2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gecmis olsun, gozun aydin Sag salim kavusmussunuz ya onemli olan o.

Gozun aydin canim. Zor da olsa sonucu guzel bir seye ulastin. Hayirli bir evlat olsun insallah.

Doğumda hicbirsey hissetmiyorsun. Ben spinal oldum. Epiduralde hissediliyormus. Aklinda olsun. Dogumdan çıkıp odama geldiğimde hemsireler 3-4 tane serumu hizla verdiler. Hatta şaşırdım bu serumlar ne kadar cabuk bitti diye. Sanirim onun icinde agri kesici vs. De vardi. Uyuşmam gecince agri hissetmedim ilaçların etkisi ile. Sadece ilk ayaga kalktigimda biraz zorlandim. Ilk gunu atlatirsan sonrasi cabuk geciyor. Emin ol ki suni sanci kadar agrin olmuyor. Hatta çekilmez bir agrin olmuyor. O yuzden kendini dusunme hic

Benim kızım 2 buçuk yaşında.

Selam kızlar bugün bebeğim altı günlük oldu. Sarılık olduğu için gece gündüz sürekli emme halindeyiz. Doğduğu günden beri arada hapsiriyor doktor normal dedi dünyaya alışmaya çalışıyomus. Bu arada her çocuk farklı bı deneyim. İlk bebeğimde sütüm yoktu başta ama oğlum boşta olsa emiyodu. İkincide sütüm hemen geldi ilk iki gün azdı ama vardı süt. Ama oglum çok direndi memeyi tutturana kadar canm çıktı. Benim ilk doğumda olduğu gibi bunda da öksürük başladı. Dua edin inşallah hemen geçer çünkü çok canm acıyor. Onun dışında iyiyim hamdolsun. Bebeği olanlar olmuş çok takip edemiyorum hayırlı olsun. Bekleyenleri de Rabbim hayırlı sağlıklı kolay bı doğumla bebeklerine kavuştursun inşallah

Bugunu de atlattık mi gerçekten ekim annesiyiz

Bende ne gelen var ne giden
Bende bu gidişle 41. Haftayı görürüm gibi geliyor, hiç belirti yok ne ağrı ne sızı... Günlük yaşantıma devam.
Benim de hiç belirtim yok. Ağrım sızım da olmuyor.Kasılma mı bebek poposunu mu dayıyor acaba diye arada bir şüpheleniyorum o kadar

Fatmapo hayırlı olsun bebişiniz hoşgeldi:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)

Normalde kontrolde bile nabzim 140 vururdu.Su anda garip bir dinginlik var.Allahtan heralde bu.Kasiklarima ara ara giriyor agri da bakalim duzenli mi gorucez nst de.Aynen ekim ikizleri olsalar bari ama nasip
hayirlisi bakalm bekliyoruz haberlerini. sağ saglim.gelsinlerde :)

Eveeet tam alışmıştım bu doktorumda hastane değiştiriyor, bu kısmetsizliğimin sebebini anlayamadım tam alışıyorum hastaneye hop değişiyor, Allahtan bu sefer doktorun nereye gittiği belli.. biraz daha uzaklaşmış olcaz evden ve fiyat da artacak ama doktoru değişmeyelim diyoruz

Az önce kadin doğum kontrolunden geldim.. Bi tane plastik bisey sokuyorlar ya allahm çığlık atiodum.. Normalde dayanirim böyle seylere 15 gun kontrolunde de bunda da hafof bağırdım.. Çok utandım ama galiba bizde cinsellik bayagidir olmayinca daralma oldu.. Sanki bekar halim gibi hissediyorm doktorada sormayi unuttum ne zmn cinseik yasayabilirm diye.. Neyse artik.. Dikisler normalmis biraz daha geçince tam iyilesirim heralde.. Karnimdaki agri da dikislerin ic dikislerin iyilestgine yonelik agriymis.. Gecicek sanrm ama dogrulurken filan zorlaniorm ozellikle sol tarafim

Büyük geçmiş olsun canim. zorda olsa sağ saglim birliktesinizbir zaman sonra o ağrıları unutur gidersin. :) unutmasak bidaha yapmazdık bence :) Allah analı babalı büyütsün

Çok şükür bebeğin sağlıkla gelmiş biraz annesini yormuş ama hepsi unutulur cnm. Rabbim bundan sonraki süreçlerin kolay ilerlemesini nasip etsin.

Son düzlükte olacak iş mi demi :/ ne talihsizlik imkan varsa doktorun peşinden gitmek en mantıklısı tabi

Ah çok geçmiş olsun canım bilirim ben o suni sancıyı ama çok şükür bebeğine sağlıkla kavuştun ilerde hep bunu söyleyeceksin çektim ama sağlıkla aldım kucağıma diyeceksin inşallah. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canim bana son dakika seleston vurdular iki doz ard arda iki gun ust uste.. Ona ragmen eymen solunumu kolay halletti.. Enfeksiyonu zor atlattik.. Doktor farkli ilaç deneyince toparlardi o ilac da 10 gun sürüyormuş.. Yani benim son dk vurulduğum igneyle sen daha önce vuruldun streoidleri.. Bence işe yaramistir.. Ben kuvozdeyken ilk zmnlar aşırı uzulmuyodum hem süt için hemde her gittgmde eymenin yeni bir iyilesme isaretini goruyordum.. Dusunmemek icin de evde kendime is cikartiyordum.. Son zmn kucagima alinca onu orada birakmak beni mahvetti.. Kokusunu alinca ayrilmak zor oluyor.. Sakın üzülme öyle bir durum olursa.. Gercekten yiycek ekmegi varsa bu dunyada allah saglik verir bebislere..

Zaten minnak su ara çok fırsat vermez yarım saat mi 2 saat mi uyur belli olmaz. Daralma oluyor bence d siz şimdi taze gelin gibi bi buluşma yaşarsınız ilk seferde :))

Doktorumda spinal yapıyoruz genelde dedi zaten bende sizlerden okuduğum kadarıyla olacaksa spinal olsun diyorum. Nedir tam olarak bilmesem de
Eğer kendimi kötü hissedersem o anda zaten müdahale edip genel anestezi de yapiyolarmis. Suni sancı sayesinde 24 saati geçen bi serüven yaşamıştım malesef ki bunda da diyosun ki ilk günü atlatırsan tamam. Inşallah hepimiz ağrısız kolay doğumlar yaşarız

Popo temizlemek için olan pamuklardan ben de aldım da nasıl kullanılıyor ki o? Biri yazmıştı kutuya koy kaynar su ekle diye ama kurumaz mı yani ben suya banıp kullanacaktım.

Ben yeni tas aldım.. Yikadim iyice.. Zaten suya batirio kicinj siliyorum.. Tekrar suya sokmuyorum bile pamugu.. Popo minik olunca oglumda iki pamukla isimiz bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…