38i doldurayım sonra gelsin bebişimaaaa ben de şaşırdım normal bekleyen kadını durduk yere neden sezaryene sokuyor diye. Şimdi anlaştıkvalla bu grubun bebeleri biraz tembel çıktı. Seninki bekletmeden gelir umarım
OfffDoğuma yaklaştıkça plesenta yaşlanmaya başladığı için öyle her hafta 200-300 Gr alamıyo . 4 kilo doğması da normal. Yegenlerimden biri 4500 biri 4200 doğdu . Bakması sevmesi daha kolay oluyo yani insan inciticem diye korkmuyo
Bebişlerinizi güle güle büyütün kızlar. Listeye bakınca ne çok sezeryan varmış dedim. Benim tüp bebek diye direkt sezeryan yapacağız dedik, acaba normal denesem mi falan diyorum ama olay bir şekilde sezeryana bağlanıyor galiba.@Kelebeksi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah:)
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
Sıvı alamadığı için çişte yapamıyor , sen renginin sarı olup olmadığını anlayamazsin uyanmiyorsa uyandiramiyorsan bence bi kan verin boşuna yorma bebişini de kontrol efilmesi iyidir.Çiş yapmama da mı sarılık belirtisi?
Benim kızımda da hafif sarılık olduğunu söyledi hemşire bugün:/ sürekli uyku halini ben prematüre oluşuna yoruyordum:/ ama yanılmışım.
Lansinoh bende 1 günde işe yaramıştı yine aynısını aldim hatta bu sefer crs sezeryan var salı sürmeye basliycam.cok öncesine gerek yok diye düşünüyorum.Hangisini alalım sizce kızlar siz deneyimlediniz lansinoh almayı düşünüyordum kızımda çok yara olmuştu ağlayarak emzirdigimi bilirim bunda da doğuma girmeden 1 2 gün öncesinden başlamak istiyorum
Bebişlerinizi güle güle büyütün kızlar. Listeye bakınca ne çok sezeryan varmış dedim. Benim tüp bebek diye direkt sezeryan yapacağız dedik, acaba normal denesem mi falan diyorum ama olay bir şekilde sezeryana bağlanıyor galiba.
Yaaaa öylemiymişson bi iki haftada kilo alımı azalıyor cnim . hem yanılma da cok oluyor :)
İnşallah kolay doğururuz hepimizÇatı muayenesinde sorun sorun yoksa eğer kilolu bebekler rahat çabuk doğuyor yani o doğum süreci daha çabuk gerçekleşiyo hiç korkmayın
Sağol kuzumBenim 35+4 de 2980 gr, normal dedi.
Yok aslında direkt sezeryan diye bir şey yok. Bebek tuttukdan sonra normal gebelikten bir fark olmuyor. Doktorum bize 3. tüp bebekde tuttu, riske atmayalım dedi, tabi doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, birazda o yüzdendir.Canim merak ettim tup bebek diye direkt sezaryen sebebi mi oluyor? Normal dogum sansi da veriliyor mu?
Evet hiç sorun yaşamadı hem de . Ona da doktoru eğer hastaneye erken gelseydin sezaryene alırdım dedi . Çocuk resmen kırkını içerde kendi çıkartarak doğduOfff4500 normal mi oldu maşallah..
Sıvı alamadığı için çişte yapamıyor , sen renginin sarı olup olmadığını anlayamazsin uyanmiyorsa uyandiramiyorsan bence bi kan verin boşuna yorma bebişini de kontrol efilmesi iyidir.
Lansinoh bende 1 günde işe yaramıştı yine aynısını aldim hatta bu sefer crs sezeryan var salı sürmeye basliycam.cok öncesine gerek yok diye düşünüyorum.
Benimde ilkim tup bebek. Benim doktorumda riske atmam dedi. 38+4 u bir gun gecirmedi.Canim merak ettim tup bebek diye direkt sezaryen sebebi mi oluyor? Normal dogum sansi da veriliyor mu?
Boyle durumlarda kıymetli bebek diye sezaryen öneriyorlar genelde . sezaryen bebek icin en güvenlisi diyor doktorlar.Yok aslında direkt sezeryan diye bir şey yok. Bebek tuttukdan sonra normal gebelikten bir fark olmuyor. Doktorum bize 3. tüp bebekde tuttu, riske atmayalım dedi, tabi doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, birazda o yüzdendir.
Benim de tüp bebek ve normal bekliyorumBoyle durumlarda kıymetli bebek diye sezaryen öneriyorlar genelde . sezaryen bebek icin en güvenlisi diyor doktorlar.
Hic kaybin var miBenim de tüp bebek ve normal bekliyorumdoktorum da normal dogum yapabilirsin diye cesaretlendiriyor ama ne yalan söyliyim bana da bazen sezaryen daha risksiz geliyor.
Yok aslında direkt sezeryan diye bir şey yok. Bebek tuttukdan sonra normal gebelikten bir fark olmuyor. Doktorum bize 3. tüp bebekde tuttu, riske atmayalım dedi, tabi doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, birazda o yüzdendir.
Aslinda onemli olan senin ne istediğin . bnm 2 düşüğüm var kizimda hem progestan kullandm hem kan sulandırıcı igne doktorum istersen normal deneriz ama sezaryen mantıklı olan dedi birsuru nedenler saydı ama duydum ki igne kullananlarda normal yapabiliyor. araştırdım hematoloji uzmanlarına vs. sordm yapabilirsin başka bi neden yoksa igne problem değil dedi hepside. bende normale karar vermiştim doktorun birazda bni korkuttuğunu düşündüm acikcasi . sonuc olarak 34.haftaya kadr progestan kullandigimdan rahim ağzı zor yumuşadı siliklik azdı dogum da . bunun harici streste oldum doktor igneden dolayi rahim damarlarinin zarar gorebilcegini faln soylemisti o stresi yasaynca keske sezaryen olsaydım dedigim oldu ama dogumdan sonra iyiki dedmm hep normal dogumu yasamış olmak guzel . su açıdan bakarsan normal dogumda bebek dar bi kanaldan geçtiği icin ciğerlerindeki su süzülerek geliyor ve doğduğunda nefesle ciğerle alakalı sorunları olmuyor. ve yine doğarken anneden aldıkları yararlı bakteriler var bağışıkliklari güçlü oluyor bu sayede. iki tarafında avantajları var önemli olan senim ne istediğin ve bebegin neyi seçeceğiBenim de tüp bebek ve normal bekliyorumdoktorum da normal dogum yapabilirsin diye cesaretlendiriyor ama ne yalan söyliyim bana da bazen sezaryen daha risksiz geliyor.
10cm açılıp sezeryana alınması bana cokda mantikli gelmiyor. O kadar acilma olduktan sonra normal olmasi en mantıklısı. Sen o kadar sanci cek sonra sezeryana gir birde onu acisini cek.Anladim canim. Yani normali denemenin de oyle cok riskleri yoktur diye dusunuyorum. Sonucta onda da sezaryene donmek kolay kafasi gozukmedikce 10 cmden bile aliyorlar sezaryene. Kesinlikle biraz da bizim turk doktorlarinin kolayina geliyor. Insallah tup bebek anneleri de bizler de hangi dogum bizim icin saglikli ve kolaysa o sekilde kavusuruz bebegimize
Çok sağol xside..bugün 2 saate kalmadan uyandı,emdi..bi hayli uyanık da kaldı. Renginde ve gözbebeğinde de farkedilir bi açılma var. Doktora götürürüm yine.Sıvı alamadığı için çişte yapamıyor , sen renginin sarı olup olmadığını anlayamazsin uyanmiyorsa uyandiramiyorsan bence bi kan verin boşuna yorma bebişini de kontrol efilmesi iyidir.
Lansinoh bende 1 günde işe yaramıştı yine aynısını aldim hatta bu sefer crs sezeryan var salı sürmeye basliycam.cok öncesine gerek yok diye düşünüyorum.
10cm açılıp sezeryana alınması bana cokda mantikli gelmiyor. O kadar acilma olduktan sonra normal olmasi en mantıklısı. Sen o kadar sanci cek sonra sezeryana gir birde onu acisini cek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?