2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana benim ki çok normal gelmiyor
4kilo olucak sanki doğuma kadar bakalım kısmet artık sağlıkla gelsin de kızım
Doğuma yaklaştıkça plesenta yaşlanmaya başladığı için öyle her hafta 200-300 Gr alamıyo . 4 kilo doğması da normal. Yegenlerimden biri 4500 biri 4200 doğdu . Bakması sevmesi daha kolay oluyo yani insan inciticem diye korkmuyo

Bende lansinoh rafta duruyo su an.. Garmastan sanrm onu da onerdi doktor bana.. O daha iyi galiba ya

Oylesine suruyorum hani para verdim diye lansinohu ama cok ise yaradigini soyleyen de var.Garmastan+e vitamini toparladi beni .

Hangisini alalım sizce kızlar siz deneyimlediniz lansinoh almayı düşünüyordum kızımda çok yara olmuştu ağlayarak emzirdigimi bilirim bunda da doğuma girmeden 1 2 gün öncesinden başlamak istiyorum

Bence al yine de bulunsun.Belki sana iyi gelecektir.Yara olur ve ise yaramazsa dedigimi denersin.

Kızlar ben çantayı yeni hazırlıyorum bir paket 1 numara 1 paket iki numara almıştım. Hastane için 1 numaralı paketi açtım oyuncak gibi minicik Allah'tan sadece bir paket aldım 1 numaradan.
O oyuncak gibi olanlar bile hafif büyük oluyor Bende bir tane almıştım bir numara 64 lü. Bir paket daha alıcam azaldı epeyce

O oyuncak gibi olanlar bile hafif büyük oluyor Bende bir tane almıştım bir numara 64 lü. Bir paket daha alıcam azaldı epeyce
Ne biliyim bi çocuğun oyuncak bebeğine de takılır yani şöyle bi baktım hem mutlu oldum hem de sanki sleepy tarafından kazıklanmış hissettim

3000 kg duymak bi rahatlık veriyor bizlere zaten insanın içi daha bi rahatlıyor çok şükür
Bugun doktorum artik dogsada birsey olmaz dedi. Gelisimini tamamladi. 3 kiloya geldi dedi. Bir oh çektim. Saglikla gelsin 13 gun kaldi

Kimisinin hemen geliyormuş kimisinin 2 sene sürebiliyormus bakalım hangi kesimdesin şanslı mısın değil mi?

Kadınlar Kulubü bile doğur artık diyor bu nasıl psikolojik baskıdır

Ayy valla en azndan 3 ay olmasam iyi olur ya.. Gerci olmayinca sicak filan yapar vucuda o da iyi değil

Migrosta ikincide %40 indirim var.. Ben bu aksam siparis vercem.. Bi suru markada var indirim.. Bi bakin derim.. Prima hesapli oluyo.. Hesapladk esimle

gelen kasilmalarin düzeninden canm kaç dakikaya bir geliyor diye bakmalısın:)

Aynen zaten takıyoruz ister istemez bide çevredende sorulunca dahada pinpirikleniyoruz
ilk dogumda aynı şeyi yaşadığımdan herkese kasımın başında dogum dedm smdide sorana daha 1 ay 40 gun falan var diyorum

Ne biliyim bi çocuğun oyuncak bebeğine de takılır yani şöyle bi baktım hem mutlu oldum hem de sanki sleepy tarafından kazıklanmış hissettim
bende sleepy 1 numara aldm ayni dedigin gbi oyuncak gbi geldi primaninkibiraz daha büyük sanırım oyle hatırlıyorum en azindan :)

Amniyo sivisi riskli diyorlar arkadasim yaptirma dedi onada demis doktor sivi alalim diye aldirmamis ama saglikli dogmus bebegi

Mesajda sanırım yanlış anlattım, en baştan doktorumla 39+larda sezeryan olacak diye planladık. Oldu ki bu süreçte doğum başlarsa yine sezeryan olacak, normal doğumu denemeyeceğim.

Mesajda sanırım yanlış anlattım, en baştan doktorumla 39+larda sezeryan olacak diye planladık. Oldu ki bu süreçte doğum başlarsa yine sezeryan olacak, normal doğumu denemeyeceğim.

aaaa ben de şaşırdım normal bekleyen kadını durduk yere neden sezaryene sokuyor diye. Şimdi anlaştık valla bu grubun bebeleri biraz tembel çıktı. Seninki bekletmeden gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…