Ozaman da dis cikarir bebeklerimiz onlarla ugrasirizBenim de kafam karisti zaten. İnternetten bebek bakimi ile ilgili biseyler okuyordum da yat yatirma sirt ustu yatirma ve yuzustu yatirmayla ilgili her birine kimisi iyi olur diyor kimisi asla ani bebek
Olumu olur diyor. Kafam allak bullak oldu. Sonra da amaaan annem ya da kayinvalidem nasil yatirilacagini bilir dedimvallahi bebek bakmak ne zor is. İlk 4 ayi atlatsak rahatlicam yeminle.
Gözünaydın canımGünaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Emre ve Uğur olur,acaba doğdular miGözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallah
Bakalim ilk ekim bebegi kim olacak
Teşekkür ederizGünaydın herkese
Eylül annesi olarak Ekim annelerini tebrik etmeye geldim ☺
Biz sıramızı savdık şimdi sıra sizde ❤
Şimdiden herkesi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza
Dua ile
Günaydın herkese
Eylül annesi olarak Ekim annelerini tebrik etmeye geldim ☺
Biz sıramızı savdık şimdi sıra sizde ❤
Şimdiden herkesi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza
Dua ile
Akşamdan başladı tüm gece devam etti beni korkuttu ama şükür şimdi iyiyim sadece uykusuzumson haftalar ağrılı oluyor kasilmalar sanci gbi hatta. insallah bekler zamanını. aslinda bebekler genelde 39da doğuyor . senin bebeğinde bekleyecek diye hissediyorum :)
Canım yalancı sanciymis ama baya bütün gece 10-15 dk da bir oldu.Doğum sancısı olmasın, dikkat et. Ben de anlamamıştım sancıyı, kaç gün çekmişim:/
Sizinle hem beklenen doğum tarihimiz aynı hem de uykusuzlugumuz.Günaydın kızlar, gece hiç uyuyamiyorum şimdide aynı.. karnım taş gibi nereye dönsem acı veriyor. Bugün kontrol var 37+5 olduk. Bakalım ne durumdayız artık sıkılmaya başladım...
Benimki tüm gece kasıldı sertleşti şimdi hıçkırıyo. Valla uykusuzluktan kalkıp yemek yiyecek halimde yokGünaydın kızlar doğuran arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere de allah sabır versinkasilmalara devam ama bebekten tik yok
Berikkocuğum annelik tuhaf şey seni duygularını çok iyi anlıyorum. Sbh kocaman kızımı okula uğurlamazsam saçını okşayıp öpüp göndermezsem o günüm sanki kötü geçecekmiş gibi hissediyorum kaldıki sen bir süre ayrı kaldın o korku bile her anında yanında olma isteğini tetikler. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin . Bence bugünlerin tadını çıkart o uyuyunca bol bol dinlen uyu sende çünkü biraz büyüsün annesi uyutmicak seni eymen.Valla bende yalnizim.. İlk eve gelince annem vardi akşam döndü.. Sonra tek basimaym bir hafta oldu işte.. Ama elimden geldgnce ogluma sevgimi vermeye çalışıyorum.. Sürekli uyumasa bi dedüşün eymen yokken yaptgm işleri yine rahatlikla yapabiliyorum.. Çok uyuyo.. Prematureler çok uyurmus yenidogan bebeklere göre daha fazlaymis.. Ama çok özlüyorum.. Sürekli uyurken de izlemek istemiyorum.. Kucagimda olsun istiyorum uyuyunca kollarm bi garip oluyo boslukta hissediyorum
Hayırlı olsun canım yuvanıza hoşgelmiş bebişiniz.Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Of ben de aynı midem kazınıyo ama hiç kalkıp hazırlamaya halim yok bişeyler iki saattir yatakta dönüyorumAkşamdan başladı tüm gece devam etti beni korkuttu ama şükür şimdi iyiyim sadece uykusuzumbütün gece sırtını ovdum totosunu ovdum biz sakiniz dedim ve lütfen babanı bekle dedim Allah a şükür daha şimdiden söz dinleyen bi meleğim var
Canım yalancı sanciymis ama baya bütün gece 10-15 dk da bir oldu.
Sizinle hem beklenen doğum tarihimiz aynı hem de uykusuzlugumuz.
Benimki tüm gece kasıldı sertleşti şimdi hıçkırıyo. Valla uykusuzluktan kalkıp yemek yiyecek halimde yok
Öncelikle canım hayırlı olsun bebişin. Çok geçmiş olsun nasıl oldun ağrın azaldımı biraz .Yazan bütün arkadaslara teşekkür ederim cok giremiyorum takip edemiyorum. Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin sirada bekleyen arkadaslara.
Spinal olan arkadaslara sorum olacak. Basi ve boynu kopacakmis gbi agriyan var mi? Yatinca bisey yok kalkinca oturunca bagira bagira aglicam nerdeyse. Cok agrim var. Nescafe filan iciyorm gunde iki kupa. Bol sıvı aliyorm ama bana msn demiyo
Ben geldim ama bakBen de sizin gruba gelip artık sıranızı alabilir miyiz ekim anneleri olarak diyecektim
İnşallah hayırla kurtulursunuzTeşekkür ederiz
İnşallah sağlıkla bizde sizin gibi kavuşuruz
İnşallah bekler babasını sağlıklaAkşamdan başladı tüm gece devam etti beni korkuttu ama şükür şimdi iyiyim sadece uykusuzumbütün gece sırtını ovdum totosunu ovdum biz sakiniz dedim ve lütfen babanı bekle dedim Allah a şükür daha şimdiden söz dinleyen bi meleğim var
Canım yalancı sanciymis ama baya bütün gece 10-15 dk da bir oldu.
Sizinle hem beklenen doğum tarihimiz aynı hem de uykusuzlugumuz.
Benimki tüm gece kasıldı sertleşti şimdi hıçkırıyo. Valla uykusuzluktan kalkıp yemek yiyecek halimde yok
Normal doğum yapmadim ama 10 yil hastanede çalıştım. Suni sancıya çok şahit oldum. Suni sanci normal dogum sancısı gibi degil o yüzden normal doğum icin ısrarcı olanlara heo söylerim. Kendi sancini gelmistir acilmaniz bayagi olmustur yeterli gelmiyordur suni sanci alin. Ama sanciniz hic yok acilmaniz yok. Sirf normal dogum denemek icin suni sancıyı istemeyin. Bu sekulde yapanların cogu sezeryanla sonuçlandı. Cektigi sancida bosa gitti. B Biravucmutluluk ilk dogumu normal.Internette gezinirken normal dogum hikayelerini dinledim sunni sanci alan biri cok agrisi olmus gozunuzde hafife almayin agrilari diyordu cok korkmaya basladim. Ilk dogumu normal dogum olan annemiz varmi
Ben sampuanini sebamed yenidogan aldim. Bebek sabununu nivea aldim. Bebek yagi kullanmiyorum tuylenme yapiyor. Losyonunu nivea aldim.Selam kızlar günaydınben hala bebek bakım ürünlerini yani bebe yağı losyonu şampuanı falan almadım sadece pişik kremi aldım desitin onun haricinde diğerlerini de artık yavaştan almam lazım ne tavsiye edersiniz bübchen kullanan var mı nasıldır
Yağ kullanmadan losyon tek başına yeterli olur mu ki birde şampuanı falan başta kullanmamak gerekliymiş sanırım nezaman kullanmaya başlayacaksın canım doğuma bişey kalmadı hala çok bilgisizim bu konulardaBen sampuanini sebamed yenidogan aldim. Bebek sabununu nivea aldim. Bebek yagi kullanmiyorum tuylenme yapiyor. Losyonunu nivea aldim.
Cnm cok normalYazan bütün arkadaslara teşekkür ederim cok giremiyorum takip edemiyorum. Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin sirada bekleyen arkadaslara.
Spinal olan arkadaslara sorum olacak. Basi ve boynu kopacakmis gbi agriyan var mi? Yatinca bisey yok kalkinca oturunca bagira bagira aglicam nerdeyse. Cok agrim var. Nescafe filan iciyorm gunde iki kupa. Bol sıvı aliyorm ama bana msn demiyo
Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Internette gezinirken normal dogum hikayelerini dinledim sunni sanci alan biri cok agrisi olmus gozunuzde hafife almayin agrilari diyordu cok korkmaya basladim. Ilk dogumu normal dogum olan annemiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?