2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
gozun aydin :) göğsün icin zeytin yagi da dene istersen bide emzirme sonrası az bi sık göğsünü sütü sur uçlarına kuru kalmazsa çatlak ve yaralar ilerlemezmis

gözünüz aydin :) masalah size nasildi suni sanci grup olarak tirsiyoruzda suniden

sagol canm . gidim bi saglik ocagina yarin. yarin eğitimde var belki doktoru da görürüm bakalm :)

Uyuduğum geceler hep hareketli oluyo, bi ses beni uyandırıyo bi bakıyoruum oooo doğum doğum Doğum yapanların gözü aydın, sağlıkla büyüsünler
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)

Kizlar banada 7 ekime gun verdiler ama genelde aksam baslayan kasilmalar var ve kafasi cok fazla asagidaymis. Nasipse 2. sezaryen olacak. Isim konusu hala karmasa, Elif Sare istedim kayinvalidem ben sare diyemem dilim donmez dedi ama karismaz, Elif Sena dedim esim ve kizim ses cikarmadi cunku 7 yasindaki kizim Elif Nisa istiyor benimde 3. secenegimdi Elif Nisa ama kizimi kirmayi hic istemiyorum onerisi olanlar yazarsa sevinirim. Yoruldum cunku hepimize hayirli ve saglikli dogumlar. Rabbim kucagina alanlarinkini de anali babali saglicakla buyutsun amin

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canim gecmis olsun gule gule buyut bebeğini..gogus ucun icin ayvalar cikti artik ayvanin cekirdegini suya koy jole kivamina geliyor onu bebek emdikten sonra sur cook faydadi oluyor kremden daha iyi ben ilk bebegimde cok iyi gelmisti ben daha dogum yapmadim bende onu drnicem yapinca doktor kremlerin hepsi bos dedi bana

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

O halsizlik falan değil canım açlıktan kan şekeri düşük ve ara ara baygınlık hissi ile uyuyor.sen.once memeye tut cekmiyorsa elinle bile olsa sağ kaşıkla ver yine olmadi biberon tutuyorsa mama ver.kan şekeri dengelenince gözleri açılıp emmeye başlayacak.korkma mamadan Anne sütü almadan büyüyün birsuru bebek var kaldiki seninki 2-3gunluk birşey.
göğüs ucu kremi tavsiyeleri neler acabaaaa? Ben almadım krem, şimdiden kantaron sürüyorum yumuşasın diye. Faydası olur mu bilmiyorum ama zararı yok
Ben lansinoh un faydasini görmüştüm yara olduğu gün 5-6 kere sürdüm ertesi güne bayağı toparlanmisti yine lansinoh aldim.
Kızlar bende doğurdum şükür ayazım koynumda darısı doğurmayanlara inşallah
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.
Oyumu kızından yana kullanıyorum ELİF NİSA diyorum güzel isim bulmuş kuzun.

Ben konyada yasiyorum oyuzden seker bulmam zor olmadi evet bende uzun uzun paketlemeyi gordum ama yapamadim. Seker bizim burda markette bile var. Nettekiler cok pahaliydi

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün

Gunaydin kızlar.
Bu sabah depremle uyandım. Çok siddetli degildi. Deprem mi degilmi once emin olamadim.
Yan yattığınız zaman kasiklarinizda agri oluyor mu

Bence de Elif Nisa kulağa hoş geliyor Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…