Selam kızlar
bende kontrolden geldim. Bebeğim 2923 gr olmuş. Sadece ağzı burnu gözüktü yüzü tam gözükmüyordu. Inmeye başlamış. Nst de düzensiz sancılar cıktı ama doktor sorun yok dedi. Suyum iyiymiş. Beslenmesi iyi dedi. Haftaya bugün kontrol. Son kontrol yani. 16 ekimde doğum. Boğazlarım ağrıyor sirke ile gargara yaptım öğürmekten öldüm. Zencefilli limonlu balli cay ictim. Başka ne yapayim. Doktor sadece parol ic dedi.
Başından beri 10 gün önde gidiyordu bebek ve en geç Eylül sonu gelir diyordu doktor şimdi gelmeyince ve oğlumdan hamileliğimde 39+5 de kakasını yapmış olunca beklemek istemiyor doktor :/
Miniğini görmek ne güzel demi bende göremedim Bayadır stres yaptı gelse de canlı kanlı görsem
Gözünüz aydın. Çok şükür sağ saglim kücügünüzü aldınız kucağınıza rabbim kolaylıklar versin
Başından beri 10 gün önde gidiyordu bebek ve en geç Eylül sonu gelir diyordu doktor şimdi gelmeyince ve oğlumdan hamileliğimde 39+5 de kakasını yapmış olunca beklemek istemiyor doktor :/
Benimde 2 gün önce gelen şeyin Nisa’n olduğunu düşünüyordum ama hala gelen giden birsey yok. Kendi gelmeyecek mi ne
Bakalım sana doktorun ne diyecek
Doğumdan 8 ay sonra mı ne gelmişti Benimilk adet. Bide arada şüphelenip test yapmıştım çizgi çift çıkmıştı hormonlardandı herhalde kan verince rahatlamıştım
Bide merak ettiğim bir şey var, açılmaya elle muane ile bakıyorlar, kaç cm olduğunu nasıl anlıyorlar acaba.
Ölçmüyorlar herhalde, 2 kere alttan muane yaptı elle bir açılma yok dedi.
Ben tam bilmiyorum nasil anliyorlar ama gebe okukundaki ebe işaret ve orta parmagi makas gibi yaptiklarini göstermişlerdi.. Makas ne kadar açılırsa o kadar açılma oluyor dedi.. Iki parmakla hallediyorlarmis yani
Sacma bir sebep olabilir ama sezaryen istersem bi hafta sonra kucagima alabilirim diger turlusu sonsuz geliyor su an 42. Haftaya kadar beklerse eyvah eyvah gece sagdan sola dinerken kemiklerim catirdiyor cok zor donuyorum. Eski hallerimi ozledim. Bebegim olacak cok guzel cok heecanliyim ama fiziksel olarak gittikce yorucu oluyor.
Lansinoha verdigim paraya aciyorum.
Eczaneden Garmastan ve e vitamini kapsulu ya da ampulu karistiripip suruyorum.Sonra da gogus kalkani koyuyorum.Baya kalsin emzirene kadar.Sonra ilik suyla yika gogsunu.Dene istersen.bende fayda etti.
Kızlar benim bebiş de 3kg olmuş, nstde düzensiz az sancı çıkıyor. Geçen hafta iç çamaşırım hafif ıslak gibi hissetmiştim, amnisure diye bir test yaptılar, amniyon sıvısı değilmiş, her şey yolunda 2 hafta sonra muayeneye çağırdı, o zamana doğum başlamazsa sezeryan gününü belirleyeceğiz. Bu arada işe halen devam ediyorum, haftaya da çalışacağım ve bitecek inşallah.
canim bir şey sorabilir miyim? Eğer takvimin doğruysa doğum tarihine 27 gün var. Her şey yolunda demişsin çok şükür. 2 haftaya bebek gelmezse yine 10-12 gün kalıyor. Doktor neden sezaryen günü belirleriz diyor?
Merhaba herkese 37+6 yım Arada az az regl sancısı oluyordu alıştırma sancıları ama az önce şiddetli bir şekilde regl sancısı başladı geçmiyor da Bebiş de epey kasılıyor. Gerçek sancı mı yaşancı mı nasıl anlayacağım