2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aslında sancın yetmez ise suni veriyorlar ama benim sancılarım 1 dk ara
Ben saç fırçası-diş fırçası macun-kokusuz deodorant-makyaj malzemesi de koydum kendim için.
Bebek için de bir iki çift kalın çorap ekledim senin listene ek olarak

Gogus ucu kremi ve varsa gumus kapaklarindan koyabilirsin canim. Bir de yedek eldiven-corap vs koyun diyorlar bebege sık dusebiliyorlarmis.

Göğüs ucu kremini almadım daha alıp koyacağım inşallah, yedek çorap eldiven de koyayım o vakit
Teşekkür ederimm

göğüs ucu kremi tavsiyeleri neler acabaaaa? Ben almadım krem, şimdiden kantaron sürüyorum yumuşasın diye. Faydası olur mu bilmiyorum ama zararı yok

göğüs ucu kremi tavsiyeleri neler acabaaaa? Ben almadım krem, şimdiden kantaron sürüyorum yumuşasın diye. Faydası olur mu bilmiyorum ama zararı yok

Kantaronun yararinin olmadigi sey yok ben lansinoh ve mumsy natural gogus ucu kremi aldim. Daha pek deneyimlemedim tabi.

Kantaronun yararinin olmadigi sey yok ben lansinoh ve mumsy natural gogus ucu kremi aldim. Daha pek deneyimlemedim tabi.

zaten doğru emzirmeyi becerirsek yara bere olmadan en hafif acıyla atlatırız. Olay bebeğin tutuş şekli. Teoride hazırım ya her şeyi çok biliyorum, pratiğe gelince dokunmaya korkarım kesin

nezaman gelecek canm? ya suan cok kötüyüm toparlanana kadr doğmasın inslh ki zaten bnm icin erken yarı 36+0 ve birsuru isim var bitsin inslh
Bu haftasonu gelecek artık bugün bebiş sabırsızlanıyor deyince o da heyecan yaptı ama içimden bir ses daha 1 2 hafta doğmaz diyor açılma hiç yok çünkü canım ama annem önceden gelirse ortalığı falan toparlar temizler süpürür yemeğimi yapar o yönden rahat olurum strese girmem enazından diye düşünüyorum. Sen ne anlamda kötüsün canım bekler daha inşallah ama sen yinede yapılacak işlerini bir an önce hallet son anda strese girme kafan rahat olsun

İnşallah gelirler kendi istekleriyle sıkıldım artık beklemekten

Bende aynı durumdayım kızlar bendede tık yok aslında aşağı baskı var arada sancı oluyor ama devamı gelmiyor
Günümüzde az bide normal istiyosun galiba sende bebek bekledikçe kilo alıyor buda zorlaştırcak gibi doğumu sağlıkla gelsinlerde sezeryanda istiyorum ben

Kendin icin 1 paket depend bebek icinde bebek kaşığı koy canim

Yok canım çok şükür kilosu iyi şuan herşey yolunda ama bekleyelim dedi bide çok sıkıldım artık eşime diyorum hadi gidelim hastaneye 15 dk sonra bebek 1 saat sohra ben çıkarım sezeryandan alalım kucağımıza en son kızım öyle yaptırcak bana

Demin çamaşırımda pembe leke gördüm. Doktor muayenesinden mi oldu acaba sabah 11 de baktı doktor bu saate kadar gelen giden olmamıştı 8 9 saat sonra gelmesi normal mi acaba. Devam edecek mi acaba? Stres oldum şimdi
ay en merak ettigim sey nısan . acaba nisanmi seninki de

Cok kotu grip olmusum yarina biraz toparlanmazsam gidicem bi doktora . bn zaten agir olurum.gripleri hamileliktede daha kötü oluyor ya . o değil 1 2 saattir öksürük de basladi o zor geçiyor dogurucaz ya sanırım gene hastalığı tam atamadan dogum yaparm 2 3 haftada anca normale dönermde ben gelsin valla kafan rahatlar hic yokdan. kismet ne zamana gelirse de artik. dun dip.kose temizledm evi bugün gel bak berbat kafayı yememek elde degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…