2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim 24 derece bencede iyi fazlasi bunaltir bebegi bak hollandalilar 20 derecede olsun ev diyorlar ona bende karsiyim soguk oluyor cunku
Ama evde aşırı sicaga alisirsa her disariya ciktiginda hasta olur bebegin

M miraclemiracle ye katılıyorum erkek cocuklari sicagi cidden sevmiyor bende ogluma battaniye yorgan ortemiyorum hic ter icinde kaliyor hep incecik bir örtü ortebiliyorum sadece seninkide az büyüsün anlican bizi

El emegi hediyelikler nasil olmus

Cok guzel olmuslar
Kızlar bende doğurdum şükür ayazım koynumda darısı doğurmayanlara inşallah
Gozun aydın canım
Gozun aydin olsun
Bir de hametan pomad dene. Mavi kutulu olani. İyileştirici etkisi var

Goun aydin olshn. Suni sanci nasildi. Cok ağrili bir sey miydi

Dün akşam bende aynısını yaşadım. Kaburgama dayandi resmen sancılandım sanki bilmiyorum.. Ama benim karnım zaten yukarda bebek yukarda ve dönmüş değil..
Benim karnında hiç yukarı çıkmamıştı hep aşağıdaydı şimdi yukarı çıktı sanki 36.hafta ya yeni girdim

çok enteresandı ya sanki çocuk kendini ittire ittire yukarı çıktı. Benimki 2 aydan fazladır kafa aşağıda doğum pozisyonunda. Geçen ay da iyice inmişti göbeğim. Hatta çok korkunç bacak arası ağrısı çekiyordum o bile hafifledi şu an.

Günbegün değişim şeyler yaşıyoruz artık yaklaştı iyice hepimiz için hayırlısı elbet çıkacaklar içerden sagsaglim insallah

A benimde kafası aşağıda galiba boyu uzadığı için böyle hissediyoruz hatta kaburgama kadar değebiliyor migdeminaltında bunları kafasıyla değil ayaklarıyla yapıyor olmalı kafası asagida

Bende sicaga alistirmadim.
Bunu duymustum.. Premature olan erkekler ne denilir acaba? Sicak tutmasak hasta oluyolar sicak tutsak sicagi sevmezler.. Ne yapmak lazim acaba?
Valla ben Kızım da derece koydum odaya. 22-23 derecenin uzerine çıkarmadım. Kirkindan sonra altta giydirdigim katida giydirmedim. Uyandigi zaman uzerine yelek giydirdim. Emecegi zaman penye battaniyeye sardim. Kizim hic hasta olmadı. 2 yaşında 2 kez nezle oldu 2 günde atlatti. Cok sicaga alışan bebek yuzune uflesen hasta oluyor. Birde bebegi terletmemek gerek. Genelde terleyen bebek cocuk hemen hasta oluyor. Kat kat giydirmek iyi degil.

Canim bol bol emdirip burnunu açık tutmaktan baska yapabileceğin cokta sey yok aslinda . burnu icin damla kullanabilirsin izotonik damlalar var

Canim bol bol emdirip burnunu açık tutmaktan baska yapabileceğin cokta sey yok aslinda . burnu icin damla kullanabilirsin izotonik damlalar var
Şu anda burnu açık canım. İnşallah tıkanma sorunumuz olmaz.

Çok yoğun değil burun akıntısı. Bu şekilde atlatırız inşallah. Tek umudum antibiyotik kullanıyorum sezeryandan dolayı. Bebişe geçiyorsa sütten daha çabuk atlatır

Hanimlar dogumdan sonra direk lohusa pijamasi giyilirmi yoksa leke oluyormu baska bi pijamami giyiliyor
bn ilk etapta gecelik düşünüyorum. daha sonra lohusa pijamasini yani dogumdan 1 2 saat sonra kontroller oluyor pıhtı kontrolü faln onlar geçtikten sonra biraz rahata kavuşunca giyerim.

Az miktarda geçiyor sanirm antibiyotikler. insalah gecer boyle canim. daha cok kucuk oldugu icin ne yapacağını şaşıyor insan normalde limon faln sürerim bn ayağına kizimda hep yaptm ama iste 3 4 aylıktan sonra idi sanirm

Bunu duymustum.. Premature olan erkekler ne denilir acaba? Sicak tutmasak hasta oluyolar sicak tutsak sicagi sevmezler.. Ne yapmak lazim acaba?
Canm seni çok iyi anlıyorum. Bebeğin ensesi ve göğsüne dokun sıcaksa bebek usumuyor . Göğsü sıcak olmalı . En iyisini sen bilirsin. Sitres yapma. Bebeği en iyi annesi tanır

Hanimlar dogumdan sonra direk lohusa pijamasi giyilirmi yoksa leke oluyormu baska bi pijamami giyiliyor
Eğer ki sezeryan ise, hemen pijama giyemiyorsun, sadece üst kısmı giydirip altı kontrole geliyorlar sürekli. Yürüyeceğim zaman pijama ya geçirdiler beni. 4-5 saat sonrasını buldu tabi.

Biz sarip sarmaladik ta cocuk tikandi burnu kurudu.Üşüyor sandik.Doktor bu kadar kat kat giydirip ortmeyin dedi.

Asiri derecede uyuyor.Nasil uyandiriyosun sen beriko ya ? Mumkun degil.Memeye mecali bile yok.Hoş gerci tam da gelmiyor bisey de.Ne yiyip ne icmeli ?Ne zaman gelmeye baslar bu süt gotureyim yogun bakima.

Benim ebem 3. Gun geliyor sut hep dedi normalde de sezaryende de.

Hastane icin pijamayi bosuna almisim.En rahati kesinlikle gecelik ve yaninda sabahlik.Tuvalete oturup kalkma sorunu yok.agri kesici igne yapicaklar kaldiriveriyolar etegini,doktor dikislere bakarken ona keza.Sadece ustunu ortuyosun o kadar.Koydugumuz gibi geri getirdik pijama takimlarini.

Valla daha dün hastanede bi kadın yok efendim korkunç bişey , yok o vakit gelsin dünyayı yikicaksin bir sürü şey söylüyo ben başımdan atmaya çalışıyorum yok . yanımda annem de var en son tersledi kadını da öyle gitti. Valla kimsenin felaket seneryolarina aldırmıyorum Rabbim nasip ederse normal doğumu çok istiyorum ancak o vakit geldiğinde bir sorun olur sezaryen olur o zaman elbette sağlığımız için gerekli olan neyse o yapılır. Sürekli kolay rahat huzurlu bir doğum yapacağımı düşünüyorum ve inandığım şey de bu . Rabbim kolay sağlıklı ve huzurlu doğumlar nasip etsin hepimize ve herkese gönül ferahlığı diliyorum

Kuru incir,yulaf ezmesi,rezene baska aklima bisey gelmiyor bide makine ile sağ bol bol gelir insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…