2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Üzerime bir enerji geldiiii anlatamam. Evi sil süpür toz al, banyoyu temizle, nevresimler değiştir, çamaşır yıka, bulaşıkları boşalt hepsi 3 saat sürdü geçen haftalara göre enerjim varmış onu fark ettim doğuma bir hafta kala artık doğsun diye yarın duvarları silerim herhalde

dogum enerjisi olabilir. genede cok abartma

Sana dogum enerjisi gelmis klasik turk kadini olarak temizlige harcamissin ama doktorlar bu enerjiyi doguma saklayin diyorlar tut icinde

Ilaci kullanmadgim zaman bende yorgun oluuorum ama sac dokulmesi o kadar cik ki rastlantinoldu sanirim .. bu arada hulusi hoca ilac secimi konisinda cok iyi aslinda ...cevap icin tesekkurler saglikla kucagina al insallah

Günaydın kızlar, benim dün çok ağrım oldu. Belime regl sancısı gibi hafif hafif vurdu bir saat sürdü düzensiz şekilde. Bebek de çok hareketliydi. Önceden aşağıda olan karnım resmen yukarı çıktı ya da bana öyle geliyor. Epey inmişti göbeğim şimdi yine top gibi yukarda. Böyle olan var mı?

Dogum enerjisi gelmiş sana. Bende yarın yatış yaptırırsa doktor diye temizliğe başladım

Canım en iyisini sen bilirsin takılma eşine kaynana sıkma canını oğluşun tek odak noktan olsun

Hay maşallah o da nasıl bir enerji nevresim değiştirip yemeği yaptım sanki dünya işi yapmışım gibi

Sunnet yapan Türk klinikleri var canim ama bebegin organinda herhangi bir sorun olursa hastanelerde mecburi sunnet yapiyor hollandada oyle cevrende mutlaka yaptiranlar vardir vakti gelince bi araştırırsınız
Aslında ben doğumda istiyorum ama kıyamıyorum ya çok kucuk:/

Bunu duymustum.. Premature olan erkekler ne denilir acaba? Sicak tutmasak hasta oluyolar sicak tutsak sicagi sevmezler.. Ne yapmak lazim acaba?

Ay otur dinlen keyfine baksana niye temizlik yapıp kendini yoruyosun

Bunu duymustum.. Premature olan erkekler ne denilir acaba? Sicak tutmasak hasta oluyolar sicak tutsak sicagi sevmezler.. Ne yapmak lazim acaba?
Doktoruna sorsan daha saglikli cevap verir. Eymen iyi olsun insallah. Hepimizin evlatlari cok kiymetli. Hepimiz saglikli olsun istiyoruz Burada da destek olmak istiyoruz. Yanlis anlamani istemem.

Canım bir çocuk doktoru paylaşmış

Eklentiler

• Screenshot_20191003-154306.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 38
Kanala inince yüzünü önden göremeyiz artık demişti doktorum, öyle mi oldu sizde canım bebeğin yüzünü gördünüz mü?
Yok bebegin yuzunu gormedik canim

Son zamanlarda akıntı artışı normal diye biliyorum
Renk koku kaşıntı durumunu göz önünde bulundurunca ilac verdi

Ben pişik kremi koymadim

Bebek battaniyesini iki, üç tane al bence. Ben iki. Gün kaldım hastane de. İlk gün Kusuyorlar. Değiştirmek zorunda kaldık battaniyeyi.
Bir de çay kaşığı gibi küçük kaşık da al yanına mamayı ilk kaşıkla verelim dediler. Yanım da yoktu

Dün akşam bende aynısını yaşadım. Kaburgama dayandi resmen sancılandım sanki bilmiyorum.. Ama benim karnım zaten yukarda bebek yukarda ve dönmüş değil..

Benim karnında hiç yukarı çıkmamıştı hep aşağıdaydı şimdi yukarı çıktı sanki 36.hafta ya yeni girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…