2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hangisini alalım sizce kızlar siz deneyimlediniz lansinoh almayı düşünüyordum kızımda çok yara olmuştu ağlayarak emzirdigimi bilirim bunda da doğuma girmeden 1 2 gün öncesinden başlamak istiyorum

Benimde cok yara oldu.. Sagarken kanamadi ama yaraydi ve catlakti.. Valla ilk basta hastanede az gelirken lansinoh sürdüm.. Eve gelince süt sürdüm.. Süt cok yumuşattı.. Dokular koptu.. Eymen emince duzeldi.. Memenin ucu hala daha kötü duruyor.. Garmastan ben kullanmadm ama doktor bana onu önermişti.. Bi de sagacaksanz once düşük ayardan baslayin.. Benim yaptgmi yapmayn cok yara yapio o.. Ama bebeklerin cekis ayari yok nasil olur bilemiyorm.. Bence sahsen lansinoh hersekilde alinir.. Garmastan dene derim.. Ben denemedm ama diyim baştan

Canım hep bezi kuruydu 1 kere yaptı okadar oda altın sarısıydı doktor öyle dedi ama şimdi herşey yoluna girdi bezini doldurmaya başladı
Ve gözleri açılmaya bence bir tahlilinde bakin canim
Çok teşekkür ederim. Benim kızım da bugün altın sarısı yaptı kakasını ama bezi hep dolu doluydu kaç gündür..çok uyumasını da prematüre oluşuna bağlıyordum. Bugün düne göre rengi daha iyi, gözünü de bi hayli açtı ama yarın bakıp duruma göre hareket ederim.
Bu arada 2 saate bir emmesi çok mu sence? Bir saat sonrasında başlıyorum ama ayıktıramıyorum:/

K Kelebeksi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah:)
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)

Gercekten mi ayy 8 ay daha ped takmamak güzel olur

Kimisinin hemen geliyormuş kimisinin 2 sene sürebiliyormus bakalım hangi kesimdesin şanslı mısın değil mi?

Kızlarr benim takvimim kayboldu ben hala doğuramadım gece sancı geldi biraz nasıl seviniyorum dua ediyorum Allahım dahada artsın şiddeti diye gerçekten sıkıldım artık doğurmak istiyorum

Kadınlar Kulubü bile doğur artık diyor bu nasıl psikolojik baskıdır

Kimisinin hemen geliyormuş kimisinin 2 sene sürebiliyormus bakalım hangi kesimdesin şanslı mısın değil mi?

Kadınlar Kulubü bile doğur artık diyor bu nasıl psikolojik baskıdır
Sorma sorma bunaldım bende millet doğurmadın mı diye diye bunaltı beni ama dün geceki sancılar bana umut oldu

Sağol kuzum inşallah doğana kadar 4 olur zor doğar dediler ürktüm
Senin olmayabilir de ben çok net 40ı beklerse görürüm

Kızlarr benim takvimim kayboldu ben hala doğuramadım gece sancı geldi biraz nasıl seviniyorum dua ediyorum Allahım dahada artsın şiddeti diye gerçekten sıkıldım artık doğurmak istiyorum
40ı doldurdun mu ondan kayboldu sanırım.

Ben çok uzun zaman sonra dün gece agrım olmadan uyudum İnan’ın o bile psikolojimi bozdu 5 de kalktım neden agrımıyor neden kasılma yok diye dolaştım bebeğin hareket etmesini bekledim. Artık kafalar gerçekten yandı. Bugün çıktım 1 buçuk gibi 4 gibi eve döndüm dolaştım sokaklarda o mağaza bu mağaza sırf yorulayım yürüyüş olsun diye 3,5 km yürümüşüm bu sürede hiç yoktan iyidir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…