2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İlk gebelik mi ? İlklerde hep aman kendi dr um olsun diye tedirgin oluyor ,risjli gebelik degilse ikincide hepsi dogurtuyor işte hangisi olursa olsun diyip rahatlıyorsun.insallah istediğin gibi vaktinde alırsın bebişini.

Sezeryandan korkuturlar normalde yürek mi yedin ee napalim biz bu bebekleri içimizde mi kalsın herkes herşeye yorum yapip tedirgin etmeye bayılıyor.
Kimseyi dinlememek gerekiyo ama işte insan ister istemez etkileniyo zaten duygusal dönemdeyiz saygı duyup destekleyecekleri yerde her yere dilleri uzuyo

Soğuk sıkım çörek otu yağı ile başına masaj yap çok iyi gelir.

Canım benim ne kadar da pozitif yaklaşımın var maşallah valla öyle olmak gerekiyo sadece biraz da ilk gebelik olmasının verdiği tecrübesizlik tedirginlik anksiyete vs vs eklenince kafalar bi milyon oluyo

Gunaydin kızlar.
Bu sabah depremle uyandım. Çok siddetli degildi. Deprem mi degilmi once emin olamadim.
Yan yattığınız zaman kasiklarinizda agri oluyor mu
Evet yan yatınca karnım yana doğru uzuyor sonra kasıklarım ağrımaya başlıyor heralde oradaki dokular doğuma yaklaştıkça yumuşuyormuş ondan ağrı yapıyor sanırım

Bence Kardeşin istegi olsun Elif Nisa

Hava hastalik havasi herkes hasta sen biraz ladesi bilerek demişsin .niye dinliyorsun ki insanlari bebegin yeri tabii ki sicak olmali.evde ceyran olmayacak sekilde aç camini evin havalansin ama sokakta bu kadar insan gripken hiç gerek yok.
Keske sadece disardakilerde konussa.. Esim kaynanam basimin etini yedi dogalgaz diye diye.. Fazla oduycek ya ödleri kopuyor.. 1 haftadr her gun her aksam gunduzlero kaynanam geceleri eşim cok sicak kisalim dogalgazi diyip duruyor kistgmz gün de bunlar oldu.. Disarda da herkes sicak filan dedikce bende gaza geldim.. Birazda temiz hava alsin istedim.. Keske pusetten ortusunu almasaydm Bi de esimun yaninda diyolar inadina sanki.. O da hakliyim havalarina giriyor.. Aksam o kadar sinirlendim ki.. Kaynanam bi yandan eşim bi yandan.. Bagirdim çağırdım.. Bana dogalgaz demeyin dedim artik yeter diye bagrdm

Ben konyada yasiyorum oyuzden seker bulmam zor olmadi evet bende uzun uzun paketlemeyi gordum ama yapamadim. Seker bizim burda markette bile var. Nettekiler cok pahaliydi
bnde bakaym marketlere bi . bunlar cok güzeller nazar boncuklu falnda var nette

Evde termometre yok mu? Uzmanlar 24 derecce diyor en fazla. Cok sicaga alistiysa hemen usutedebilir disarida. Bir de istanbulun hava durumunu bilmiyorum elbette. Ama su an dogalgaz yakilacak bir hava yok bence. Termimetre ile takip etmelisin sanki. Doktora da sor. Premature oldugu icin belki farkli bir yol izlemen lazim. Cunku bebekler baslarda terlemedigi ve ellerine ayaklarina kan gitmedigi icin el ayaklari giydirilse bile govdeleri cok giydirilmez diyor kitaplar uzmanlar.

Cnm peygamber sünnetli ne demek yani ilk defa duyuyorum cahilligime ver bu sünnet mevzusu beni çok düşündürüyor y.disinda nasıl olacak kime soracam hiç bilmiyorm
Sunnet yapan Türk klinikleri var canim ama bebegin organinda herhangi bir sorun olursa hastanelerde mecburi sunnet yapiyor hollandada oyle cevrende mutlaka yaptiranlar vardir vakti gelince bi araştırırsınız

Valla hastanede gayet anlattiklarin gibi yaptim çocuk gazdan ememedi taburcu olamadk o zmn.. Prematureler iki kat daha fazla usuyor vaktinde dogan bebeklere gore.. Yag tabakasi bile yokki vucudunda usur yani.. Ben o uzmanlarin cocuklari var mi merak ediyorum açıkçası.. 24 derecede ben bile usurum cani kani olmayan bebekler nasil usumesin simdi herkea cicili bicili gorunsun diye az giydirip açıyor saçıyor bebekleri sonra hasta oluyorlar.. Simdi olmazsa ilerde.. Bende annem gibi sicaktan zarar gelmez duauncesindeyim.. Ki bizi de sarıp sarmalamis gayet saglikliyiz bisey de olmamış hicbirimize.. Bilmiyorum belkide benim dusuncem yanlış.. Ama 24 dereceyle olcak iş degil bu bence..

Gözünüz aydın olsun
Cnm ben lansinoh kullanmistm biraz iyi gelmisti
Arkadas garmastan daha iyi dedi onu al istersen

Canım yanlış anlama ama erkek cocugu sıcagı sevmez... Gece hep enselerı terler. Yuz kere bez koyarım ya da üzerlerını değiştiririm... Bana cocuk drum olanların odasının petegını kapatmam bıle söyledi... Ben ekimde asla kalorifer yakmam. Sıcakta mikrop artar... Üzerine bıle evde hafif müslin ya da penye battaniye örtcem. 2 erkek cocuk Bu yuttum daha babaannelerının ördugu kalın örgu battaniyeyi kullanmadık. Zaten heryere arabayla gidiliyor. Ama evde çocugu fazla sarıp sarmalama... Sıcak hasta yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…