Gecmis olsun, gozun aydinKizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
Kizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
Doğumda hicbirsey hissetmiyorsun. Ben spinal oldum. Epiduralde hissediliyormus. Aklinda olsun. Dogumdan çıkıp odama geldiğimde hemsireler 3-4 tane serumu hizla verdiler. Hatta şaşırdım bu serumlar ne kadar cabuk bitti diye. Sanirim onun icinde agri kesici vs. De vardi. Uyuşmam gecince agri hissetmedim ilaçların etkisi ile. Sadece ilk ayaga kalktigimda biraz zorlandim. Ilk gunu atlatirsan sonrasi cabuk geciyor. Emin ol ki suni sanci kadar agrin olmuyor. Hatta çekilmez bir agrin olmuyor. O yuzden kendini dusunme hicBende baya inceledim bebek dönsün diye yapılan egzersizleri ama doktora sormadan hareket etmedim. Iyi ki de öyle yapmışım. Eskiden yapılırmış ama rahim yirtilmalarina sebep olduğu için şimdi tehlikeli bulunuyormuş. Zaten ne olursa olsun doktora danışmadan hareket etmek doğru değil bence
Sezeryan niye beni böyle tedirgin ediyor inan ki bilmiyorum canım halbuki ilkini sıfır sancidan kaynaklı suni sancı ile baya acılar çekerek doğum yaptım. Ondan daha kötü değildir sezeryan herhalde.. o an zaten hissetmeyecegim bise değil mi?
Sonrası da öldürmüyordur herhalde
Benim kızım 2 buçuk yaşında.Bize de doktor söylemişti. Inşallah hayata çabuk adapte olurlarda annelerini üzmezler. Benim kızım uykuyu çok severdi. Karnı toksa altı temizse uyurdu. Inşallah oğlum da sever. Kızın kaç yaşında.
Ah ah o bezler büyüdükçe daha cok para. Hele mamalar almış başını gidiyor. Benim kızım tüp bebek. 30.000 zaten olana kadar gitti. Ilk bebek hersey yeni alındı. Bir sürü masrafim olmuştu. Simdi kızımdan kalanlarlar var diye daha az seyler ama fiyatlar o kadar değişmiş ki yine cok tutdu. Kızıma ilk uni baby yenidoğan ıslak mendil almıştım. 30 adetine 125tl vermistim. Simdi 259tl olmus.
Ne kadar bez gidiyor? Tecrubelerini dinlerim
Bugunu de atlattık mi gerçekten ekim annesiyiz
Bende ne gelen var ne giden
Benim de hiç belirtim yok. Ağrım sızım da olmuyor.Kasılma mı bebek poposunu mu dayıyor acaba diye arada bir şüpheleniyorum o kadarBende bu gidişle 41. Haftayı görürüm gibi geliyor, hiç belirti yok ne ağrı ne sızı... Günlük yaşantıma devam.
hayirlisi bakalm bekliyoruz haberlerini. sağ saglim.gelsinlerde :)Normalde kontrolde bile nabzim 140 vururdu.Su anda garip bir dinginlik var.Allahtan heralde bu.Kasiklarima ara ara giriyor agri da bakalim duzenli mi gorucez nst de.Aynen ekim ikizleri olsalar bari ama nasip
40 bitikten sonra cinsellik oluyor ama bende nedense ilk evlendiğimiz zaman gibi hissettirmişti gergin dar biraz korkulu ama zamanla alışıyor geçiyor. Hem psikolojik hemde gerçekten dikişlerin payı olabiliyor
Maşallah maşallah 36 gördünüz daha ne olsun cnm. Ciğer geliştiriciler de olundu küvez insallah olmaz olursa da çok az olur korkma insallah.
Büyük geçmiş olsun canim. zorda olsa sağ saglim birliktesinizbir zaman sonra o ağrıları unutur gidersin. :) unutmasak bidaha yapmazdık bence :) Allah analı babalı büyütsünKizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
Kizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
Eveeet tam alışmıştım bu doktorumda hastane değiştiriyor, bu kısmetsizliğimin sebebini anlayamadım tam alışıyorum hastaneye hop değişiyor, Allahtan bu sefer doktorun nereye gittiği belli.. biraz daha uzaklaşmış olcaz evden ve fiyat da artacak ama doktoru değişmeyelim diyoruz
Doktor her halukarda hastaneyi bilgilendirdi kuvoz olabilir yer ayirin diye sanirim.Gerci dun gittim hastaneye cidden begendim.Dunyanin parasini alacaklar iyi olsun bari dedim hatta icimdenCiger gelistirici oldum sukur cumartesi gunu.Girerlese de onlarin sagliklari icin.Onu kafama takmiyorum,yani insallah takmayacagim
Az önce kadin doğum kontrolunden geldim.. Bi tane plastik bisey sokuyorlar ya allahm çığlık atiodum.. Normalde dayanirim böyle seylere 15 gun kontrolunde de bunda da hafof bağırdım.. Çok utandım amagaliba bizde cinsellik bayagidir olmayinca daralma oldu.. Sanki bekar halim gibi hissediyorm doktorada sormayi unuttum ne zmn cinseik yasayabilirm diye.. Neyse artik.. Dikisler normalmis biraz daha geçince tam iyilesirim heralde.. Karnimdaki agri da dikislerin ic dikislerin iyilestgine yonelik agriymis.. Gecicek sanrm ama dogrulurken filan zorlaniorm ozellikle sol tarafim
Gecen perşembe 4 kgyu. Artık Kendımı taşıyamıyorum hareket edemiyorum yataktan kalkamıyorum, koltukta uyumakta hıc guzel değilSu an kac kilo bebek?
Doğumda hicbirsey hissetmiyorsun. Ben spinal oldum. Epiduralde hissediliyormus. Aklinda olsun. Dogumdan çıkıp odama geldiğimde hemsireler 3-4 tane serumu hizla verdiler. Hatta şaşırdım bu serumlar ne kadar cabuk bitti diye. Sanirim onun icinde agri kesici vs. De vardi. Uyuşmam gecince agri hissetmedim ilaçların etkisi ile. Sadece ilk ayaga kalktigimda biraz zorlandim. Ilk gunu atlatirsan sonrasi cabuk geciyor. Emin ol ki suni sanci kadar agrin olmuyor. Hatta çekilmez bir agrin olmuyor. O yuzden kendini dusunme hic
Popo temizlemek için olan pamuklardan ben de aldım da nasıl kullanılıyor ki o? Biri yazmıştı kutuya koy kaynar su ekle diye ama kurumaz mı yaniben suya banıp kullanacaktım.
Ben medela sagma makınesı elektırıklıyı 350 tlye aldım. Ilk uyeye 50 tl indirim. Normalde 400 Du 350 ye denk geldi ve 5 taksit. JokerdeJokerde cok kndirim bar bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?