2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Miniğini görmek ne güzel demi bende göremedim Bayadır stres yaptı gelse de canlı kanlı görsem

Kızlar sezeryanla dogdu oglum şükür suni sanci da acilma yapmadı malesef. Spinal oldum suan hissetmiyorum ayaklarimi falan sukur iyiyiz ikimizde

Gözünüz aydın. Çok şükür sağ saglim kücügünüzü aldınız kucağınıza rabbim kolaylıklar versin

Haftaya cuma son gununmus o zamana kadar doktorunun beklememesinin ozel bir sebebi mi var kacirmis olabilirim yazdiysan.

Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun.

Başından beri 10 gün önde gidiyordu bebek ve en geç Eylül sonu gelir diyordu doktor şimdi gelmeyince ve oğlumdan hamileliğimde 39+5 de kakasını yapmış olunca beklemek istemiyor doktor :/

Kızlar sezeryanla dogdu oglum şükür suni sanci da acilma yapmadı malesef. Spinal oldum suan hissetmiyorum ayaklarimi falan sukur iyiyiz ikimizde
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Güzel olmaz mi? Artik sabirsizlaniyoruz. Suan ablasinin dogdugu kiloda

Gercekten mi ayy 8 ay daha ped takmamak güzel olur

Bide merak ettiğim bir şey var, açılmaya elle muane ile bakıyorlar, kaç cm olduğunu nasıl anlıyorlar acaba.
Ölçmüyorlar herhalde, 2 kere alttan muane yaptı elle bir açılma yok dedi.

Ben tam bilmiyorum nasil anliyorlar ama gebe okukundaki ebe işaret ve orta parmagi makas gibi yaptiklarini göstermişlerdi.. Makas ne kadar açılırsa o kadar açılma oluyor dedi.. Iki parmakla hallediyorlarmis yani

Sırf bu sebeplerden anaların hakkı ödenmez.. Neler cekiliyor bir evlat dunyaya getirmek için

Lansinoha verdigim paraya aciyorum.
Eczaneden Garmastan ve e vitamini kapsulu ya da ampulu karistiripip suruyorum.Sonra da gogus kalkani koyuyorum.Baya kalsin emzirene kadar.Sonra ilik suyla yika gogsunu.Dene istersen.bende fayda etti.

Bende lansinoh rafta duruyo su an.. Garmastan sanrm onu da onerdi doktor bana.. O daha iyi galiba ya

Bende lansinoh rafta duruyo su an.. Garmastan sanrm onu da onerdi doktor bana.. O daha iyi galiba ya
Hangisini alalım sizce kızlar siz deneyimlediniz lansinoh almayı düşünüyordum kızımda çok yara olmuştu ağlayarak emzirdigimi bilirim bunda da doğuma girmeden 1 2 gün öncesinden başlamak istiyorum

canim bir şey sorabilir miyim? Eğer takvimin doğruysa doğum tarihine 27 gün var. Her şey yolunda demişsin çok şükür. 2 haftaya bebek gelmezse yine 10-12 gün kalıyor. Doktor neden sezaryen günü belirleriz diyor?

Merhaba herkese 37+6 yım Arada az az regl sancısı oluyordu alıştırma sancıları ama az önce şiddetli bir şekilde regl sancısı başladı geçmiyor da Bebiş de epey kasılıyor. Gerçek sancı mı yaşancı mı nasıl anlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…