2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar yine kafamda deli sorular. Süt sağmak için makine aldınız mı? İlk etapta lazım olur mu ? Ve manuel elektrikli farkeder mi ? Yani hastaneye alıp gitmeli miyim? Yoksa ihtiyaç durumunda mı almalıyım?

Lansinoh cift elektrikliyi aldim ama hastaneye goturmeyecegim. Eger lazim olursa orada temin edilir diye dusunuyorum.

81870719 Hoşgeldi, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)

Ayy ne güzel kısmetiyle geliyor sizin oğlanlar maşalllah. Ne güzel süsleri olmuş. Ağız tadıyla yensin insallah.

Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)

Hayırlı olsun cnm rabbim analı babal büyütmeyi nasip etsin

Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüt inşallah evladını. Epidural da hissediyorsun diyorlar spinal daha iyi diyorlar senin ameliyat nasıl geçti hissettinmi birsey

Kızlar yine kafamda deli sorular. Süt sağmak için makine aldınız mı? İlk etapta lazım olur mu ? Ve manuel elektrikli farkeder mi ? Yani hastaneye alıp gitmeli miyim? Yoksa ihtiyaç durumunda mı almalıyım?
Eğer çalışmıyorsanız almayın bence. Ihtiyac duyulursa dogumdan sonra alırsınız

Ben de hep sağ, sol yatırıyorum. Sırtı dinlendim diye yatırdım tükürüğü genzine kaçtı hemen

Bende odadayken ve eve ilk geldigim zmnlar saatli emziriyodum yada mama veriodum.. Simdi beyzade ne zmn uyanıp meme ararsa.. Gecenlerde bi sefer iki saat sürdü emzirme.. Yavas emiyor ya çok uzun sürüyor.. Çenesine vurmuyorum çünkü dinlenince kendi çekiyor. Eski tembelligi kalmadi allahtan.

Sarilik allahin izniyle atlatilir.. Insallah sorunsuz atlatrsnz allah baska keder vermesin.. Doktor hemsire ne diosa onu yapinca duzeliyor herşey.. Sonra huyuna göre oturtuluyor sanrm.. Her bebek her çocuk biricik cidden

Ben de hep sağ, sol yatırıyorum. Sırtı dinlendim diye yatırdım tükürüğü genzine kaçtı hemen
Sırt üstü yatırıp kafasını yan cevirebilirsin. Birsey olmaz. Hatta bir doktor yazisinda en saglikli yatis sirt ustu yatırıp kafasını yan cevirmek yaziyordu

Geçmiş olsun bizim kin de de hafif sarılık çıktı. Ama uyandırmak büyük dert oldu. Hafif olmasına rağmen, çok miskin

Devlet hastanesinde bana verdiler.. Esimde yine kiraladı.. Ozelde de verirler heralde

Yazan bütün arkadaslara teşekkür ederim cok giremiyorum takip edemiyorum. Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin sirada bekleyen arkadaslara.

Spinal olan arkadaslara sorum olacak. Basi ve boynu kopacakmis gbi agriyan var mi? Yatinca bisey yok kalkinca oturunca bagira bagira aglicam nerdeyse. Cok agrim var. Nescafe filan iciyorm gunde iki kupa. Bol sıvı aliyorm ama bana msn demiyo

Üç gün sonra oldu bende de o. Hastane de birşey yoktu. Suyu çok çok iç. İki güne geçiyor

Ben almadim, duruma göre alacağım. Şimdi çocuk hiç meme almazsa manuel zor elektrikli almak lazım çünkü sürekli sağılacak. Memeyi kabul eder de ara sıra sağmak İçin lazım olursa elektrikliye o kadar para vermeye gerek yok manuel idare eder. Her şey çocuğa bağlı. Ben biberon bile sadece bir tane en küçüğünden aldım o da indirimde diye. Her şey artık elimizin altında ihtiyaç oldukça alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…