Bizim de bugün bebeğin 7.gün kontrolü vardı. Hafif sarılık çıktı.
Büyük oğlum bronsit başlangıcı oldu malesef. Aynı odada bile bulundurmamaya çalışıyoruz. Bulaşacak diye ödüm kopuyor
Ne diyim herkes ayrı alemEymen nasıl keyfi yerindemi
oh ne güzelOrtada hic bir hediyelik yokken resmen hediyelik kesesi yaptik.
1 aydir acaba dogurur muyum nolurla hic bir hazirlik yapmamistim,yapmicaktim da.En azindan bir cikolata vereyim diye cuma gunu haci serife gondermistim esimi.Etiketli fistikli cikolata bastirttim metal kutuyu da hatira olsun diye istedim ozellikle.Hediyelik acacak magnetlerin icine hic dogru duzgun bakmamisim 1 ay oldu geleli eve.Megerse kese koymuslar acacak magnet sayisi kadar.Koyduk hepsini.Kutu icinde servis ederiz diye dusunduk.
Annem resmen mutfakta tatli,tuzlu ikramlik hazirliyor.Tabak,bardak,pecete de aldi esim.Hastanenin de basic susleme paketi ve 10 poz kucuk 2 de en begendigimiz cerceve poz hediyesi olacakmis..Su an resmen ben yapmam ya dedigim hersey hazir yarin icin.
Bunlar isin teferruat kismi gerci.Yarin saglikla gelsjnler de yoksa bana soldan soldan anksiyete geliyor gibi.
Haci serif cikolatasi gayet guzel kizlar.Hani siparis vermek isteyen gonul rahatligiyla verebilir.Ince madlen de guzel,benim aldigim azcik kalin ve icinde antep var.
Asi EymenFosur fosur uyuyo.. Ozluyorum yaa.. Doktor uyku saatlerine karismayin uyandirmayin yada zorla uyutmayn dedi.. O kendi belirlicek dedi.. Zaten dun gece uyandrdm güya bugun disarda ac kalmasn dedim.. Sabah hava aydinlanana kadar agladi susmadi.. Asi bir eymen olmuş bu yahukarni tok altı temi olunca uyuyor zaten.. Tek sorun kafasi çok sivrilmiş.. Yogun bakimda hep saga sola yatiriyorlar ya rahat nefes alsin diye.. Bende ara ara kafasini normal koyuyorum.. Her zmn yapamiyorum nefes alamaz diye korkuyorum.. Onun dışında keyfi yerinde teyzesi hepimizi pesinden koşturuyor
bebekler boyle oturtulabiliyormu
Attığın fotoğrafta tek tek o kadar güzel paketlenmiş ki ben öyle hazır geldi sandım. Siz kendiniz yaptınız galiba badem şekeri falan koyup minik paketleriTane tane nasil anlamadim canim? Etiketi mi diyorsun yoksa minik kutular icinde mi diyorsun ?
Attığın fotoğrafta tek tek o kadar güzel paketlenmiş ki ben öyle hazır geldi sandım. Siz kendiniz yaptınız galiba badem şekeri falan koyup minik paketleri
İnşallah biran önce geçer ağrılarınKizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
oh ne güzelcok guzel olmuslr . sağ saglim kavuşun inslh ikizlerinle :)
Hey maşallah@Fatmapo hayırlı olsun bebişiniz hoşgeldi:)
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
Baaaaaayildimm. Cok zarif olmus harikaHe onu sordun.Aynen.Tul kese magnetlerle geldi.Hepsini ayri ayri vermektense magnet arkasina cikolata ,onun onune de bir tane badem sekeri koydum.Bimden aldim badem sekerini de cikolatali olandan.Guzel onun tadi hemde daha ucuz.Fikir olmus oldu bu kese.Begenmenize cok sevindim
Aynı dusuncedeym bi zaman once yatılı misafirim geldi ve cocuk surekli vuruyor bizimki korkuyor ağlıyor faln köşelerde saklanıyor. tuttum kolundan bi sinirle senin elin armut mu topluyor sende vur dedm tabi kizm daha yarin 2 yaşayacak ozaman daha küçüktü ne kadr anladı bilmiyormVurmayı tabii ki öğretme ama ona vuran canini acitan olursa YAPMA diye bağırmayi kendini savunmayi öğret.benim kizimda hep koruyucu seven oynatan taraftı ne zamanki kuzenimin çocuğu vurmayi dövmeyi alışkanlık yaptı o zaman savunmasini anlattim baktim kiz devam ediyor annesinin sesi çıkmıyor sende vurabilirsin dedim.kimseye vurma ama vurursa kendini savunmak için vur.yapacak birşey yok herkeste zihniyet aynı olmadığı sürece zarar gören sen oluyorsun.aaa niye vurdun sen yapamazdin diyenede ANNEM SANA VURURSA SENDE VUR DEDİ diye söyledi hiçte kendimi çekmedim ...evet kimse kimseye vuramaz vurursa karşılığını alir dedim.kimsenin evladi kimseden üstün değil.
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla al kucağına inşallah,simdiden kolayliklar dilerim
Hehehe:) ne güzel açıklamışsınBana bir kağıt verdiler hastaneden cikarken.. 5.gun 15.gun ve 30.gunde kontrol olcak diye.. 5.gun kontrolunde doktor afedersin sadece parmakladıneye bakiyorlar anlamadm.. 15.gun kontrolunde ultrasona aldilar.. Dikislere rahme filan baktilar.. Kanama durumunu sordular.. Ben iki kere şaldır şaldır kanama yaşamıştım.. Saglik ocagindaki aile hekimi bunu doktora sor dedi normal değil dedi.. Doktorlar ultrasonda bakarken bunlarin atılması lazım gibi şeyler dediler.. Sanrm kanamayi dediler.. Sordum bi sorun yok dediler çünkü.. Yaklasik 1 haftadir kanamam da yok.. Hasta bezlerinden kurtuldum şükür bugunde tekrar bakti ultrasonda doktor.. Masallah dedi.. Sanrm yara da kapaniyor disardan bakinca.. Ben gobekten her zmn bakamiyorm dikisler normal dedi.. 15gundur karnim agriyor dedim.. Zor dogruluyorum bebegi zor aliyorum kucagima dedim.. Ama o da normalmis.. Sol tarafim daha cok agriyor dedim.. Eliyle muayene etti.. Düğümler var burda dedi çok normal.. Duzelcek dedi.. Agri kesici iç dedi bende icmek istemiyorm alistirmak istemiyorum dedim.. En iyisi içme dedi.. Agriyor diye korseyi ihmal ettim korse kullan dedi..
Ama hastanedeyken benim karnima iki veya uc kez bastirdilar kanama için.. Valla ben 4 gün sonra gayet oturup kalkiodum yatinca kalkarken zorlaniodum ama yavas usul kalkiyodm kendi yontemimi bulmustum.. Ama benim iyilesmem hızlı oldu.. Doktorlar vizite geldiklerinde bu hastamiz çok kuvvetli çıktı dediler.. Doktorun dediginin dışına çıkmadım.. Hastanede 3 gun kaldim sanrm ameliyattan sonra.. Her gun kendime bi gorev veriodum.. Mesela tuvalete kendim gitmek gibi yataktan dogrulmayi ogrenmek gibi.. Pat diye kalkismadm hicbiseye.. Tek sıkıntım anesteziden kalan oksuruktu.. Ameliyathanede uyandgmda dahi oksuruyordum.. Oksijen verdiler ara ara.. Taburcu olurken de gecmezse kbbye git dediler.. Su an tek sıkıntım karin ağrım.. Cok zorlarsa ağrı kesici icerim.. Yoksa bisey yapmam geçer kendiliğinden
Bilmembebekler boyle oturtulabiliyormu
Gozunuz aydın, sağlıkla büyüsünSlm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Eylül ayının son meleği de geldiSlm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?