Canım bunun ürün kodu ne acaba sipariş geçmişinden falan bakabilir misin? Bakıyorum şimdi böyle tane tane bulamadımOrtada hic bir hediyelik yokken resmen hediyelik kesesi yaptik.
1 aydir acaba dogurur muyum nolurla hic bir hazirlik yapmamistim,yapmicaktim da.En azindan bir cikolata vereyim diye cuma gunu haci serife gondermistim esimi.Etiketli fistikli cikolata bastirttim metal kutuyu da hatira olsun diye istedim ozellikle.Hediyelik acacak magnetlerin icine hic dogru duzgun bakmamisim 1 ay oldu geleli eve.Megerse kese koymuslar acacak magnet sayisi kadar.Koyduk hepsini.Kutu icinde servis ederiz diye dusunduk.
Annem resmen mutfakta tatli,tuzlu ikramlik hazirliyor.Tabak,bardak,pecete de aldi esim.Hastanenin de basic susleme paketi ve 10 poz kucuk 2 de en begendigimiz cerceve poz hediyesi olacakmis..Su an resmen ben yapmam ya dedigim hersey hazir yarin icin.
Bunlar isin teferruat kismi gerci.Yarin saglikla gelsjnler de yoksa bana soldan soldan anksiyete geliyor gibi.
Haci serif cikolatasi gayet guzel kizlar.Hani siparis vermek isteyen gonul rahatligiyla verebilir.Ince madlen de guzel,benim aldigim azcik kalin ve icinde antep var.
Evet Pisik olmamasi icin
Canım bunun ürün kodu ne acaba sipariş geçmişinden falan bakabilir misin? Bakıyorum şimdi böyle tane tane bulamadım
Ne guzel simdiden kabullenmis.
Elimden geleni yapacağım el kaldırmayı vurmayı öğrenmemesi için. Kardeşini sevecek buna eminim ama sanirim 1 yila ihtiyacimiz var. Kardesi oyun zamanina gelsin onla guzel oynar. O surecte de alışacak insallah.
Canım bunun ürün kodu ne acaba sipariş geçmişinden falan bakabilir misin? Bakıyorum şimdi böyle tane tane bulamadım
Vurmayı tabii ki öğretme ama ona vuran canini acitan olursa YAPMA diye bağırmayi kendini savunmayi öğret.benim kizimda hep koruyucu seven oynatan taraftı ne zamanki kuzenimin çocuğu vurmayi dövmeyi alışkanlık yaptı o zaman savunmasini anlattim baktim kiz devam ediyor annesinin sesi çıkmıyor sende vurabilirsin dedim.kimseye vurma ama vurursa kendini savunmak için vur.yapacak birşey yok herkeste zihniyet aynı olmadığı sürece zarar gören sen oluyorsun.aaa niye vurdun sen yapamazdin diyenede ANNEM SANA VURURSA SENDE VUR DEDİ diye söyledi hiçte kendimi çekmedim ...evet kimse kimseye vuramaz vurursa karşılığını alir dedim.kimsenin evladi kimseden üstün değil.Ne guzel simdiden kabullenmis.
Elimden geleni yapacağım el kaldırmayı vurmayı öğrenmemesi için. Kardeşini sevecek buna eminim ama sanirim 1 yila ihtiyacimiz var. Kardesi oyun zamanina gelsin onla guzel oynar. O surecte de alışacak insallah.
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla al kucağına inşallah,simdiden kolayliklar dilerimOrtada hic bir hediyelik yokken resmen hediyelik kesesi yaptik.
1 aydir acaba dogurur muyum nolurla hic bir hazirlik yapmamistim,yapmicaktim da.En azindan bir cikolata vereyim diye cuma gunu haci serife gondermistim esimi.Etiketli fistikli cikolata bastirttim metal kutuyu da hatira olsun diye istedim ozellikle.Hediyelik acacak magnetlerin icine hic dogru duzgun bakmamisim 1 ay oldu geleli eve.Megerse kese koymuslar acacak magnet sayisi kadar.Koyduk hepsini.Kutu icinde servis ederiz diye dusunduk.
Annem resmen mutfakta tatli,tuzlu ikramlik hazirliyor.Tabak,bardak,pecete de aldi esim.Hastanenin de basic susleme paketi ve 10 poz kucuk 2 de en begendigimiz cerceve poz hediyesi olacakmis..Su an resmen ben yapmam ya dedigim hersey hazir yarin icin.
Bunlar isin teferruat kismi gerci.Yarin saglikla gelsjnler de yoksa bana soldan soldan anksiyete geliyor gibi.
Haci serif cikolatasi gayet guzel kizlar.Hani siparis vermek isteyen gonul rahatligiyla verebilir.Ince madlen de guzel,benim aldigim azcik kalin ve icinde antep var.
Zaten minnak su ara çok fırsat vermez yarım saat mi 2 saat mi uyur belli olmaz. Daralma oluyor bence d siz şimdi taze gelin gibi bi buluşma yaşarsınız ilk seferde :))
Ay yerim onun minik totosunu yaannem diyor ki evde sürekli sıcak su var sok lavaboya yıka popoyu. Dışarıda da su bazlı ıslak mendil kullanırsın. Ama şimdi bebek yok ortada, zaman çok her şey mümkün geliyor insana. O yorgunluk uykusuzlukla delirip halıyla falan silmezsek iyi ahahahahaha
Aynen valla.. Dün basladim suyla pamukla silmeye.. Bi açtım altini gene çişler havalarda uçuştu.. Islak mendili zor yetistirdi eşimhayir bi de alt acmak icin musambamsı bisey aldım.. Bi sefer kullanip kirliye atiyorum sürekli.. Ne zmn kullanmaya baslasam çişler havalarda uçuşuyor.. Kullan at örtüde dayanmiyor yani
Eşim izinliydi gittik gezdik hastaneyi otel gibi baya beğendik, doktorumuzun doğumu yakın olan hastalarına da fiyat da iyileştirme yapma kararı almışlar sağolsunlar, gidiyoruz bakalım peşinden inşallah hayırlı olur hakkımızda:)Çok şükür bebeğin sağlıkla gelmiş biraz annesini yormuş ama hepsi unutulur cnm. Rabbim bundan sonraki süreçlerin kolay ilerlemesini nasip etsin.
Son düzlükte olacak iş mi demi :/ ne talihsizlik imkan varsa doktorun peşinden gitmek en mantıklısı tabi
Ne kontrolü yaptı berikko? Sezeryan sonrası 10 gün falan geçince daha rahat oturulup kalkılıyor galiba değil mi? Ben unutmuşum kızımda nasıldım:/ bir de kızımda spinali tutturamayıp en az üç kere verdikleri için kendime gelmem çok uzun sürmüştü. Bunda daha iyi gibiyim.
Karnının içinin ağrısı geçti mi senin?
Benim ilk doğum başka bir ülkedeydi ve çok farklıydı operasyon şekli..burda karnına bastırıp kanı tamamen çıkartmaya çalışıyorlar, gelip gidip sezeryan sonrası da çok yaptılar..önceki sezeryanda hiç yapmamışlardı bunu.
Bide etraftan biri ay hapsirdi cocuklar üşüdü diyen olunca varya yaşadığım hisleri anlatamam. Zaten hamileliği aşırı duygusal geciridm. Dogumdan sonra hastanede yatarken deprem oldu eşim büyük oğlum yanımda değildi eve gitmişlerdi aklımı kaybedicektim. Üstüne bebekle ilgili olumsuz bişey duymak beni çıldırtıyor. Zaten ödüm patliyor hasta olcak diye.
40 gun iliski yasak canim. Zaten bildigim kadarıyla dinen de yasak. Lohusasin sen.
Hayırlı olsun cnm küçük prensesiki üç gün çok uğraştık şimdi çözdük işi. Hemşire emzirme eğitimini çok güzel verdi ilkinde hiç öğreten olmamıştı. İlk gün hele dogdugunun farkında değildi. Her elleyene çok kiziodu. Konuşan olsa bile kiziodu. Bitek koynumda uyumak istiodu
dikislere cok zarar vermez mi bastirma işlemi, ben hollandadayim 4 sene once öyle birsey yapilmamisti,simdi de yapilmaz
Anlatamıyorum herkes giyinmemi söylüyor gece mutlaka terden tişört degistiyorm. Öksürük var bende o yüzden korse iyi oluo çok sikmiyorum zaten yarn kontrol var bakalım dikişler ne alemde.Ankara’dayız. Çok soğuk değil ama annemlerin evi soğuk. Ya biz böyle kat kat giyiniyoruz(beni zorla giydiriyorlar:d) aslında terlemek de iyi değil. Korseyi çok sıkma bu arada zeradaha çok yeni sezeryan, biraz kendi toparlasın.
Ne diyim herkes ayrı alemAnnem esen yelden alır bebek diyo.. Dikkat ediyorum.. Tabi bunlara rağmen olursa kader artık ne diyim.. Benim kaynanam da tam tersi cocugu soymaya evin ısisını dusurmeye çalışıyor.. Oğlu dogalgaz parasi odeyecek ya kahroluyor.. Bugun isitme testine gittik eymene.. Odyologa bebek çok sicak mi olmali filan diye soruyor.. Kadinda doktoruna sorun dedi hakli olarak..içine dert oluyo kadinin içi eriyor ben dogalgazi yaktikca
Bendede belirti yok doktor ada çayı ve keten tohumunu suya koyup içmemi tacsiye etti bugunBende bu gidişle 41. Haftayı görürüm gibi geliyor, hiç belirti yok ne ağrı ne sızı... Günlük yaşantıma devam.
Erkek bebek oyle diyorlar. Altini acar acmaz koyveriyorlarmiscanim gunluk ne kadar bez gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?