İlk gebelik mi ? İlklerde hep aman kendi dr um olsun diye tedirgin oluyor ,risjli gebelik degilse ikincide hepsi dogurtuyor işte hangisi olursa olsun diyip rahatlıyorsun.insallah istediğin gibi vaktinde alırsın bebişini.Dün gece yoğun kasılmalarım oldu daha doğrusu kasılma mi onu da tam anlamadım. Bir yere baskı yapıp canımı felaket yakup tekrar gevşiyordu. Bi ara doğuracağım sanırım dedim. Umarım doktorum görevden dönmeden bebeğimind gelme planı yoktur. Pazartesi kontrol edip gün verecek sezeryan için.
Her yer sallanıyo yaAkdeniz de 5.1 şiddetinde olmuş. Ben denizlideyim burasi da hissetti.
Kimseyi dinlememek gerekiyo ama işte insan ister istemez etkileniyo zaten duygusal dönemdeyiz saygı duyup destekleyecekleri yerde her yere dilleri uzuyoSezeryandan korkuturlar normalde yürek mi yedin ee napalim biz bu bebekleri içimizde mi kalsınherkes herşeye yorum yapip tedirgin etmeye bayılıyor.
Soğuk sıkım çörek otu yağı ile başına masaj yap çok iyi gelir.Kizlar girip yazamadimSuan diger gunlere göre daha iyiyim. Cok sukur bu gece ilk defa suana kadar mama vermeden geldik oglum emmeyi ogrendi sutum de geldi cok sukur iki gogsume de okadar mutlu hissediyorum ki kendimi. Gogus ucum yara oldu felaket canm yaniyor ama hic gozum gormuyor resmen yeter ki emsin. Hepinizin dediklerini okudum insallah daha iyi düşünmeye başladım. ÖzellikleBerikko arkadasim dogru teşekkür ederim yazdıkların icin. Annemi cok seviyorum hic kiyamiyorm yorulmasina üzülüyorum ama iste tuhaf bi psikoloji icine girdim neyseki yavas yavas atlatiyorm gbi bu durumu.
bas agrima gelince suan bebegimi emzirmekte zorlanyorm yine agridan kafami dik tutamiyorm ama sirf emiyor diye beynim yerinden cikacak gbi de olsa kendimi zorluyorum naptysam gecmedi bu agri
Canım benim ne kadar da pozitif yaklaşımın var maşallahKizlar bir kere "korku" kelimesini literaturden kaldiriyoruz. Negatif hicbir kelime cumleye yer yok. Sanci yerine bile dalga dememiz gerekiyor okudugum tum kitaplarin onerisi ☺ her sey guzel olacak. Sonu bir kere guzel insallah. Allah kurtarsin bile dememek gerekiyor. Cunku bu yasayacagimiz kurtulacagimiz degil deneyimlememiz gereken bir mucize insallah. Hep boyle olumlayalim.
Evet yan yatınca karnım yana doğru uzuyor sonra kasıklarım ağrımaya başlıyor heralde oradaki dokular doğuma yaklaştıkça yumuşuyormuş ondan ağrı yapıyor sanırımGunaydin kızlar.
Bu sabah depremle uyandım. Çok siddetli degildi. Deprem mi degilmi once emin olamadim.
Yan yattığınız zaman kasiklarinizda agri oluyor mu
sagol Canim, aminDeprem geziyor ya.. Allah korusunçok geçmiş olsun
Bunu hafif hissetik. 1 ay once 6.5 siddetinde oldu o kötüydüHer yer sallanıyo ya☹ Çok geçmiş olsun
hayırlı olsun cnm benımde 3sezaryan olacaksa doktorun kac haftada aldıYok cnm üçüncü sezeryanım
Kizlar banada 7 ekime gun verdiler ama genelde aksam baslayan kasilmalar var ve kafasi cok fazla asagidaymis. Nasipse 2. sezaryen olacak. Isim konusu hala karmasa, Elif Sare istedim kayinvalidem ben sare diyemem dilim donmez dedi ama karismaz, Elif Sena dedim esim ve kizim ses cikarmadi cunku 7 yasindaki kizim Elif Nisa istiyor benimde 3. secenegimdi Elif Nisa ama kizimi kirmayi hic istemiyorum onerisi olanlar yazarsa sevinirim. Yoruldum cunku hepimize hayirli ve saglikli dogumlar. Rabbim kucagina alanlarinkini de anali babali saglicakla buyutsun amin
[/QUOTE]sagol Canim, amin
Bunu hafif hissetik. 1 ay once 6.5 siddetinde oldu o kötüydüallah afetlerden korusun.
Keske sadece disardakilerde konussa.. Esim kaynanam basimin etini yedi dogalgaz diye diye.. Fazla oduycek ya ödleri kopuyor.. 1 haftadr her gun her aksam gunduzlero kaynanam geceleri eşim cok sicak kisalim dogalgazi diyip duruyorHava hastalik havasi herkes hasta sen biraz ladesi bilerek demişsin .niye dinliyorsun ki insanlari bebegin yeri tabii ki sicak olmali.evde ceyran olmayacak sekilde aç camini evin havalansin ama sokakta bu kadar insan gripken hiç gerek yok.
bnde bakaym marketlere bi . bunlar cok güzeller nazar boncuklu falnda var netteBen konyada yasiyorum oyuzden seker bulmam zor olmadi evet bende uzun uzun paketlemeyi gordum ama yapamadim. Seker bizim burda markette bile var. Nettekiler cok pahaliydi
Evde termometre yok mu? Uzmanlar 24 derecce diyor en fazla. Cok sicaga alistiysa hemen usutedebilir disarida. Bir de istanbulun hava durumunu bilmiyorum elbette. Ama su an dogalgaz yakilacak bir hava yok bence. Termimetre ile takip etmelisin sanki. Doktora da sor. Premature oldugu icin belki farkli bir yol izlemen lazim. Cunku bebekler baslarda terlemedigi ve ellerine ayaklarina kan gitmedigi icin el ayaklari giydirilse bile govdeleri cok giydirilmez diyor kitaplar uzmanlar.Keske sadece disardakilerde konussa.. Esim kaynanam basimin etini yedi dogalgaz diye diye.. Fazla oduycek ya ödleri kopuyor.. 1 haftadr her gun her aksam gunduzlero kaynanam geceleri eşim cok sicak kisalim dogalgazi diyip duruyorkistgmz gün de bunlar oldu.. Disarda da herkes sicak filan dedikce bende gaza geldim.. Birazda temiz hava alsin istedim.. Keske pusetten ortusunu almasaydm Bi de esimun yaninda diyolar inadina sanki.. O da hakliyim havalarina giriyor.. Aksam o kadar sinirlendim ki.. Kaynanam bi yandan eşim bi yandan.. Bagirdim çağırdım.. Bana dogalgaz demeyin dedim artik yeter diye bagrdm
Sunnet yapan Türk klinikleri var canim ama bebegin organinda herhangi bir sorun olursa hastanelerde mecburi sunnet yapiyor hollandada oyle cevrende mutlaka yaptiranlar vardir vakti gelince bi araştırırsınızCnm peygamber sünnetli ne demek yani ilk defa duyuyorum cahilligime ver bu sünnet mevzusu beni çok düşündürüyor y.disinda nasıl olacak kime soracam hiç bilmiyorm
Bende bundan korkuyorum ama iki özel dokkora gittim ikiside öyle söyleyince tamam dedimBebegin kakasini yapma riski yokmu. Cok bekliyor gibime geldi.
Ellerine sağlık guzel olmus.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün
Evde termometre yok mu? Uzmanlar 24 derecce diyor en fazla. Cok sicaga alistiysa hemen usutedebilir disarida. Bir de istanbulun hava durumunu bilmiyorum elbette. Ama su an dogalgaz yakilacak bir hava yok bence. Termimetre ile takip etmelisin sanki. Doktora da sor. Premature oldugu icin belki farkli bir yol izlemen lazim. Cunku bebekler baslarda terlemedigi ve ellerine ayaklarina kan gitmedigi icin el ayaklari giydirilse bile govdeleri cok giydirilmez diyor kitaplar uzmanlar.
Cnm spinal mioldun bi de 3. Sezeryan kolay oldumu bnm de 3. OlacakYok cnm üçüncü sezeryanım
Gözünüz aydın olsun
Cnm ben lansinoh kullanmistm biraz iyi gelmistiBenim de doğumum gerçekleşti, 30 eylül de sezaryen le dünyaya geldi kızım minailk kızımda daha çabuk toparlamıştım, bunda oturma kalkma zor hala bide göğsün parçalanıyor sanki emerken daha bugün gelmeye başladı önceki günlerde çektiği için şuan emzirirken çok zorlaniyorum acısı fena, onlar için herşey feda ama hem sezaryen yeri hem göğüs ikisi birden gümbür gümbür tavsiye istiyorum tecrübesi olanlardan göğüs için lansinoh kullanıyorum bu arada Ama etki etmiyor..
Canım yanlış anlama ama erkek cocugu sıcagı sevmez... Gece hep enselerı terler. Yuz kere bez koyarım ya da üzerlerını değiştiririm... Bana cocuk drum olanların odasının petegını kapatmam bıle söyledi... Ben ekimde asla kalorifer yakmam. Sıcakta mikrop artar... Üzerine bıle evde hafif müslin ya da penye battaniye örtcem. 2 erkek cocuk Bu yuttum daha babaannelerının ördugu kalın örgu battaniyeyi kullanmadık. Zaten heryere arabayla gidiliyor. Ama evde çocugu fazla sarıp sarmalama... Sıcak hasta yaparKeske sadece disardakilerde konussa.. Esim kaynanam basimin etini yedi dogalgaz diye diye.. Fazla oduycek ya ödleri kopuyor.. 1 haftadr her gun her aksam gunduzlero kaynanam geceleri eşim cok sicak kisalim dogalgazi diyip duruyorkistgmz gün de bunlar oldu.. Disarda da herkes sicak filan dedikce bende gaza geldim.. Birazda temiz hava alsin istedim.. Keske pusetten ortusunu almasaydm Bi de esimun yaninda diyolar inadina sanki.. O da hakliyim havalarina giriyor.. Aksam o kadar sinirlendim ki.. Kaynanam bi yandan eşim bi yandan.. Bagirdim çağırdım.. Bana dogalgaz demeyin dedim artik yeter diye bagrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?