmüş çok rahat doğum geçirdim hiç zorlanmadım kesik falanda olmadı dedi ben gebeliğim boyunca hep yattım yeni yeni yürüyorum o da fazla değil bari perine masajını tam yapayım diyorum aynen dediğin gibi diğer türlü neredeyse imkansız dediğim pozisyonda bile zor iştebu pozisyonda belki olur baska türlü ulaşsanız masaj cok zorkesi aslinda felaket bisi de degil oturamadm.diyenler varda cok mu dikisleri oluyor bilmiyorm ilk gun oturamadım sadece o da bi zahmet cocuk çıkıyor yani 5 dikisim vardi keserken faln anlamıyorsun zaten bakımınida guzel yaparsan cabuk iyileşirse tamam ama hiç olmasa daha guzl degilmi ebeye sordum neden rutinmis gbi her dogumda epizyo var dedm oda ilk dogumda genelde yirtiklar olur istemediğimiz biryerden yirtilacagina biz kesiyoruz dedi bazende gerek kalmiyo bile dedi varmış ilk dogumda olsa epizyosu olmayan:)
Yurumek daha kolay masaji nasil yapacazGeçenlerde bir bayanla karşılaştım daha 1 hafta falan olmuş doğum yapalı ilk gebelikmiş diyor ki kesinlikle perine masajı yap dedi gebeliği boyunca da bol bol yürümüş yüzmüş çok rahat doğum geçirdim hiç zorlanmadım kesik falanda olmadı dedi ben gebeliğim boyunca hep yattım yeni yeni yürüyorum o da fazla değil bari perine masajını tam yapayım diyorum aynen dediğin gibi diğer türlü neredeyse imkansız dediğim pozisyonda bile zor işteaz önce hindistan cevizi yağıyla denedim sorun kesinlikle zeytinyağındaymış ama kesinlikle farklı yağla dene ne acı ne yanma oldu teknikte sorun yokmuş yani büyük ihtimal seninde öyledir
ne heveslilermis bakmaya10,5 saat sürdü yaklaşık 10 kere falan bakmışlardır cahillik bende bilmiyordum ki :/
Demek yağ sorunGeçenlerde bir bayanla karşılaştım daha 1 hafta falan olmuş doğum yapalı ilk gebelikmiş diyor ki kesinlikle perine masajı yap dedi gebeliği boyunca da bol bol yürümüş yüzmüş çok rahat doğum geçirdim hiç zorlanmadım kesik falanda olmadı dedi ben gebeliğim boyunca hep yattım yeni yeni yürüyorum o da fazla değil bari perine masajını tam yapayım diyorum aynen dediğin gibi diğer türlü neredeyse imkansız dediğim pozisyonda bile zor işteaz önce hindistan cevizi yağıyla denedim sorun kesinlikle zeytinyağındaymış ama kesinlikle farklı yağla dene ne acı ne yanma oldu teknikte sorun yokmuş yani büyük ihtimal seninde öyledir
2 kişi var.Normal doğum yapan olmadı dmi bu zamana kadar Ekim annelerinde?
Sancısı gelen de yok sanırımbu bebekler 40ı görecek gibi
Babada dursa bırakacağım ama durmaz. Evde bile ben farkli bir odaya gideyim 5dk sonra beni ariyor. Sesleniyor cevap vermesem yikiyor ortalığı. Ne yapacak bilmiyorum. Yoksa bende hastanede kalması taraftarı degilim. Kafam cok karışık. Daha cok kucuk.Emily, götürmesen hastaneye..eşin ilgilensin bırak, bir gün hem sadece..
Canim bebekler anne karnında gunduzleri uyurmuş. Geceleri uyanik olurmus. Dogduktan sonra anca normal hayata 4 ayda alisirmis. 4 aydam sonra uykular duzeliyor. Biraz dişimizi sıkacağız o yuzden.Kızlar, ben bir gece kuşu doğurmuşum
Bugüne kadar yanımda hemşire yeğenim vardı, hayat çok güzeldi. Uykusuzluk değil de dikiş acısıyla yat kalk çok fena:/
Epizyo tam ne zaman iyilesiyor? Yani cinsellik ne zaman yasanabiliyor? Kanamalar bitince iyilesmis oluyor mu? Kafamda deli sorular.bu pozisyonda belki olur baska türlü ulaşsanız masaj cok zorkesi aslinda felaket bisi de degil oturamadm.diyenler varda cok mu dikisleri oluyor bilmiyorm ilk gun oturamadım sadece o da bi zahmet cocuk çıkıyor yani 5 dikisim vardi keserken faln anlamıyorsun zaten bakımınida guzel yaparsan cabuk iyileşirse tamam ama hiç olmasa daha guzl degilmi ebeye sordum neden rutinmis gbi her dogumda epizyo var dedm oda ilk dogumda genelde yirtiklar olur istemediğimiz biryerden yirtilacagina biz kesiyoruz dedi bazende gerek kalmiyo bile dedi varmış ilk dogumda olsa epizyosu olmayan:)
Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
Kizlar emzik aldiniz mi? Kullanan,kullanacak olan var mi ? Varsa ne aldiniz?
3 gün hastane bakımı ideal bence deBırakmanaları daha iyi ama Tr.de nufus biraz fazla galiba en fazla 1-2 günde yolluyorlar. Fr. Derken Fransa mısın diye sormuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?