Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
Kızlar selam herkese çok yorgunum ve bitkinim lohusa halini bile yasamayamadim uykusuz geceler ardından sarilik çıktı ve hastanede yattık bugün 12 olan değerle taburcu olduk
Halen sarhoş gibi bebeğim hep uyuyor emzirmekte zorlanıyorum hastanede mamada vermek zorunda kaldık evede aptamil aldık çıkar çıkmaz 30 cc verdim
Sadece zorlandığım göz acamamasi uyuması halsizliği sebebiyle emmek istemem si
Çok ağladım kendime kizdim
Sarılık her bebekte görülebilen bisey canm üzülme toparlayınca o da yoluna girer inşalalh herşey bebiş dünyaya yorgun geldi belkide dinlensin biraz mamayla çabuk toparlar
Cnm peygamber sünnetli ne demek yani ilk defa duyuyorum cahilligime ver bu sünnet mevzusu beni çok düşündürüyor y.disinda nasıl olacak kime soracam hiç bilmiyorm
Bugun kontrolümüz vardi. Nstde kucuk küçük sancılar cikti. Cok şükür bugun serum yemekten kurtuldum
Bebegin suyu durumu iyi. 38+3 olmuş bundan sonra artik dogumu bekliyoruz dedi. Oğlum kanala kafasini dayamis. Dogum sancilariyla beraber kanalin icine dogru ilerleyecek dedi.
Hic kilo boy sormadim valla.
Sadece akinti sorunum var dedim gynomax yazdj. Insallah bu sefer gecer
Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
Doktora gittim geldim sancım çıkmadı bugün doktor artık niye gelmiyor gelsin artık dedi :))
Alttan muayene etti dogumhanede baktı içim bi hoş oldu :/ Salı’ya kadar gelmezse Salı sabah hazırlıklı gel bi lavma falan yaparız başlar belki Doğum dedi. Salı’ya kadar gelir insallah dedi. Pelvis iyi yumuşama güzel ama bekleyelim dedi. Bebeği ölçmedi Yine bu saatten sonra bebeğin boyu kilosu ölçüp strese girmeye gerek yok nst güzel kalp atış güzel beklicez dedi
Hayırlısıyla kavuşun sancısız da oluyor demekki aniden. Sanırım o zaman suni sancı veriyorlar. Ben de sezaryen de olsa bebek doğumu başlatsın istiyorum ama nasip bakalım. cumartesi gideceğim kontrole. Tükendim ama son haftalar zormuş
Bugun kontrolümüz vardi. Nstde kucuk küçük sancılar cikti. Cok şükür bugun serum yemekten kurtuldum
Bebegin suyu durumu iyi. 38+3 olmuş bundan sonra artik dogumu bekliyoruz dedi. Oğlum kanala kafasini dayamis. Dogum sancilariyla beraber kanalin icine dogru ilerleyecek dedi.
Hic kilo boy sormadim valla.
Sadece akinti sorunum var dedim gynomax yazdj. Insallah bu sefer gecer
Kızlar selam herkese çok yorgunum ve bitkinim lohusa halini bile yasamayamadim uykusuz geceler ardından sarilik çıktı ve hastanede yattık bugün 12 olan değerle taburcu olduk
Halen sarhoş gibi bebeğim hep uyuyor emzirmekte zorlanıyorum hastanede mamada vermek zorunda kaldık evede aptamil aldık çıkar çıkmaz 30 cc verdim
Sadece zorlandığım göz acamamasi uyuması halsizliği sebebiyle emmek istemem si
Çok ağladım kendime kizdim
Ağlayıp sütünü azaltma cnm. Her bebekte olabiliyor sarılık. Üstelik onun iyiliği icin verdin mama birkaç güne toplanır mama vermeyi bırakırsın. Üzülme lütfen sende dinlenmeye güçlenmeye bak birkaç güne o gözler kocaman kocaman açılır beş Dk daha uzun uyusa dersin
Demin çamaşırımda pembe leke gördüm. Doktor muayenesinden mi oldu acaba sabah 11 de baktı doktor bu saate kadar gelen giden olmamıştı 8 9 saat sonra gelmesi normal mi acaba. Devam edecek mi acaba? Stres oldum şimdi