Bu bilgiyi bilmiyordum bak, sağol emily:)2 kişi var.
Babada dursa bırakacağım ama durmaz. Evde bile ben farkli bir odaya gideyim 5dk sonra beni ariyor. Sesleniyor cevap vermesem yikiyor ortalığı. Ne yapacak bilmiyorum. Yoksa bende hastanede kalması taraftarı degilim. Kafam cok karışık. Daha cok kucuk.
Canim bebekler anne karnında gunduzleri uyurmuş. Geceleri uyanik olurmus. Dogduktan sonra anca normal hayata 4 ayda alisirmis. 4 aydam sonra uykular duzeliyor. Biraz dişimizi sıkacağız o yuzden.
Sterilize etme konusu bana da tam bir muamma. Emzikleri kaynatmayin diyorlar. Mikrofalgada da nasil yapacagimi kestiremedim. Bilen biri soylerse bende ogrenecegim
Gögüs pompamıda steril ettim bayagıda uzun sürüyor. Mamajoo nun 5 işlevli makinesini aldım arkadaşımdan. Hem mama ısıtıyor hem steril ediyor.
İki hamile aynı yatakta nasıl yatıyormuş yaaaaEvet gebe okulunda ebe demişti.. Sancilari evde cekiolar ya.. O biraz daha yatak boşalsın mantığıyla oluyormuş.. Biz hastanede iki hamilenin ayni yatakta yattgini biliyoruz dedidevlet cabucak yatak bosalsin istiyormuş.
Oioi yi eledik ozamam tamamdir.Cok pahaliya kacmamam lazim aynrn hersey ×2.Bir de bunlarin kaybolma durumlari var tabi evin icin, orda.burda
Berikko hastane tipinin bozulmasi durumunda 6 bin 500 lira istiyorlar dediginden beriev tipi almaya karar verdim.Avent ,medela,mamajo,phillips avent. yine ikizler burculugum devreye girdi kararsizliktan heder oluyorum.Az buz para da degil bu iyi degilmis baska alayim diyebileyim.Napicaz
Ben ekstradan bunu da almayi dusunuyorum.Birinden emerken diger gogsunde duruyormus,kendi kendine oluyormus,sagiyormus.
Jokerde cok kndirim bar bak istersenCanim bizde yarin teslim etcez makineyi.. Ama bende ev tipi bisey bakiyorum şimdi.. Hangisi ucuzsa onu almayi düşünüyorum.. Insallah eymen iyice alışır memeye.. Simdilik tutmaya basladi biraz biraz
İki hamile aynı yatakta nasıl yatıyormuş yaaaa
Benim hastanedeki son gecemde odaya başka bir kadın geldi(iki kişilkmş oda) öyle bir kokusu vardı ki kadının, bayılmamız an meselesiydi:/
Hemşireler de çok defa uyardı, çok kötü kokuyorsun üzerini değiştir diye ama değişen bişey olmadı.
Jokerde cok kndirim bar bak istersen
Ne kadar bez gidiyor? Tecrubelerini dinlerimAynen demin okudum birisi de bahsetmiş.. Bakcam birazdan.. Ins uygun bisey bulurum.. Bu bezler belimizi büktü.. Hergun yeni bir ihtiyac çıkıyor.. Simdi telsiz ve sagma makinesi bakiyoruz.. Bi de poposunu yikamak için pamuk alcaz.. Bezi de 4 paket var şimdi ama onu da eksik tutmamam lazimbayagi masrafli bu isler ya bi de ozelde dogum yapsam noolurdu dusunemiyorm.
Onlar eylül annesi oldu kuzum 1 gün kaldı ondan sonra teker teker ekim anneleri doğurmaya başlar inşallah normal doğum nasip eder Allahım hayırlısıyla isteyenlere hepimize kolaylıklar versin bi çırpıda inşallah pırtlatalımNormal doğum yapan olmadı dmi bu zamana kadar Ekim annelerinde?
Sancısı gelen de yok sanırımbu bebekler 40ı görecek gibi
Daha emzik gogus pompasi vs sterilize etmesi varnasil yaptin sen kaynattin mi makinesini mi aldin?
Kesinlikle katılıyorum sizeO yüzden diyorum ki etrafa kulak asmayin zamani gelince çocuğunu tanıyor sevmediği huylandigi şeyler üzerinden ilerleyerek memeyide kesiyorsun , emzigide bezi de biraktiriyorsun hiçbirseyi kafanizda buyutmeyin.ilk banyosu emzirmesi gece kalkmasi hersey öyle bir yoluna giriyor ki.bakamiyorum diyen becersizim diyen anne yoktur ona güvenmeyen fesat insanlar vardir tinlamayin bile.
bende gögüs pompasını aldım aynı zamanda mamajoonun gercekten kaliteli buldum. Biberonunada bakayım canımMamajoonun biberonunu aldım.. Memnunum.. Bir de türk firmasiymis.. Vallahi tebrik ettim.. Dizaynı bile hoş duruyor biberonun.. Antikolikmiş zaten
lohusalık bitince cinsellik başlıyo yani 40 denilen şey:) 38gunn surdu bnm kanamam dikislerim tam hatırlamıyorum ama 15 gun sonra düşmüştü diye hatirliyorm bi tane icinde olan 20. gun dusmustu de normal demslerdi kuru yerde olmadigndan anca dusermis . cinsellikte epizyonun yeri agriyormu dersen hayir agrimiyor çoktan iyileşmiş oluyor ama ağrı başka şekil oluyor bnm kemiklerde olmustu vajinanın iç kısmında olmustu bide .Epizyo tam ne zaman iyilesiyor? Yani cinsellik ne zaman yasanabiliyor? Kanamalar bitince iyilesmis oluyor mu? Kafamda deli sorular.
Bize de doktor söylemişti. Inşallah hayata çabuk adapte olurlarda annelerini üzmezler. Benim kızım uykuyu çok severdi. Karnı toksa altı temizse uyurdu. Inşallah oğlum da sever. Kızın kaç yaşında.Bu bilgiyi bilmiyordum bak, sağol emily:)
Benim kızım benden yarım metre uzaklaşmazdı emily ama bi şekilde 3 gün oyalamışlar ablamlar ,kızları,eşleri..benim eşim bile yoktu üstelik..bırak eşin düşünsün nasıl geçireceğini bir günü bu kadar nasıl olurunu düşünme.
Ah ah o bezler büyüdükçe daha cok para. Hele mamalar almış başını gidiyor. Benim kızım tüp bebek. 30.000 zaten olana kadar gitti. Ilk bebek hersey yeni alındı. Bir sürü masrafim olmuştu. Simdi kızımdan kalanlarlar var diye daha az seyler ama fiyatlar o kadar değişmiş ki yine cok tutdu. Kızıma ilk uni baby yenidoğan ıslak mendil almıştım. 30 adetine 125tl vermistim. Simdi 259tl olmus.Aynen demin okudum birisi de bahsetmiş.. Bakcam birazdan.. Ins uygun bisey bulurum.. Bu bezler belimizi büktü.. Hergun yeni bir ihtiyac çıkıyor.. Simdi telsiz ve sagma makinesi bakiyoruz.. Bi de poposunu yikamak için pamuk alcaz.. Bezi de 4 paket var şimdi ama onu da eksik tutmamam lazimbayagi masrafli bu isler ya bi de ozelde dogum yapsam noolurdu dusunemiyorm.
Ben baya tembelim galibaYurumek daha kolay masaji nasil yapacaz
Amin canım İnşallahDemek yağ sorunmasallah o kadına da bizede nasip olsun oyle guzel doğumlar inslh
Gayet iyi dayandılar bence ikizlere göre. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ikisini deBenimkiler bugun bir supriz yapabilirler belki.Akintim cok hafif pembe gibi.Doktora attim fotoyu.Nst ye cagirdi.Gidicez 1 gibi bakalim.
Sen nasıl hissediyorsun. nisan mi geliyor acaba? bugunde dursalardı ilk ekim bebelerimiz ikizler olurduBenimkiler bugun bir supriz yapabilirler belki.Akintim cok hafif pembe gibi.Doktora attim fotoyu.Nst ye cagirdi.Gidicez 1 gibi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?