2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bebek hareket ettikçe belime ağrı vuruyor 1 2 saniye süren ve çocuk aşağı itiyor sanki kendini tecrübesi olanlar yazabilir mi
doğumdan 2 hafta evvel en cok geceleri yaşadım bunu. bence kanala giriyordu o sıra ben ona yordum. resmen kafasını hissediyordum ve kendini aşağı itiyordu

Çok geçmiş olsun canım bence ertelemeden git doktora enazından kullanabileceğin bitki çayı falan varsa söyler tam doğum öncesi kötü olmuş kendini çok yorma sende illaki kirleniyor yapacak birşey yok hamilesin biraz kirlensin birşey olmaz birde hastayım diyorsun yat dinlen daha hızlı iyileşirsin boşver rahat ol biraz ben şuan eksiklere odaklandım ev biraz pis dursun annem gelince halleder artık

Bebeğin suyu iyimiş plesenta iyi durumda bekleyelim dedi doktor iki farklı doktora görünrüm biri 15 ekimde de olur doğumun olur dedi ama
Bebegin kakasini yapma riski yokmu. Cok bekliyor gibime geldi.
El emegi hediyelikler nasil olmus
Ellerine sağlık guzel olmus.
Kızlar bende doğurdum şükür ayazım koynumda darısı doğurmayanlara inşallah
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün

nere gitmem gerek acaba ? kbb? yoksa k.dogumcuma mi? son ay ilâcta onermiyorlar ama bitkisel yapilacak herseyi yapiyorum . eksikler ah o eksikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…