36+1 iz bugun.32+2den beri yatiyorum .Tam 1 aydir dayaniyo bebeler.Sozumu dinlediler 1 ay en azindanGayet iyi dayandılar bence ikizlere göre. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ikisini de
Sen nasıl hissediyorsun. nisan mi geliyor acaba? bugunde dursalardı ilk ekim bebelerimiz ikizler olurdu
Epizyo tam ne zaman iyilesiyor? Yani cinsellik ne zaman yasanabiliyor? Kanamalar bitince iyilesmis oluyor mu? Kafamda deli sorular.
36+1 iz bugun.32+2den beri yatiyorum .Tam 1 aydir dayaniyo bebeler.Sozumu dinlediler 1 ay en azindan
Maşallah maşallah 36 gördünüz daha ne olsun cnm. Ciğer geliştiriciler de olundu küvez insallah olmaz olursa da çok az olur korkma insallah.
Hastanede agri ceksende bu sefer gelip gidip acilma varmi diye bakacaklar oda kotu en guzeliEvet gebe okulunda ebe demişti.. Sancilari evde cekiolar ya.. O biraz daha yatak boşalsın mantığıyla oluyormuş.. Biz hastanede iki hamilenin ayni yatakta yattgini biliyoruz dedidevlet cabucak yatak bosalsin istiyormuş.
Popo temizlemek için olan pamuklardan ben de aldım da nasıl kullanılıyor ki o? Biri yazmıştı kutuya koy kaynar su ekle diye ama kurumaz mı yaniBize de doktor söylemişti. Inşallah hayata çabuk adapte olurlarda annelerini üzmezler. Benim kızım uykuyu çok severdi. Karnı toksa altı temizse uyurdu. Inşallah oğlum da sever. Kızın kaç yaşında.
Ah ah o bezler büyüdükçe daha cok para. Hele mamalar almış başını gidiyor. Benim kızım tüp bebek. 30.000 zaten olana kadar gitti. Ilk bebek hersey yeni alındı. Bir sürü masrafim olmuştu. Simdi kızımdan kalanlarlar var diye daha az seyler ama fiyatlar o kadar değişmiş ki yine cok tutdu. Kızıma ilk uni baby yenidoğan ıslak mendil almıştım. 30 adetine 125tl vermistim. Simdi 259tl olmus.
Kontrolden geldim bebeğim 2900 iri bi bebek olmasını beklemiyorum dedi doktorum. Hâlâ dönmemiş kafa tam yukardahala vakti var donmek icin dedi ama sezeryan konuşmalarını yapıyoruz 40 a kadar beklicek ama..
Galiba ilk doğumu normal ikincisi sezeryan olan bi anne olacağımsağlıkla gelsin gerçi hakkımızda hayırlısı
Canim insallah doner sen elinden geleni egzersizlerini yap donmezse de hayirlisi buymus dersin
Normal bitane oldu sanırım. birtanedeFatmapo arkadas vardi oda en son 5 cm acikliktaydi napti acaba
Canim bir saklama kabina pamuklari koy üzerine kaynatilip sogutulmus suyu dök. Kapağını kapat. Kapak açık kalmadıkça kurumuyor.Popo temizlemek için olan pamuklardan ben de aldım da nasıl kullanılıyor ki o? Biri yazmıştı kutuya koy kaynar su ekle diye ama kurumaz mı yaniben suya banıp kullanacaktım.
Bugunu de atlattık mi gerçekten ekim annesiyiz
Bende ne gelen var ne giden
Bilmeden internete bakarak yanlışı öneriyoruz hep. Kac kisiye burada secde pozisyonu önerildiSecde pozisyonunu falan sordum tehlikeli hareketler rahim inceldiği için rahmin yırtılmasına sebep olabilen hareketlermiş. kendi haline bıraktık yani beyefendinin keyfi yeterse dönecek yoksa sezeryan olmak zorunda kalacağım
Neden bilmiyorum deli gibi sezeryandan korkuyorum
Yok canım yatak bosalsin bdiye değildir. Benim ebemde söyledi ama yataklar zaten bomboş. Evde daha huzurlu olursunuz ,burda gebelerin sancıları da sizi gerer dedi ve erken gelen anneler burda strese giriyo kimisinin sancısı gidiyo kimisi de doğuma odaklanamadigi için canı daha fazla yanıyo ve sezaryen olmak istiyorlar. Evde kendi konfor alanınızda sancinizi çekin ama herhangi bir kanama veya suyun gelmesi durumunda kesinlikle evde beklemeyin dedi.Evet gebe okulunda ebe demişti.. Sancilari evde cekiolar ya.. O biraz daha yatak boşalsın mantığıyla oluyormuş.. Biz hastanede iki hamilenin ayni yatakta yattgini biliyoruz dedidevlet cabucak yatak bosalsin istiyormuş.
Bebeğe çok fazla telepati yapmışsın demek ki o da sezaryen zamanı gelemeye hazırlanmış. Sağlıkla sıhhatle gelsin. Allah yardımcınız olsun kolaylık versinKızlar sabaha randevu aldım çünkü yaklaşık 8 saattir karnım cok sert bebek hiç uyumadı. Ciddi bulantım var bi kaç kere kustum. Belim kasıklarım agrıdı zaten tüm gün. Bakalım ne dicek zaten yarın sezeryan günümdü biley falan olur diye korktum.
Allah yardımcınız olsunBenimkiler bugun bir supriz yapabilirler belki.Akintim cok hafif pembe gibi.Doktora attim fotoyu.Nst ye cagirdi.Gidicez 1 gibi bakalim.
Bilmeden internete bakarak yanlışı öneriyoruz hep. Kac kisiye burada secde pozisyonu önerildisezeryandan korkma canim. Gercekten anlatildigi gibi degil. Sakin olduktan sonra cok cabuk geciyor. Ben cabuk ayaga kalktim agri hic cekmedim.
Gerçekten mi? Rabbim yardımcınız olsun inşaallah vakti geldiyse dogsunlar yoksa daha beklesin birazdaha büyüsün bebisler.Benimkiler bugun bir supriz yapabilirler belki.Akintim cok hafif pembe gibi.Doktora attim fotoyu.Nst ye cagirdi.Gidicez 1 gibi bakalim.
Doktor her halukarda hastaneyi bilgilendirdi kuvoz olabilir yer ayirin diye sanirim.Gerci dun gittim hastaneye cidden begendim.Dunyanin parasini alacaklar iyi olsun bari dedim hatta icimdenCiger gelistirici oldum sukur cumartesi gunu.Girerlese de onlarin sagliklari icin.Onu kafama takmiyorum,yani insallah takmayacagim
Kontrolden geldim bebeğim 2900 iri bi bebek olmasını beklemiyorum dedi doktorum. Hâlâ dönmemiş kafa tam yukardahala vakti var donmek icin dedi ama sezeryan konuşmalarını yapıyoruz 40 a kadar beklicek ama..
Galiba ilk doğumu normal ikincisi sezeryan olan bi anne olacağımsağlıkla gelsin gerçi hakkımızda hayırlısı
Normal doğum yapanlar bize deneyimlerini paylaşabilir mizaman yaklaştıkça merak heyecan, korku, endişe hepsi birarada
Bence küvezde kalsalar bile hemen çıkacaklar annesi çok kısa sürecek. Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın artık gerisi ilahi takdir. Yaşamamış gerekenler. rabbim kimseye taşıyamayacagı yükü versin. Çok şükür minik minik adamlar olacak yanında
Bak sen küçük adama inat etti dönmeyecek:)) bide annem sezeryanı görsün diyor herhalde. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin cnm
Açıkcası ben çok anlatmak istemem oldukça kötü bir Doğum hikayem var ama 6 sene sonra yine normal Doğum icin bekliyorum demek ki zamanla insana yine o cesaret geliyor
Ama kişiye ve doğumun başlama şekline ebeye doktora göre degişiyor.
Dün bi doktor takip etmeye başladım dr.azerulug diye bakın sizde öyle güzel normal Doğum yaptırıyor ki. Dayanamıyorum ne demek bak dayanmış gelmişsin buraya kadar kocaman nefes al şimdi it bebeği falan tatlı tatlı konuşup pozitif yönetiyor Doğumu insallah böyle güzel doğumlar yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?