2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sids mevzusunu biliyorum ama uyanikken onerilen de bir sey o nedenle yapilabilir mi diye sordum. Yeni dogan bebegi ben su an nasil tutacagim onu bile bilmiyorum
Kisa sureli 5-10dk yatiriyordum ama yanindan ayrilmiyordum. Hic merak etme dogumdan sonra kucagina verdiklerinde 10 tane cocuk buyutmus gibi oluyorsun. Ilk bebekte korku oluyor.

merhaba anne adayları. Biz 35 haftalık olduk. Bugün kontrole gittim. 2900 gram olmuş oğlum.NTS de iyi çıktı çok şükür. 25 Ekimde sezeryan olacağım kısmetse. Genel anestezi istedim. Toplamda 16 kilo aldım . ASlında fazla ama doktorum sağolsun çok iyi bişey demiyor :) Hayatımda ilk kez doymuyorum çünkü .

Oh masallah bebisin kilosu cokguzel

Neden genel anestezi istedin. En zor dogum seklini istemissin. Sağlıkla bebesin dunyaya gelsin. Kilolar cabuk gidiyor.

Canm eğitimde ebe söylemişti o bas agrisi icin en asagi 4 fincan kahve türk kahvesi daha iyiymiş . 2 türk 2 nescafe şeklindede içebilirsin. bide kusacak gbi olana kadr su icin demisti . inslh gecer sana ağrı kesici vermişlerdir iç onlardan. geçmiş olsn

Sids mevzusunu biliyorum ama uyanikken onerilen de bir sey o nedenle yapilabilir mi diye sordum. Yeni dogan bebegi ben su an nasil tutacagim onu bile bilmiyorum
uyanıkken yatırabilirsin gözünün önündeyse bn yatırırdım yani . emily07 iyi guzel önerilerde kusan bebekler sirt üstü yatınca kusmuğu nefes borusuna kaçabilir oda tehlikeli . herkes ayrı bisi diyor ya bu doktorlara akıl ermiyor kizim doğduğunda hemşire her geldiğin de yan yatırın aman dedi hep.

Bizim de hastaneden çıkmadan çocuk doktoru arkası destekli yan yatırın, kusarsa boğulmasın dedi.

aynen desteklerdi annem hep bnde o gidince ayni devam ettim. ama suan cok sasirdim yan yatirilmaz diye okuyunca
Benim de kafam karisti zaten. İnternetten bebek bakimi ile ilgili biseyler okuyordum da yat yatirma sirt ustu yatirma ve yuzustu yatirmayla ilgili her birine kimisi iyi olur diyor kimisi asla ani bebek
Olumu olur diyor. Kafam allak bullak oldu. Sonra da amaaan annem ya da kayinvalidem nasil yatirilacagini bilir dedim vallahi bebek bakmak ne zor is. İlk 4 ayi atlatsak rahatlicam yeminle.

cok araştırmak ta iyi degil ya internette kirli bilgi cok . daha durun bunlar doktor karmasasi bide soyle olmaz boyle olmaz diyen teyzeler çıkacak dogumdan sonra ac bu cocuk diyecekler

cok araştırmak ta iyi degil ya internette kirli bilgi cok . daha durun bunlar doktor karmasasi bide soyle olmaz boyle olmaz diyen teyzeler çıkacak dogumdan sonra ac bu cocuk diyecekler
Hamilelikte cok sevdigim bir sey oldu agzima geleni soyluyorum. Yani oyle bir sey diyen olursa al sen doyur, kendin yapta ac birakma, evet ac kaliyor cocuk sanane falan derim ama drlar karmasa yaratinca kafam 1 milyon oluyor. Orada da annelere guveniyorum en kotu ben ve esim kadar buyur bu cocukta. Modern dunyaya uygun yontemlerle olmasa da uyur doyar diye dusunuyorum

Canım benim kızım 6 ay kustu. Sırt üstü yattığı zamanlarda kafasını yan çevirirdim. Kusarsa yana akardı. Zaten kendide yan yatmayi sevmiyordu. Çoğu doktorda sırt ustu yatirip kafasini yan cevirin diyo.

Sen genede dikkat et yastiksiz kafasi da yan olsada bogulabilir. Allah korusun. sonucta vücut yan olmadıkça kafasını çevirir yani sen ne kadr kafasını yan koysanda ama tum vücudu ceviremiyorlar bir zman .

aynen öyle amann azcıkta umursamaz olcan ya sakınan göze çöp batar derler :)

Kızlar hafta başından beri yalancı kasılmalar yaşamaya basladim aslında eskiden de olurdu ama bunları daha etkili hissediyorum. Korktuğum şey doğum değil de eşim gelmeden doğması. Akşam yatarken de oldu gece de öyle uyandım ara ara gelip gidiyo. Araları uzun olsa da düzenli sanki. Eşim yok diye kendimi çok yalnız hissetmeye başladım öyle olunca biz daha 37+5 iz. Günde iki defa magnezyum alıyorum . Salı günleri doktorum yok Çarşamba randevum var bakalım inşallah acele etmiyordur meleğim

Sancin var mi sadece kasilma mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…