2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aa senin vaktin dolmus doktorun ne diyor biraz daha bekliyecekmi
Cuma kontrole gideceğim suyum sınırdaydı o yüzden bekleme taraftarı değil
Günümüzde az bide normal istiyosun galiba sende bebek bekledikçe kilo alıyor buda zorlaştırcak gibi doğumu sağlıkla gelsinlerde sezeryanda istiyorum ben
Normal bekliyorum ama gelmiyor cuma duruma göre suni sancı deneyebilir doktorum

Benim de doğumum gerçekleşti, 30 eylül de sezaryen le dünyaya geldi kızım mina ilk kızımda daha çabuk toparlamıştım, bunda oturma kalkma zor hala bide göğsün parçalanıyor sanki emerken daha bugün gelmeye başladı önceki günlerde çektiği için şuan emzirirken çok zorlaniyorum acısı fena, onlar için herşey feda ama hem sezaryen yeri hem göğüs ikisi birden gümbür gümbür tavsiye istiyorum tecrübesi olanlardan göğüs için lansinoh kullanıyorum bu arada Ama etki etmiyor..

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün mina bebek. Zeytinyağının iyi geldigini duymustum.

nere gitmem gerek acaba ? kbb? yoksa k.dogumcuma mi? son ay ilâcta onermiyorlar ama bitkisel yapilacak herseyi yapiyorum . eksikler ah o eksikler
Sağlık ocağına git bence yada kadın doğumcun da tavsiye verir dediğin gibi şuan ilaç kullanamayacaksın zaten başka doktorda vakit harcama bence, onlar da daha hafif atlatman için tavsiyede bulunurlar bence sadece zaten

Kizlar girip yazamadimSuan diger gunlere göre daha iyiyim. Cok sukur bu gece ilk defa suana kadar mama vermeden geldik oglum emmeyi ogrendi sutum de geldi cok sukur iki gogsume de okadar mutlu hissediyorum ki kendimi. Gogus ucum yara oldu felaket canm yaniyor ama hic gozum gormuyor resmen yeter ki emsin. Hepinizin dediklerini okudum insallah daha iyi düşünmeye başladım. Özellikle Berikko arkadasim dogru teşekkür ederim yazdıkların icin. Annemi cok seviyorum hic kiyamiyorm yorulmasina üzülüyorum ama iste tuhaf bi psikoloji icine girdim neyseki yavas yavas atlatiyorm gbi bu durumu.
bas agrima gelince suan bebegimi emzirmekte zorlanyorm yine agridan kafami dik tutamiyorm ama sirf emiyor diye beynim yerinden cikacak gbi de olsa kendimi zorluyorum naptysam gecmedi bu agri

Tesekur ederim . Sekerleri kendim yaptim kilo ile seker aldim bide poset oldu bitti
cok guzl duruyor. uzun uzun paketlenmisini görmüştüm bunun daha gecen ve hosuma gitti. nerden aldın şekeri:) bnde almak istiyorm ya paketlemem ama bi sunum tabağına koyabilirim. kurabiye de düşünüyorum yeter ikisi ev icin , hastaneye yapmıcam bisi . hediyelikte lavanta kesesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…