2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu bilgiyi bilmiyordum bak, sağol emily:)
Benim kızım benden yarım metre uzaklaşmazdı emily ama bi şekilde 3 gün oyalamışlar ablamlar ,kızları,eşleri..benim eşim bile yoktu üstelik..bırak eşin düşünsün nasıl geçireceğini bir günü bu kadar nasıl olurunu düşünme.

Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim

Ben emzik biberon temizleyici deterjan mi denir ne denir ondan aldım.. Nuk marka.. Aslnda steril aletim var da yakinda açmayı düşünüyorum.. O kosturmada onla ugrasamadm

Gögüs pompamıda steril ettim bayagıda uzun sürüyor. Mamajoo nun 5 işlevli makinesini aldım arkadaşımdan. Hem mama ısıtıyor hem steril ediyor.

Mamajoonun biberonunu aldım.. Memnunum.. Bir de türk firmasiymis.. Vallahi tebrik ettim.. Dizaynı bile hoş duruyor biberonun.. Antikolikmiş zaten

Evet gebe okulunda ebe demişti.. Sancilari evde cekiolar ya.. O biraz daha yatak boşalsın mantığıyla oluyormuş.. Biz hastanede iki hamilenin ayni yatakta yattgini biliyoruz dedi devlet cabucak yatak bosalsin istiyormuş.
İki hamile aynı yatakta nasıl yatıyormuş yaaaa
Benim hastanedeki son gecemde odaya başka bir kadın geldi(iki kişilkmş oda) öyle bir kokusu vardı ki kadının, bayılmamız an meselesiydi:/
Hemşireler de çok defa uyardı, çok kötü kokuyorsun üzerini değiştir diye ama değişen bişey olmadı.

Canim bizde yarin teslim etcez makineyi.. Ama bende ev tipi bisey bakiyorum şimdi.. Hangisi ucuzsa onu almayi düşünüyorum.. Insallah eymen iyice alışır memeye.. Simdilik tutmaya basladi biraz biraz

Ben ekstradan bunu da almayi dusunuyorum.Birinden emerken diger gogsunde duruyormus,kendi kendine oluyormus,sagiyormus.

Bir göğüsü emdirirken digerini sagman saglikli ki bilemiyorum.. Ben emzirirken diger gogsum süt doluyor.. Sonra digerine geciyorum.. Sagarken de aynisi oluyor.. Hatta bu yuzden iki taneli sagma makinesi almicam.. Uzun sürüyor tek tek ama boylesi daha saglikli geliyor.. Gerçi senin iki tane bebiş ama.. Bilemedim

Eski zamanlari kastetti sanrm ebe.. Simdi oyle nisey olamaz ya.. Yaşı vardi bayağı.. Evet bende dogumhane katinda kalirken iki üç kadin vardi.. Kata inince bile bir kokuyla karsilasiyodun..nasil katlandm acaba o kokuya zaten hamilelikte kokulardan cektgm kadar hicbiseyden cekmedm

Jokerde cok kndirim bar bak istersen

Aynen demin okudum birisi de bahsetmiş.. Bakcam birazdan.. Ins uygun bisey bulurum.. Bu bezler belimizi büktü.. Hergun yeni bir ihtiyac çıkıyor.. Simdi telsiz ve sagma makinesi bakiyoruz.. Bi de poposunu yikamak için pamuk alcaz.. Bezi de 4 paket var şimdi ama onu da eksik tutmamam lazim bayagi masrafli bu isler ya bi de ozelde dogum yapsam noolurdu dusunemiyorm.

Ne kadar bez gidiyor? Tecrubelerini dinlerim

Normal doğum yapan olmadı dmi bu zamana kadar Ekim annelerinde?
Sancısı gelen de yok sanırım bu bebekler 40ı görecek gibi
Onlar eylül annesi oldu kuzum 1 gün kaldı ondan sonra teker teker ekim anneleri doğurmaya başlar inşallah normal doğum nasip eder Allahım hayırlısıyla isteyenlere hepimize kolaylıklar versin bi çırpıda inşallah pırtlatalım

Daha emzik gogus pompasi vs sterilize etmesi var nasil yaptin sen kaynattin mi makinesini mi aldin?

Steril makinelerine de az su konup buharinda sterilize ediyor, bende tencereye az su koydum ustune celik suzgec koyup 15 dk kaynayan su buhatinda beklettim, oncesinde de organik bulasik sabunuyla yikamistim bulasik makinesine koymustum ama koyulmamasi gerekiyormus yikamadan sordum allahtanda hemen cikarttim, direk kaynar su iyi degil demekki

Kesinlikle katılıyorum size her bebeğin kendine özgü davranışları olduğunu düşünüyorum. Bebeğimle tanışınca öğreneceğim tüm huylarını
Mamajoonun biberonunu aldım.. Memnunum.. Bir de türk firmasiymis.. Vallahi tebrik ettim.. Dizaynı bile hoş duruyor biberonun.. Antikolikmiş zaten
bende gögüs pompasını aldım aynı zamanda mamajoonun gercekten kaliteli buldum. Biberonunada bakayım canım

Epizyo tam ne zaman iyilesiyor? Yani cinsellik ne zaman yasanabiliyor? Kanamalar bitince iyilesmis oluyor mu? Kafamda deli sorular.
lohusalık bitince cinsellik başlıyo yani 40 denilen şey:) 38gunn surdu bnm kanamam dikislerim tam hatırlamıyorum ama 15 gun sonra düşmüştü diye hatirliyorm bi tane icinde olan 20. gun dusmustu de normal demslerdi kuru yerde olmadigndan anca dusermis . cinsellikte epizyonun yeri agriyormu dersen hayir agrimiyor çoktan iyileşmiş oluyor ama ağrı başka şekil oluyor bnm kemiklerde olmustu vajinanın iç kısmında olmustu bide .

Bize de doktor söylemişti. Inşallah hayata çabuk adapte olurlarda annelerini üzmezler. Benim kızım uykuyu çok severdi. Karnı toksa altı temizse uyurdu. Inşallah oğlum da sever. Kızın kaç yaşında.
Ah ah o bezler büyüdükçe daha cok para. Hele mamalar almış başını gidiyor. Benim kızım tüp bebek. 30.000 zaten olana kadar gitti. Ilk bebek hersey yeni alındı. Bir sürü masrafim olmuştu. Simdi kızımdan kalanlarlar var diye daha az seyler ama fiyatlar o kadar değişmiş ki yine cok tutdu. Kızıma ilk uni baby yenidoğan ıslak mendil almıştım. 30 adetine 125tl vermistim. Simdi 259tl olmus.

Benimkiler bugun bir supriz yapabilirler belki.Akintim cok hafif pembe gibi.Doktora attim fotoyu.Nst ye cagirdi.Gidicez 1 gibi bakalim.
Sen nasıl hissediyorsun. nisan mi geliyor acaba? bugunde dursalardı ilk ekim bebelerimiz ikizler olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…