2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maşallah.. Allah mutlulugunjzu artirsin.. Hayirlisi olmuş.. Yiprandin sen ondan agriyordur başın filan.. Bi sure sonra geçer

Yaa benimki de hapsuruyor ama usudugu icin diue dusundum.. Ozellikle ustunu degistirirken bezini degistirirken hapsuruyor bazen normalde de hapsuruyor.. Soğuk alcak diye ödüm kopuyo

Geçmiş olsun zeraseba:/ ben de senle aynı gün süpriz bir şekilde kucağıma aldım kızımı. Benim kuşum da erken doğduğu için gücü yok memeyi tutmaya, biz de direniyoruz. Benim yeğenim hemşire, sağolsun o çok destek oldu her anlamda. Biliyorsundur zaten ama topuğunu sık,kaşı öncelikle ağzını açtırmak için çok işe yarıyor.

Ben yeni tas aldım.. Yikadim iyice.. Zaten suya batirio kicinj siliyorum.. Tekrar suya sokmuyorum bile pamugu.. Popo minik olunca oglumda iki pamukla isimiz bitiyor
Ay yerim onun minik totosunu ya annem diyor ki evde sürekli sıcak su var sok lavaboya yıka popoyu. Dışarıda da su bazlı ıslak mendil kullanırsın. Ama şimdi bebek yok ortada, zaman çok her şey mümkün geliyor insana. O yorgunluk uykusuzlukla delirip halıyla falan silmezsek iyi ahahahahaha

Ne kontrolü yaptı berikko? Sezeryan sonrası 10 gün falan geçince daha rahat oturulup kalkılıyor galiba değil mi? Ben unutmuşum kızımda nasıldım:/ bir de kızımda spinali tutturamayıp en az üç kere verdikleri için kendime gelmem çok uzun sürmüştü. Bunda daha iyi gibiyim.
Karnının içinin ağrısı geçti mi senin?
Benim ilk doğum başka bir ülkedeydi ve çok farklıydı operasyon şekli..burda karnına bastırıp kanı tamamen çıkartmaya çalışıyorlar, gelip gidip sezeryan sonrası da çok yaptılar..önceki sezeryanda hiç yapmamışlardı bunu.

Cok gecmis olsun,gözünüz aydin agri kesici aliyorsun demi,göğüslerine sicak kompres ve masaj ayrica sagma makinesi ile sagarsan sütün gelmesini hizlandirabilirsin

Yaa benimki de hapsuruyor ama usudugu icin diue dusundum.. Ozellikle ustunu degistirirken bezini degistirirken hapsuruyor bazen normalde de hapsuruyor.. Soğuk alcak diye ödüm kopuyo
Bide etraftan biri ay hapsirdi cocuklar üşüdü diyen olunca varya yaşadığım hisleri anlatamam. Zaten hamileliği aşırı duygusal geciridm. Dogumdan sonra hastanede yatarken deprem oldu eşim büyük oğlum yanımda değildi eve gitmişlerdi aklımı kaybedicektim. Üstüne bebekle ilgili olumsuz bişey duymak beni çıldırtıyor. Zaten ödüm patliyor hasta olcak diye.

40 gun iliski yasak canim. Zaten bildigim kadarıyla dinen de yasak. Lohusasin sen.

Hayırlı olsun cnm küçük prenses iki üç gün çok uğraştık şimdi çözdük işi. Hemşire emzirme eğitimini çok güzel verdi ilkinde hiç öğreten olmamıştı. İlk gün hele dogdugunun farkında değildi. Her elleyene çok kiziodu. Konuşan olsa bile kiziodu. Bitek koynumda uyumak istiodu

İllaki lavaboda da yikanir tabii ama her bez degisiminde biraz zor olur o pamugu ılık suyla islatip silmek ardindan kurulamak cok rahat oluyor

Cok gecmis olsun. Sağlıkla anali babalı büyütsün.
Benim kızım 2 buçuk yaşında.
Seninki de küçükmüş. Nasil kiskaniyor mu

dikislere cok zarar vermez mi bastirma işlemi, ben hollandadayim 4 sene once öyle birsey yapilmamisti,simdi de yapilmaz

Teşekkür ederim zera
Oyyy ne tatlıdır o halleri
Benim de ilkinde öğreten olmamıştı hiç.

Cok gecmis olsun. Sağlıkla anali babalı büyütsün.

Seninki de küçükmüş. Nasil kiskaniyor mu
Arada mızmızlanıyor ama çok ilgili kardeşine karşı. İlk gördüğünde “bunun annesi kim” dedi
Şimdi bebek ağlayınca sakinleştirmeye çalışıyor “ağlama kardeşim ablan yanında, ben yanındayım” diye. Bizim baba yanımızda değil, kızımı asıl nazlayan oydu, ona kavuşursak daha iyi olacağız diye düşünüyorum.
Senin de kızın hiç sıkıntısız atlatır umarım emily

Biz kombiyi yaktık ama bebeğimin elleri gece soğuktu:/ daha kalın giydirmeliyim sanırım. Hapşurmanın normal olduğunu bilmiyordum, iyi oldu sayende öğrendim zera..çok sağol:)

Biz kombiyi yaktık ama bebeğimin elleri gece soğuktu:/ daha kalın giydirmeliyim sanırım. Hapşurmanın normal olduğunu bilmiyordum, iyi oldu sayende öğrendim zera..çok sağol:)
El ve ayaklari bebeklerin soguk olurmus kan gitmedigi icin. Ense ve sirtina bak soguksa usuyordur

Kızlar hafta sonu gezdim dolaştım yoruldum galiba ondandır devamlı ağrım oldu kasiklarmda adet ağrısı gibi hatta dün akşam kesin gelecek bu gece dedim bi ara. Ama gece yatınca geçti yine arada ağrı oluyor karnim hep sert resmen yalancı sancıları kasılmaları hissediyorum ama böyle ne olacak bilemiyorum artık son günlerim Eylülü bitirdik gerçekten

Popo temizlemek için olan pamuklardan ben de aldım da nasıl kullanılıyor ki o? Biri yazmıştı kutuya koy kaynar su ekle diye ama kurumaz mı yani ben suya banıp kullanacaktım.
Insallah kurumaz en azindan bikac gun gider oyle pratik olur yoksa heran su getir gotur zor olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…