Doğuma yaklaştıkça plesenta yaşlanmaya başladığı için öyle her hafta 200-300 Gr alamıyo . 4 kilo doğması da normal. Yegenlerimden biri 4500 biri 4200 doğdu . Bakması sevmesi daha kolay oluyo yani insan inciticem diye korkmuyo
Kızlar ben çantayı yeni hazırlıyorum bir paket 1 numara 1 paket iki numara almıştım. Hastane için 1 numaralı paketi açtım oyuncak gibi minicik Allah'tan sadece bir paket aldım 1 numaradan.
Kızlar ben çantayı yeni hazırlıyorum bir paket 1 numara 1 paket iki numara almıştım. Hastane için 1 numaralı paketi açtım oyuncak gibi minicik Allah'tan sadece bir paket aldım 1 numaradan.
Migrosta ikincide %40 indirim var.. Ben bu aksam siparis vercem.. Bi suru markada var indirim.. Bi bakin derim.. Prima hesapli oluyo.. Hesapladk esimle
Merhaba herkese 37+6 yım Arada az az regl sancısı oluyordu alıştırma sancıları ama az önce şiddetli bir şekilde regl sancısı başladı geçmiyor da Bebiş de epey kasılıyor. Gerçek sancı mı yaşancı mı nasıl anlayacağım
Ben anneme kasimin 15 ine kadar dogacak ama ne zaman kesin bilmiyorum demem ragmen herkese 10-15 gune dogacak diyor bugun en sonunda soylendim. Doguramicam
Millet sorcak dogmadi mi diye gorceksin diye
canim bir şey sorabilir miyim? Eğer takvimin doğruysa doğum tarihine 27 gün var. Her şey yolunda demişsin çok şükür. 2 haftaya bebek gelmezse yine 10-12 gün kalıyor. Doktor neden sezaryen günü belirleriz diyor?
Mesajda sanırım yanlış anlattım, en baştan doktorumla 39+larda sezeryan olacak diye planladık. Oldu ki bu süreçte doğum başlarsa yine sezeryan olacak, normal doğumu denemeyeceğim.
Mesajda sanırım yanlış anlattım, en baştan doktorumla 39+larda sezeryan olacak diye planladık. Oldu ki bu süreçte doğum başlarsa yine sezeryan olacak, normal doğumu denemeyeceğim.
aaaa ben de şaşırdım normal bekleyen kadını durduk yere neden sezaryene sokuyor diye. Şimdi anlaştık valla bu grubun bebeleri biraz tembel çıktı. Seninki bekletmeden gelir umarım