2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Geçmiş olsun.. İnsallah hayirlisiyla atlatirsiniz

Ne diyim herkes ayrı alem Eymen nasıl keyfi yerindemi

Fosur fosur uyuyo.. Ozluyorum yaa.. Doktor uyku saatlerine karismayin uyandirmayin yada zorla uyutmayn dedi.. O kendi belirlicek dedi.. Zaten dun gece uyandrdm güya bugun disarda ac kalmasn dedim.. Sabah hava aydinlanana kadar agladi susmadi.. Asi bir eymen olmuş bu yahu karni tok altı temi olunca uyuyor zaten.. Tek sorun kafasi çok sivrilmiş.. Yogun bakimda hep saga sola yatiriyorlar ya rahat nefes alsin diye.. Bende ara ara kafasini normal koyuyorum.. Her zmn yapamiyorum nefes alamaz diye korkuyorum.. Onun dışında keyfi yerinde teyzesi hepimizi pesinden koşturuyor

oh ne güzel cok guzel olmuslr . sağ saglim kavuşun inslh ikizlerinle :)

Asi Eymen küçücük adam kaç kisiyi parmağında oynatıyor . Bende oturduğum yerde uyuya kalıyorum sürekli sarılık olduğu için iki saatte bı alarm kuruyoruz emzrimek için ama alarmdan önce kalkio miniğim çok yorgunum uykusuzum ama öyle bı mutluluk işte.

Attığın fotoğrafta tek tek o kadar güzel paketlenmiş ki ben öyle hazır geldi sandım. Siz kendiniz yaptınız galiba badem şekeri falan koyup minik paketleri

He onu sordun.Aynen.Tul kese magnetlerle geldi.Hepsini ayri ayri vermektense magnet arkasina cikolata ,onun onune de bir tane badem sekeri koydum.Bimden aldim badem sekerini de cikolatali olandan.Guzel onun tadi hemde daha ucuz.Fikir olmus oldu bu kese.Begenmenize cok sevindim

İnşallah biran önce geçer ağrıların sütünde gelir.. Pes etme emzirmeye devam et..
Tekrar gözünaydın

Hey maşallah

Baaaaaayildimm. Cok zarif olmus harika

Aynı dusuncedeym bi zaman once yatılı misafirim geldi ve cocuk surekli vuruyor bizimki korkuyor ağlıyor faln köşelerde saklanıyor. tuttum kolundan bi sinirle senin elin armut mu topluyor sende vur dedm tabi kizm daha yarin 2 yaşayacak ozaman daha küçüktü ne kadr anladı bilmiyorm sana vurunca sende vur dedm . tabi o çocuktan korkmuştu ama o günden sonra ezildigini görmedim. annem diyor ki senin elinden hic bi cocuk birsey alamazdi kimseye zarar vermezdn ama dayakta hc yemedin 1 vurana 2 vurdun der . şimdide kizin ayni senin gbi der ve çokta guzel ediyor pısırık özgüveni eksik birey olacağına hakkını bilsin. çocuklu ortamda elinden birsey alındığında anne aliyo diye şikayete geldiğinde diyorm ki "verme" smdi vermiyor. tabi bunlar kendi evimde veya parkta falan baskasinin evinde olsa o senin değil ancak izin verilirse oynarsın diyorum . ve genelde cocuklar oyuncak paylaşmadığı icin gittiğim yere oyuncak götürürüm bi kac tane. özüne bakarsan daha bi çocuğa vurduğunu görmedim kendine vurulmadigi surece .

Hehehe:) ne güzel açıklamışsın
Benim karnıma hem operasyon esnasında hem sonrasında öyle bir bastırdılar ki hastabezini 1 tane kullanmak yetti. Bana da ertesi gün vizite geldiklerinde “çok iyi görünüyorsun” diye şaşırmıştı hemşireler. İlk sezeryanda spinale 3-4 kere maruz kalınca bunda tek sefer çok hafif kaldı. Benim şimdi karnımın içi pıt pıt atıyor, demek ki çıkması gereken parçalar var hala. Ben sadece dikiş için kontrole gideceğim. Ekstra bir kontrol söylemediler bana.

Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Eylül ayının son meleği de geldi son günü de boş geçmedi melekler. Sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…