2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar yine kafamda deli sorular. Süt sağmak için makine aldınız mı? İlk etapta lazım olur mu ? Ve manuel elektrikli farkeder mi ? Yani hastaneye alıp gitmeli miyim? Yoksa ihtiyaç durumunda mı almalıyım?
Jokerde kampanya var aldım. Bana lazım oluyor cunku benım oğlanlar hemen memeyi tutamıyotlar ben de sagıp verıyorum sadece sütüm gelene kadar mama o da sarılık olmasın dıye... Hemşire zaten sagma makinenizi getirin dedı. Elwktrıklı aldım 399 tlıdı İlk uyelıkte 50 tl ındırım var. 350 TL ye 5 taksit yaptılar. Hastane tıp kıralamaktansa kendimin olması cok iyi.. Medela 2 cocuk buyuttu gene medela aldım

Canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüt inşallah evladını. Epidural da hissediyorsun diyorlar spinal daha iyi diyorlar senin ameliyat nasıl geçti hissettinmi birsey
Valla benım ilk epıdural sezaryandı ve harikaydı 2 saat sonra yurdum hıc yatmadım. Ne belim ne basım ağrıdı... Eoıduralda sadece karnı uyusturuyorlar ben ayagımın bacağımı dogumda oynatıyordum Dr dikkatimi dagıtıyon demıstı. Ama spınalde 7 saat bacak ayak hıssedılmıyormus... Bence keske hastane epıdural yapsa ama hep spınal

Magnezyumu kesmen gerekıyor dıye bılıyorum . Doktoruna danıstın mı ?
Ben kullanmadım ama 35. hafta da doktorum hatırlatma yapmıştı kullanıyorsan bırak dıye

Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)

Gözün aydın ,saglikla anali babali büyüsün inşallah.
Benim bunda sütüm çabuk geldi. İkinci olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum
Maşallah darisi bizim başımıza inşallah.
Bu bebe yagi tüylenme yapıyor sonradan cikti.kizimda losyon falan yoktu bebe yağı kullandik.ben iki gebeligimdede hep karnima bebe yag sürdüm tüylenme falan olmadi.ilk banyosundan itibaren sampuan kullandik biz.vucuduna sungere döküp bi sürdük sacini minnacik sampuanla koputttuk cikarttik.zaten korkuyorsun hasta olur diye 3-5 dk da banyo olayin bitiyor

Vaktimi gelmisti suyunmu gelmisti neden sunni sanci vermislerdi.burda cok sey ogreniyoruz.sayenizde

Sanirim gobek dusesiye banyo yapilmiyor ozamana kadar islak bi havluyla temizleyebiliyormussun.sadece haftada bir kere sampuan kullaniyormussun diger zmanlar sadece su ile yikaniyormus

Anladım, doğduktan sonra içgüdüsel oluyor diyorlar zaten ama yaşadıkça öğreneceğim bende marka olarak ne kullandın peki

Yoo sebamed yenidogan sampuanini ilk banyodan itibaren kullandim. Sadece losyon yeterli geldi bize. Kim dedi sampuan kullanma diye

Sanirim gobek dusesiye banyo yapilmiyor ozamana kadar islak bi havluyla temizleyebiliyormussun.sadece haftada bir kere sampuan kullaniyormussun diger zmanlar sadece su ile yikaniyormus
Anladım canım göbek düşene kadar ıslak pamuklarla falan temizleyeceğiz ozaman sanırım daha önce de böyle birşey duymuştum ama unutmuşum şimdi sen söyleyince hatırladım

Yoo sebamed yenidogan sampuanini ilk banyodan itibaren kullandim. Sadece losyon yeterli geldi bize. Kim dedi sampuan kullanma diye
Bazı bebeklere şampuan yaramıyor. Büyük oğlum da kafasında sivilce çıkmıştı. Alanında uzman bir cilt doktoru eczaneden alınan bir sabun önermişti onu kullanmıştık biz.

Neden haftada bir sampuan kullaniliyor. Ilk defa duydum. Ben her banyosunda sampuan kullandim. Etrafimdaki herkesde kullandi. Su ile bebek temiz olmaz ki.

Neden haftada bir sampuan kullaniliyor. Ilk defa duydum. Ben her banyosunda sampuan kullandim. Etrafimdaki herkesde kullandi. Su ile bebek temiz olmaz ki.
Evet bebege su an hatirlayamadigim bir sebepten zarari olabilir diye haftada bir sampuanlama oneriyorlar. Diger gunler yuzdurme ya da sudan gecirme diyorlar. Zaten bebek hareket etmedigi ve baslarda da hic terlemedigi icin cok da kirlenmez diye dusunuyorum.

Kimse demedi sağdan soldan okuduklarım falan, bilmediğim için sordum zaten
Anladım canim. Sen kimseyi dinleme. Sadece anneni dinle. Gobek dusene kadar ben yikamadim sebebi uzerinde kremsi madde cok kiymetliymis. Antibiyotik gibiymis. O yuzden yikamadim. Ama yikayan var. Yikadiktan sonra gobegi kuru tutduktan sonra sıkıntı olmuyormuş. Her banyoda sampuan kullandim. Duru su temiz etmezki.

Bazı bebeklere şampuan yaramıyor. Büyük oğlum da kafasında sivilce çıkmıştı. Alanında uzman bir cilt doktoru eczaneden alınan bir sabun önermişti onu kullanmıştık biz.
Canim o ayri birsey. Benim yegenimin cildide cok hassas oldugu icin doktor mustela köpük sampuanini onermisti.
Oneren kim peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…