- 25 Ocak 2019
- 202
- 298
- 18
- 39
Bende oyle dusunuyorum artik cok tesekkur ederim canimmBence Kardeşin istegi olsun Elif Nisa
dogum enerjisi olabilir. genede cok abartmaÜzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdügeçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde
Üzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdügeçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde
Ilaci kullanmadgim zaman bende yorgun oluuorum ama sac dokulmesi o kadar cik ki rastlantinoldu sanirim .. bu arada hulusi hoca ilac secimi konisinda cok iyi aslinda ...cevap icin tesekkurler saglikla kucagina al insallahBen de
aksine benim saçlarım gürleşti hiç dökülmedi, ayrıca hıc yorgun halsiz olmadım. 2 oğlumun pesınden koştum hep Kendı işlerimi yaptım. Ben 2 gebelikte hep elevıt decavıt kullandım ama hep yorgun ve bıtkındım. Bunda cok harekwtlıydım.buvün 37 artı 5 olmama ragmen çarsıda 4 saat gezdim son ıhtıyacları aldım.. 37 artı 0 A kadar calıstım. Bence harika bir vitamin ve ben ilk 5 ay hep kustum ve 5 kg verdim ama buna ragmen bebegı hep öndeydi.. Eczacı da dedı piyasadaki en ıyı vitamin ılacı cunku elevıttekı olan dwgerler bunda 5 kat fazla... Ben dogru dizgin ilk 5 ay beslenemedım. Şu anda bile bebek büyük.. En sevdiğim şey hep kanlı canlıyım hala hastanede bıle merdivenle inip cıkarım. Ayrıca cıldımı parlak yaptı. Normalde tırnaklarım hep cabuk kırılırdı tırnaklarıma bıle can geldı
Dogum enerjisi gelmiş sana. Bende yarın yatış yaptırırsa doktor diye temizliğe başladımÜzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdügeçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde
Canım en iyisini sen bilirsin takılma eşine kaynana sıkma canını oğluşun tek odak noktan olsunValla hastanede gayet anlattiklarin gibi yaptim çocuk gazdan ememedi taburcu olamadk o zmn.. Prematureler iki kat daha fazla usuyor vaktinde dogan bebeklere gore.. Yag tabakasi bile yokki vucudunda usur yani.. Ben o uzmanlarin cocuklari var mi merak ediyorum açıkçası.. 24 derecede ben bile usurum cani kani olmayan bebekler nasil usumesinsimdi herkea cicili bicili gorunsun diye az giydirip açıyor saçıyor bebekleri sonra hasta oluyorlar.. Simdi olmazsa ilerde.. Bende annem gibi sicaktan zarar gelmez duauncesindeyim.. Ki bizi de sarıp sarmalamis gayet saglikliyiz bisey de olmamış hicbirimize.. Bilmiyorum belkide benim dusuncem yanlış.. Ama 24 dereceyle olcak iş degil bu bence..
Üzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdügeçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde
Aslında ben doğumda istiyorum ama kıyamıyorum ya çok kucuk:/Sunnet yapan Türk klinikleri var canim ama bebegin organinda herhangi bir sorun olursa hastanelerde mecburi sunnet yapiyor hollandada oyle cevrende mutlaka yaptiranlar vardir vakti gelince bi araştırırsınız
Canım yanlış anlama ama erkek cocugu sıcagı sevmez... Gece hep enselerı terler. Yuz kere bez koyarım ya da üzerlerını değiştiririm... Bana cocuk drum olanların odasının petegını kapatmam bıle söyledi... Ben ekimde asla kalorifer yakmam. Sıcakta mikrop artar... Üzerine bıle evde hafif müslin ya da penye battaniye örtcem. 2 erkek cocuk Bu yuttum daha babaannelerının ördugu kalın örgu battaniyeyi kullanmadık. Zaten heryere arabayla gidiliyor. Ama evde çocugu fazla sarıp sarmalama... Sıcak hasta yapar
Ay otur dinlen keyfine baksana niye temizlik yapıp kendini yoruyosunÜzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdügeçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde
Doktoruna sorsan daha saglikli cevap verir.Bunu duymustum.. Premature olan erkekler ne denilir acaba? Sicak tutmasak hasta oluyolar sicak tutsak sicagi sevmezler.. Ne yapmak lazim acaba?
Canım bir çocuk doktoru paylaşmışValla hastanede gayet anlattiklarin gibi yaptim çocuk gazdan ememedi taburcu olamadk o zmn.. Prematureler iki kat daha fazla usuyor vaktinde dogan bebeklere gore.. Yag tabakasi bile yokki vucudunda usur yani.. Ben o uzmanlarin cocuklari var mi merak ediyorum açıkçası.. 24 derecede ben bile usurum cani kani olmayan bebekler nasil usumesinsimdi herkea cicili bicili gorunsun diye az giydirip açıyor saçıyor bebekleri sonra hasta oluyorlar.. Simdi olmazsa ilerde.. Bende annem gibi sicaktan zarar gelmez duauncesindeyim.. Ki bizi de sarıp sarmalamis gayet saglikliyiz bisey de olmamış hicbirimize.. Bilmiyorum belkide benim dusuncem yanlış.. Ama 24 dereceyle olcak iş degil bu bence..
Yok bebegin yuzunu gormedik canimKanala inince yüzünü önden göremeyiz artık demişti doktorum, öyle mi oldu sizde canım bebeğin yüzünü gördünüz mü?
Renk koku kaşıntı durumunu göz önünde bulundurunca ilac verdiSon zamanlarda akıntı artışı normal diye biliyorum
Kızlar son kez çantayı gözden geçiriyorum. Eksik var mı şunu da koy dediğiniz bir şey var mı?
Bebek İçin
Anne İçin
- Hemşireye verilecekler (10’lu çıkış)
- Bez 15x
- Temizleme pamuğu
- Alt açma örtüsü
- 5li takım
- 2tane alt-üst takım
- Yelek
- Ağız mendili
- Battaniye
- Müslin örtü 2x
- Pişik kremi
- Gecelik-sabahlık
- Pijama takımı
- Emzirme atleti 2
- İç çamaşırı çok
- Lohusa pedi
- Çorap 2x
- Göğüs pedi
- Terlik
- Hırka
- Havlu
Bebek battaniyesini iki, üç tane al bence. Ben iki. Gün kaldım hastane de. İlk gün Kusuyorlar. Değiştirmek zorunda kaldık battaniyeyi.Kızlar son kez çantayı gözden geçiriyorum. Eksik var mı şunu da koy dediğiniz bir şey var mı?
Bebek İçin
Anne İçin
- Hemşireye verilecekler (10’lu çıkış)
- Bez 15x
- Temizleme pamuğu
- Alt açma örtüsü
- 5li takım
- 2tane alt-üst takım
- Yelek
- Ağız mendili
- Battaniye
- Müslin örtü 2x
- Pişik kremi
- Gecelik-sabahlık
- Pijama takımı
- Emzirme atleti 2
- İç çamaşırı çok
- Lohusa pedi
- Çorap 2x
- Göğüs pedi
- Terlik
- Hırka
- Havlu
Günaydın kızlar, benim dün çok ağrım oldu. Belime regl sancısı gibi hafif hafif vurdu bir saat sürdü düzensiz şekilde. Bebek de çok hareketliydi. Önceden aşağıda olan karnım resmen yukarı çıktı ya da bana öyle geliyor. Epey inmişti göbeğim şimdi yine top gibi yukarda. Böyle olan var mı?
Benim karnında hiç yukarı çıkmamıştı hep aşağıdaydı şimdi yukarı çıktı sanki 36.hafta ya yeni girdimGünaydın kızlar, benim dün çok ağrım oldu. Belime regl sancısı gibi hafif hafif vurdu bir saat sürdü düzensiz şekilde. Bebek de çok hareketliydi. Önceden aşağıda olan karnım resmen yukarı çıktı ya da bana öyle geliyor. Epey inmişti göbeğim şimdi yine top gibi yukarda. Böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?