Suyu ne kadar dokmemiz lazim ustunu gececek kadar mi ki bide altina zeytin yagi surmek istiyorum sizce?Canim bir saklama kabina pamuklari koy üzerine kaynatilip sogutulmus suyu dök. Kapağını kapat. Kapak açık kalmadıkça kurumuyor.
Gercekten son zamanlar gecmiyormus yaBende bu gidişle 41. Haftayı görürüm gibi geliyor, hiç belirti yok ne ağrı ne sızı... Günlük yaşantıma devam.
Bence umidi kaybetme biyerde okumustum ikinci bebek ilkine gore gec doner diye hem agriyla bile donermis merak etme senAmin canım hepimiz sagsaglim atlatalım inşallah. Galiba babasına çekmiş bu çocuk doğuştan tersdoktor hala zaman var dedi ama benim pek umudum kalmadı galiba dediğin gibi sezeryan da göreceğim
Bebek olan ortamlarda. Kızım bak bebek diyorum. Oda gosterip bebek diyo hepsi o. Yaklasmiyor cokda umrunda olmuyor. Kardeş kavramini bilmiyor zaten. Parkta sokakta cocuk gorsun cildiriyor. Hemen yanlarina gider elini tutar gezer oynar. Kendinden kucuklerin basini oksar elinden tutar. Oyle vurma nedir bilmiyor. Vurana karsilik vermiyor. Hatta c.tesi gunu avm de 5 yaslarinda bir erkek cocuk baktim yakasindan tutdu bir tokat atti. Oyle sinirlendim ki hop napiyon dememle annesi aldi kosarak kacti. Kadinin yanina gittim insan kacmaz ozur diler. Çocuğuna terbiye ver ama once kendin birşeyleri ogren dedim. 2 yasindaki bebek kucagimdaki dedim. Daha bir kez elimi kaldırmadım. Yakasından kaldirip suratina vurmak ne demek birde izliyorsun mudahale etmesem suratina yumruk atacakti. Canim cok sıkıldı. Kizim karsilik bile vermedi. O yuzden cok tepkili olmaz diye dusunuyorum. Cabuk alisir kardesineArada mızmızlanıyor ama çok ilgili kardeşine karşı. İlk gördüğünde “bunun annesi kim” dedi
Şimdi bebek ağlayınca sakinleştirmeye çalışıyor “ağlama kardeşim ablan yanında, ben yanındayım” diye. Bizim baba yanımızda değil, kızımı asıl nazlayan oydu, ona kavuşursak daha iyi olacağız diye düşünüyorum.
Senin de kızın hiç sıkıntısız atlatır umarım emily
1 su bardagi yeterli gibi yetmezse takviye edersin biraz dahaSuyu ne kadar dokmemiz lazim ustunu gececek kadar mi ki bide altina zeytin yagi surmek istiyorum sizce?
Suyu ne kadar dokmemiz lazim ustunu gececek kadar mi ki bide altina zeytin yagi surmek istiyorum sizce?
valla gecmi doner erken mi bilmiyorum ama 32.haftada dondu bebegim ve muthis sancilandim . sancilandigimdan sanciyla mi döndü yoksa dönme çabasından mi sancılandım bilmiyorum . ama sancilar duzenli olsa dogum der giderdim oyle diyeym düzensiz olması bni suphelendirmemisti.Bence umidi kaybetme biyerde okumustum ikinci bebek ilkine gore gec doner diye hem agriyla bile donermis merak etme sen
Bence umidi kaybetme biyerde okumustum ikinci bebek ilkine gore gec doner diye hem agriyla bile donermis merak etme sen
Bebek olan ortamlarda. Kızım bak bebek diyorum. Oda gosterip bebek diyo hepsi o. Yaklasmiyor cokda umrunda olmuyor. Kardeş kavramini bilmiyor zaten. Parkta sokakta cocuk gorsun cildiriyor. Hemen yanlarina gider elini tutar gezer oynar. Kendinden kucuklerin basini oksar elinden tutar. Oyle vurma nedir bilmiyor. Vurana karsilik vermiyor. Hatta c.tesi gunu avm de 5 yaslarinda bir erkek cocuk baktim yakasindan tutdu bir tokat atti. Oyle sinirlendim ki hop napiyon dememle annesi aldi kosarak kacti. Kadinin yanina gittim insan kacmaz ozur diler. Çocuğuna terbiye ver ama once kendin birşeyleri ogren dedim. 2 yasindaki bebek kucagimdaki dedim. Daha bir kez elimi kaldırmadım. Yakasından kaldirip suratina vurmak ne demek birde izliyorsun mudahale etmesem suratina yumruk atacakti. Canim cok sıkıldı. Kizim karsilik bile vermedi. O yuzden cok tepkili olmaz diye dusunuyorum. Cabuk alisir kardesine
Soğuk bı ilde yasiyosunuz galiba bizim burda camlar kapilar kapalı diye sıcaktan nefes alamiyorum korse var karnimda ayagimdda patik havale gecircemBiz kombiyi yaktık ama bebeğimin elleri gece soğuktu:/ daha kalın giydirmeliyim sanırım. Hapşurmanın normal olduğunu bilmiyordum, iyi oldu sayende öğrendim zera..çok sağol:)
Evet Pisik olmamasi icinPişik durumu için mi zeytinyağı?
Özenerek yetiştirenleri tenzih ederim ama bizim Türk çocuklarının büyük bir kısmı haydut gibi yetiştiriliyor. Başta benim kaynımın kızı..onun yüzünden de benim kızım geceler boyu ağladı durdu, kızın ismini sayıklayarak..parkta, bahçede yandan geçen çocukların çarpıp geçmesi de ekstralarımız bizim de:/Bebek olan ortamlarda. Kızım bak bebek diyorum. Oda gosterip bebek diyo hepsi o. Yaklasmiyor cokda umrunda olmuyor. Kardeş kavramini bilmiyor zaten. Parkta sokakta cocuk gorsun cildiriyor. Hemen yanlarina gider elini tutar gezer oynar. Kendinden kucuklerin basini oksar elinden tutar. Oyle vurma nedir bilmiyor. Vurana karsilik vermiyor. Hatta c.tesi gunu avm de 5 yaslarinda bir erkek cocuk baktim yakasindan tutdu bir tokat atti. Oyle sinirlendim ki hop napiyon dememle annesi aldi kosarak kacti. Kadinin yanina gittim insan kacmaz ozur diler. Çocuğuna terbiye ver ama once kendin birşeyleri ogren dedim. 2 yasindaki bebek kucagimdaki dedim. Daha bir kez elimi kaldırmadım. Yakasından kaldirip suratina vurmak ne demek birde izliyorsun mudahale etmesem suratina yumruk atacakti. Canim cok sıkıldı. Kizim karsilik bile vermedi. O yuzden cok tepkili olmaz diye dusunuyorum. Cabuk alisir kardesine
Zeytinyağı pisik icin mi1 su bardagi yeterli gibi yetmezse takviye edersin biraz daha
Ankara’dayız. Çok soğuk değil ama annemlerin evi soğuk. Ya biz böyle kat kat giyiniyoruz(beni zorla giydiriyorlar:d) aslında terlemek de iyi değil. Korseyi çok sıkma bu arada zeraSoğuk bı ilde yasiyosunuz galiba bizim burda camlar kapilar kapalı diye sıcaktan nefes alamiyorum korse var karnimda ayagimdda patik havale gecircem
Kızlar hafta sonu gezdim dolaştım yoruldum galiba ondandır devamlı ağrım oldu kasiklarmda adet ağrısı gibi hatta dün akşam kesin gelecek bu gece dedim bi ara. Ama gece yatınca geçti yine arada ağrı oluyor karnim hep sert resmen yalancı sancıları kasılmaları hissediyorum ama böyle ne olacak bilemiyorum artık son günlerim Eylülü bitirdik gerçekten
Ne guzel simdiden kabullenmis.Benim kızım 4 yaşında. Vurmak nedir bilmez hatta dAyak yer genelde yine de karşılık vermez üzülür hatta merhametli yavrumbenim neden kardeşim yok diyerek kendisi istedi kardeşi ne olduğunu bilmiyor halbuki.. şimdi kardeşim ne zaman gelecek hadi gelsin ben onu çok özledim diyor. Doğunca tepkisi ne olur bilemem tabii ve illaki kıskançlık bekliyorum az da olsa. O da çocuk sonuçta. Ama seninki de küçük olmasına rağmen benimki gibi ablacığım kadarıyla o yüzden çokta korkma belki de küçükken alışması dahada kolaydır.
Not: ısrarla kız kardeş isterken hatta erkek olmasını bile kabullendi ben onu seviyorum diyor
Elimden geleni yapacağım el kaldırmayı vurmayı öğrenmemesi için. Kardeşini sevecek buna eminim ama sanirim 1 yila ihtiyacimiz var. Kardesi oyun zamanina gelsin onla guzel oynar. O surecte de alışacak insallah.Özenerek yetiştirenleri tenzih ederim ama bizim Türk çocuklarının büyük bir kısmı haydut gibi yetiştiriliyor. Başta benim kaynımın kızı..onun yüzünden de benim kızım geceler boyu ağladı durdu, kızın ismini sayıklayarak..parkta, bahçede yandan geçen çocukların çarpıp geçmesi de ekstralarımız bizim de:/
Biz de kızıma 2 yaşından sonra anlatmaya başladık, öncesinde anlayamadı zaten..sen gayet bilinçli bir annesin, zamanla oturtursun kızında kardeşlik bilincini.
Hem çocuklar çabuk öğreniyor, güzel güzel açıklandığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
İnşallah en kolay şekilde atlatırız
Zaten doğum zamanı gelmiş hadi hayırlısı bakalım gelsin Ekim melekleriKızlar hafta sonu gezdim dolaştım yoruldum galiba ondandır devamlı ağrım oldu kasiklarmda adet ağrısı gibi hatta dün akşam kesin gelecek bu gece dedim bi ara. Ama gece yatınca geçti yine arada ağrı oluyor karnim hep sert resmen yalancı sancıları kasılmaları hissediyorum ama böyle ne olacak bilemiyorum artık son günlerim Eylülü bitirdik gerçekten
Çooooooooooookkkkk güzel olmuşOrtada hic bir hediyelik yokken resmen hediyelik kesesi yaptik.
1 aydir acaba dogurur muyum nolurla hic bir hazirlik yapmamistim,yapmicaktim da.En azindan bir cikolata vereyim diye cuma gunu haci serife gondermistim esimi.Etiketli fistikli cikolata bastirttim metal kutuyu da hatira olsun diye istedim ozellikle.Hediyelik acacak magnetlerin icine hic dogru duzgun bakmamisim 1 ay oldu geleli eve.Megerse kese koymuslar acacak magnet sayisi kadar.Koyduk hepsini.Kutu icinde servis ederiz diye dusunduk.
Annem resmen mutfakta tatli,tuzlu ikramlik hazirliyor.Tabak,bardak,pecete de aldi esim.Hastanenin de basic susleme paketi ve 10 poz kucuk 2 de en begendigimiz cerceve poz hediyesi olacakmis..Su an resmen ben yapmam ya dedigim hersey hazir yarin icin.
Bunlar isin teferruat kismi gerci.Yarin saglikla gelsjnler de yoksa bana soldan soldan anksiyete geliyor gibi.
Haci serif cikolatasi gayet guzel kizlar.Hani siparis vermek isteyen gonul rahatligiyla verebilir.Ince madlen de guzel,benim aldigim azcik kalin ve icinde antep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?