2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dedi
Bende aynı durumdayım kızlar bendede tık yok aslında aşağı baskı var arada sancı oluyor ama devamı gelmiyor

Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba

Aynı ben.... Gelmeyecek diyorum herhalde 41 geçecek. Hiç mi belirti olmaz yaaaa.
Zaten başını içeri almamış dhaa kanala doğru gelmemiş.

Sarılık her bebekte görülebilen bisey canm üzülme toparlayınca o da yoluna girer inşalalh herşey bebiş dünyaya yorgun geldi belkide dinlensin biraz mamayla çabuk toparlar

Kanala inince yüzünü önden göremeyiz artık demişti doktorum, öyle mi oldu sizde canım bebeğin yüzünü gördünüz mü?

Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
anormal değilsin canım ben de aynıyım sata göre 9 ekim son tarih ama bende çıt yok

Gelemediler bi türlü bizim kızlar
Benimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dedi
23 ekim mi zamanın dolmuş oluyor o zaman ama geç döllenme mi var

Aslında sancın yetmez ise suni veriyorlar ama benim sancılarım 1 dk ara ile geliyordu ve yetersiz kaldı

Son zamanlarda akıntı artışı normal diye biliyorum

Ağlayıp sütünü azaltma cnm. Her bebekte olabiliyor sarılık. Üstelik onun iyiliği icin verdin mama birkaç güne toplanır mama vermeyi bırakırsın. Üzülme lütfen sende dinlenmeye güçlenmeye bak birkaç güne o gözler kocaman kocaman açılır beş Dk daha uzun uyusa dersin

23 Ekim baya iddalı olmuş ya. Gelişimi geri miydi geç döllenme gibi falan mı yani. Benim 11 Ekim doktor 8 inde hazırlıklı gel dedi.

Gelemediler bi türlü bizim kızlar

Zamane kızları bunlar nazlı çıktılar iyice

Kızlar son kez çantayı gözden geçiriyorum. Eksik var mı şunu da koy dediğiniz bir şey var mı?
Bebek İçin
  • Hemşireye verilecekler (10’lu çıkış)
  • Bez 15x
  • Temizleme pamuğu
  • Alt açma örtüsü
  • 5li takım
  • 2tane alt-üst takım
  • Yelek
  • Ağız mendili
  • Battaniye
  • Müslin örtü 2x
  • Pişik kremi
Anne İçin

• Gecelik-sabahlık
  • Pijama takımı
  • Emzirme atleti 2
  • İç çamaşırı çok
  • Lohusa pedi
  • Çorap 2x
  • Göğüs pedi
  • Terlik
  • Hırka
  • Havlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…