2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anlatamıyorum herkes giyinmemi söylüyor gece mutlaka terden tişört degistiyorm. Öksürük var bende o yüzden korse iyi oluo çok sikmiyorum zaten yarn kontrol var bakalım dikişler ne alemde.
Dikişler için mi kontrol var? Size çok erken vermişler kontrolleri, bana on beş gün sonra dediler:/
Ben de şeker komasına giricem bu arada süt olsun diye şekerli şeyler yedirilmekten:/

Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Günaydın, hayırlı uğurlu olsun inşallah cap cup emer yer alır kiloları
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+6,30 Eyl)

Bilmedigimden soracagim. Bebekleri yuzustu elleri ve bacaklarina dogru yatirmak iyi diyorlar. Yapilabilir bir sey mi?
Onu bebek boynunu tutabilir, kendiliğinden çevirebilir hale geldikten sonra yapabilrsin axel. O da en az bir aylıktan sonra oluyor. Zaten anlarsın bebeğin baş hareketlerinden. İnanılmaz rahat oluyor bence anne için de bebek içi de. Bebek hem ağızdan hem alttan gazını çok rahat çıkarabiliyor o pozisyonda. İlk başlarda yanında olur, başını çevirebiliyor mu rahatlıkla bakarsın, sonrasında bırakırsın:)

Geçmiş olsun, gözün aydın fatmapo
Bende de o ağrı çok felaketti. Sarmak, sıcak tutmak iyi geliyordu. Her halükarda o acı çekiliyormuş bi süre:/ kahve bana bi hayli iyi gelmişti.

son haftalar ağrılı oluyor kasilmalar sanci gbi hatta. insallah bekler zamanını. aslinda bebekler genelde 39da doğuyor . senin bebeğinde bekleyecek diye hissediyorum :)

Dikişler için mi kontrol var? Size çok erken vermişler kontrolleri, bana on beş gün sonra dediler:/
Ben de şeker komasına giricem bu arada süt olsun diye şekerli şeyler yedirilmekten:/
İlk bebeğimde de bı hafta sonra kontrol vardı. Hoşaf ve tavuk suyu çorba içmekten fenalık geldi

Günaydın herkese

Eylül annesi olarak Ekim annelerini tebrik etmeye geldim ☺
Biz sıramızı savdık şimdi sıra sizde ❤
Şimdiden herkesi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza
Dua ile

Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallah
Bakalim ilk ekim bebegi kim olacak

Sut yapiyo mu bilmiyorm ama bnmde cnm hep tatli seyler cekio.. Ozellikle emzirdikten snra
Emzirdikten sonra enerji yapacak bişeylere gereksinim duyuyor vücut, o da şekerli şeyler oluyor genelde ama ben hamileliğimde tiksinmiş pek yiyememiştim şimdi yüklenince daha da tiksindim:///
Ben zaten ilk lohusalığımda aldığım kiloların psikolojisini hala üzerimden atamadım, o yüzden de aşırı gerginim yeme/içme konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…