2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ozaman da dis cikarir bebeklerimiz onlarla ugrasiriz

Teşekkür ederiz
İnşallah sağlıkla bizde sizin gibi kavuşuruz

Ben de sizin gruba gelip artık sıranızı alabilir miyiz ekim anneleri olarak diyecektim

son haftalar ağrılı oluyor kasilmalar sanci gbi hatta. insallah bekler zamanını. aslinda bebekler genelde 39da doğuyor . senin bebeğinde bekleyecek diye hissediyorum :)
Akşamdan başladı tüm gece devam etti beni korkuttu ama şükür şimdi iyiyim sadece uykusuzum bütün gece sırtını ovdum totosunu ovdum biz sakiniz dedim ve lütfen babanı bekle dedim Allah a şükür daha şimdiden söz dinleyen bi meleğim var
Doğum sancısı olmasın, dikkat et. Ben de anlamamıştım sancıyı, kaç gün çekmişim:/
Canım yalancı sanciymis ama baya bütün gece 10-15 dk da bir oldu.
Günaydın kızlar, gece hiç uyuyamiyorum şimdide aynı.. karnım taş gibi nereye dönsem acı veriyor. Bugün kontrol var 37+5 olduk. Bakalım ne durumdayız artık sıkılmaya başladım...
Sizinle hem beklenen doğum tarihimiz aynı hem de uykusuzlugumuz.
Günaydın kızlar doğuran arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere de allah sabır versin kasilmalara devam ama bebekten tik yok
Benimki tüm gece kasıldı sertleşti şimdi hıçkırıyo. Valla uykusuzluktan kalkıp yemek yiyecek halimde yok

Berikkocuğum annelik tuhaf şey seni duygularını çok iyi anlıyorum. Sbh kocaman kızımı okula uğurlamazsam saçını okşayıp öpüp göndermezsem o günüm sanki kötü geçecekmiş gibi hissediyorum kaldıki sen bir süre ayrı kaldın o korku bile her anında yanında olma isteğini tetikler. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin . Bence bugünlerin tadını çıkart o uyuyunca bol bol dinlen uyu sende çünkü biraz büyüsün annesi uyutmicak seni eymen.

Of ben de aynı midem kazınıyo ama hiç kalkıp hazırlamaya halim yok bişeyler iki saattir yatakta dönüyorum

Öncelikle canım hayırlı olsun bebişin. Çok geçmiş olsun nasıl oldun ağrın azaldımı biraz .

İnşallah bekler babasını sağlıkla

Internette gezinirken normal dogum hikayelerini dinledim sunni sanci alan biri cok agrisi olmus gozunuzde hafife almayin agrilari diyordu cok korkmaya basladim. Ilk dogumu normal dogum olan annemiz varmi
Normal doğum yapmadim ama 10 yil hastanede çalıştım. Suni sancıya çok şahit oldum. Suni sanci normal dogum sancısı gibi degil o yüzden normal doğum icin ısrarcı olanlara heo söylerim. Kendi sancini gelmistir acilmaniz bayagi olmustur yeterli gelmiyordur suni sanci alin. Ama sanciniz hic yok acilmaniz yok. Sirf normal dogum denemek icin suni sancıyı istemeyin. Bu sekulde yapanların cogu sezeryanla sonuçlandı. Cektigi sancida bosa gitti. B Biravucmutluluk ilk dogumu normal.

Ben sampuanini sebamed yenidogan aldim. Bebek sabununu nivea aldim. Bebek yagi kullanmiyorum tuylenme yapiyor. Losyonunu nivea aldim.

Ben sampuanini sebamed yenidogan aldim. Bebek sabununu nivea aldim. Bebek yagi kullanmiyorum tuylenme yapiyor. Losyonunu nivea aldim.
Yağ kullanmadan losyon tek başına yeterli olur mu ki birde şampuanı falan başta kullanmamak gerekliymiş sanırım nezaman kullanmaya başlayacaksın canım doğuma bişey kalmadı hala çok bilgisizim bu konularda

Cnm cok normal
Genelde asiri baş agrisi oluyo
Nescafe bana iyi gelmisti de cok sasrmistm
Demkki seninki biraz daha siddetli agriyo

Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik

Son Eylül bebeleri :) allah analı babalı büyütsün cnm. Dinlensin kuzucuk emer annesi yorgundur o şimdi.

Internette gezinirken normal dogum hikayelerini dinledim sunni sanci alan biri cok agrisi olmus gozunuzde hafife almayin agrilari diyordu cok korkmaya basladim. Ilk dogumu normal dogum olan annemiz varmi

İlk doğumum normal doğum ve üstelik güle oynaya sıfır sancı açılma ile tamamen suni sancı ile gittim. Tamamen cahillikmiş. Kendi sancım gelmeden yada açılma su vs gelmeden bu doğumda asla gidip suni sancı almam. Çok zordu kendi sancı denen şey nasıl bilmiyorum ama duyduğum anladığım kadarı ile çekilir bi yanı var ama sadece yapay sancı almanın çekilir hiç bir yanı yok. Bebek hazır değil rahim hiç hazır değil. Çok zor bir doğumdu ona rağmen bunda da normal Doğum istiyorum ama kendi sancımı da sabırla bekliyorum. Sancım gelmezse ama doktor bekleyemeyiz derse sezeryan tıpış tıpış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…