2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bunun ürün kodu ne acaba sipariş geçmişinden falan bakabilir misin? Bakıyorum şimdi böyle tane tane bulamadım

Çok şükür öyle görünüyor. Umarım farklı tepkilerle karşılaşmayız daha sonrasında. Sende gönlünü ferah tut kısa bi süre sonra herkes yeni düzene alışacak hatta çok sevecektir

Vurmayı tabii ki öğretme ama ona vuran canini acitan olursa YAPMA diye bağırmayi kendini savunmayi öğret.benim kizimda hep koruyucu seven oynatan taraftı ne zamanki kuzenimin çocuğu vurmayi dövmeyi alışkanlık yaptı o zaman savunmasini anlattim baktim kiz devam ediyor annesinin sesi çıkmıyor sende vurabilirsin dedim.kimseye vurma ama vurursa kendini savunmak için vur.yapacak birşey yok herkeste zihniyet aynı olmadığı sürece zarar gören sen oluyorsun.aaa niye vurdun sen yapamazdin diyenede ANNEM SANA VURURSA SENDE VUR DEDİ diye söyledi hiçte kendimi çekmedim ...evet kimse kimseye vuramaz vurursa karşılığını alir dedim.kimsenin evladi kimseden üstün değil.
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla al kucağına inşallah,simdiden kolayliklar dilerim

Aynen valla.. Dün basladim suyla pamukla silmeye.. Bi açtım altini gene çişler havalarda uçuştu.. Islak mendili zor yetistirdi eşimhayir bi de alt acmak icin musambamsı bisey aldım.. Bi sefer kullanip kirliye atiyorum sürekli.. Ne zmn kullanmaya baslasam çişler havalarda uçuşuyor.. Kullan at örtüde dayanmiyor yani

Erkek bebek oyle diyorlar. Altini acar acmaz koyveriyorlarmis canim gunluk ne kadar bez gidiyor?

Eşim izinliydi gittik gezdik hastaneyi otel gibi baya beğendik, doktorumuzun doğumu yakın olan hastalarına da fiyat da iyileştirme yapma kararı almışlar sağolsunlar, gidiyoruz bakalım peşinden inşallah hayırlı olur hakkımızda:)

Bana bir kağıt verdiler hastaneden cikarken.. 5.gun 15.gun ve 30.gunde kontrol olcak diye.. 5.gun kontrolunde doktor afedersin sadece parmakladı neye bakiyorlar anlamadm.. 15.gun kontrolunde ultrasona aldilar.. Dikislere rahme filan baktilar.. Kanama durumunu sordular.. Ben iki kere şaldır şaldır kanama yaşamıştım.. Saglik ocagindaki aile hekimi bunu doktora sor dedi normal değil dedi.. Doktorlar ultrasonda bakarken bunlarin atılması lazım gibi şeyler dediler.. Sanrm kanamayi dediler.. Sordum bi sorun yok dediler çünkü.. Yaklasik 1 haftadir kanamam da yok.. Hasta bezlerinden kurtuldum şükür bugunde tekrar bakti ultrasonda doktor.. Masallah dedi.. Sanrm yara da kapaniyor disardan bakinca.. Ben gobekten her zmn bakamiyorm dikisler normal dedi.. 15gundur karnim agriyor dedim.. Zor dogruluyorum bebegi zor aliyorum kucagima dedim.. Ama o da normalmis.. Sol tarafim daha cok agriyor dedim.. Eliyle muayene etti.. Düğümler var burda dedi çok normal.. Duzelcek dedi.. Agri kesici iç dedi bende icmek istemiyorm alistirmak istemiyorum dedim.. En iyisi içme dedi.. Agriyor diye korseyi ihmal ettim korse kullan dedi..

Ama hastanedeyken benim karnima iki veya uc kez bastirdilar kanama için.. Valla ben 4 gün sonra gayet oturup kalkiodum yatinca kalkarken zorlaniodum ama yavas usul kalkiyodm kendi yontemimi bulmustum.. Ama benim iyilesmem hızlı oldu.. Doktorlar vizite geldiklerinde bu hastamiz çok kuvvetli çıktı dediler.. Doktorun dediginin dışına çıkmadım.. Hastanede 3 gun kaldim sanrm ameliyattan sonra.. Her gun kendime bi gorev veriodum.. Mesela tuvalete kendim gitmek gibi yataktan dogrulmayi ogrenmek gibi.. Pat diye kalkismadm hicbiseye.. Tek sıkıntım anesteziden kalan oksuruktu.. Ameliyathanede uyandgmda dahi oksuruyordum.. Oksijen verdiler ara ara.. Taburcu olurken de gecmezse kbbye git dediler.. Su an tek sıkıntım karin ağrım.. Cok zorlarsa ağrı kesici icerim.. Yoksa bisey yapmam geçer kendiliğinden

Annem esen yelden alır bebek diyo.. Dikkat ediyorum.. Tabi bunlara rağmen olursa kader artık ne diyim.. Benim kaynanam da tam tersi cocugu soymaya evin ısisını dusurmeye çalışıyor.. Oğlu dogalgaz parasi odeyecek ya kahroluyor.. Bugun isitme testine gittik eymene.. Odyologa bebek çok sicak mi olmali filan diye soruyor.. Kadinda doktoruna sorun dedi hakli olarak..içine dert oluyo kadinin içi eriyor ben dogalgazi yaktikca

Kesinlikle emzirmeyi bilmeyince olmuyor.. Şimdi şimdi tam ogrendim bende.. Hemsireler filan cok gosterdiler bana yogun bakimdaki

Anlatamıyorum herkes giyinmemi söylüyor gece mutlaka terden tişört degistiyorm. Öksürük var bende o yüzden korse iyi oluo çok sikmiyorum zaten yarn kontrol var bakalım dikişler ne alemde.

Ne diyim herkes ayrı alem Eymen nasıl keyfi yerindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…