2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Çok teşekkür ederim canımm

Dün gece yoğun kasılmalarım oldu daha doğrusu kasılma mi onu da tam anlamadım. Bir yere baskı yapıp canımı felaket yakup tekrar gevşiyordu. Bi ara doğuracağım sanırım dedim. Umarım doktorum görevden dönmeden bebeğimind gelme planı yoktur. Pazartesi kontrol edip gün verecek sezeryan için.

Az az veriyorlar zaten oksitosin hormonunu
Korkulduğu gibi değil..
Amin inşallah ya

Dün gece siz kasılmalarla ben eymenin gazıylq uğraştım yavruma nazar ettiler valla.. Dun goz muayenesine gittik orada herkes sevdi etti.. Nazara geldi oğlum.. Hiç gaz sancısı cekmemistik.. Vakti de geliyo 9 ay için.. Belkide bundan snra bana uyku haram o kadar rahatsizdi ki yavrum aglaya aglaya yorgun düştü.. Banyo da yapinca mayıştı uyudu.. Simdi uyuyo.. Ama nasil uzuldum oyle aglamasina.. Gaz cikariyor ama hala rahatsz oluyor iyice birikti heralde.. Bundan sonra ince giydir hava sicak battaniyesini aç diyenlerin agzina carpcam dun acik havada nefes alsin diye açtım biraz battaniyesini soğuk aldı.. Her zmnki gibi annemin lafina geldim..bebek esen yelden alır sicaktan zarar gelmez demişti.. Bundan sonra bi daha asla yani.. Sarcam sarmaliycam

Son 1 hafta Stres heyecan hepsi bir arada kızlar sanırım biraz korkmaya başladım çokmu zor normal doğum yaa
Kız 6-7 cm açılmayı hissetmeyip hastaneye kontrole gidenler var . Hiç korkma niye hep kötüyü düşünelim ki onlar 6-7 açılıyorsa ben 9-10 açılırım de kendine zaten sonra da doğum baslar " ay" der dogururuz

Kuzum ne güzel yazmışsın ağzın bal yesin baştan beri hep normal doğum taraftarıyım ama dış etkenler illa insanı korkutucak normal diye söylediklerim şaşırdın galiba yürek falan mı yedin gibi tepki veriyolar gelde korkma hadi Allahım bi çırpıda inşallah hepimizi yarabbimmm

Hava hastalik havasi herkes hasta sen biraz ladesi bilerek demişsin .niye dinliyorsun ki insanlari bebegin yeri tabii ki sicak olmali.evde ceyran olmayacak sekilde aç camini evin havalansin ama sokakta bu kadar insan gripken hiç gerek yok.

Sezeryandan korkuturlar normalde yürek mi yedin ee napalim biz bu bebekleri içimizde mi kalsın herkes herşeye yorum yapip tedirgin etmeye bayılıyor.

Kizlar bir kere "korku" kelimesini literaturden kaldiriyoruz. Negatif hicbir kelime cumleye yer yok. Sanci yerine bile dalga dememiz gerekiyor okudugum tum kitaplarin onerisi her sey guzel olacak. Sonu bir kere guzel insallah. Allah kurtarsin bile dememek gerekiyor. Cunku bu yasayacagimiz kurtulacagimiz degil deneyimlememiz gereken bir mucize insallah. Hep boyle olumlayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…