2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
aaaa ben de şaşırdım normal bekleyen kadını durduk yere neden sezaryene sokuyor diye. Şimdi anlaştık valla bu grubun bebeleri biraz tembel çıktı. Seninki bekletmeden gelir umarım
38i doldurayım sonra gelsin bebişim Gününü kendi belirlesin.

Offf 4500 normal mi oldu maşallah..

Bebişlerinizi güle güle büyütün kızlar. Listeye bakınca ne çok sezeryan varmış dedim. Benim tüp bebek diye direkt sezeryan yapacağız dedik, acaba normal denesem mi falan diyorum ama olay bir şekilde sezeryana bağlanıyor galiba.

Çiş yapmama da mı sarılık belirtisi?
Benim kızımda da hafif sarılık olduğunu söyledi hemşire bugün:/ sürekli uyku halini ben prematüre oluşuna yoruyordum:/ ama yanılmışım.
Sıvı alamadığı için çişte yapamıyor , sen renginin sarı olup olmadığını anlayamazsin uyanmiyorsa uyandiramiyorsan bence bi kan verin boşuna yorma bebişini de kontrol efilmesi iyidir.
Hangisini alalım sizce kızlar siz deneyimlediniz lansinoh almayı düşünüyordum kızımda çok yara olmuştu ağlayarak emzirdigimi bilirim bunda da doğuma girmeden 1 2 gün öncesinden başlamak istiyorum
Lansinoh bende 1 günde işe yaramıştı yine aynısını aldim hatta bu sefer crs sezeryan var salı sürmeye basliycam.cok öncesine gerek yok diye düşünüyorum.

Canim merak ettim tup bebek diye direkt sezaryen sebebi mi oluyor? Normal dogum sansi da veriliyor mu?

Canim merak ettim tup bebek diye direkt sezaryen sebebi mi oluyor? Normal dogum sansi da veriliyor mu?
Yok aslında direkt sezeryan diye bir şey yok. Bebek tuttukdan sonra normal gebelikten bir fark olmuyor. Doktorum bize 3. tüp bebekde tuttu, riske atmayalım dedi, tabi doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, birazda o yüzdendir.

Benimde ilkim tup bebek. Benim doktorumda riske atmam dedi. 38+4 u bir gun gecirmedi.

Migrosta ikincide %40 indirim var.. Ben bu aksam siparis vercem.. Bi suru markada var indirim.. Bi bakin derim.. Prima hesapli oluyo.. Hesapladk esimle
[/QUOTE]
3 Ekim son gündü... Biz 1 ekimde 1, 2, 3 numaraya kadar stokladık

Yok aslında direkt sezeryan diye bir şey yok. Bebek tuttukdan sonra normal gebelikten bir fark olmuyor. Doktorum bize 3. tüp bebekde tuttu, riske atmayalım dedi, tabi doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, birazda o yüzdendir.
Boyle durumlarda kıymetli bebek diye sezaryen öneriyorlar genelde . sezaryen bebek icin en güvenlisi diyor doktorlar.

Boyle durumlarda kıymetli bebek diye sezaryen öneriyorlar genelde . sezaryen bebek icin en güvenlisi diyor doktorlar.
Benim de tüp bebek ve normal bekliyorum doktorum da normal dogum yapabilirsin diye cesaretlendiriyor ama ne yalan söyliyim bana da bazen sezaryen daha risksiz geliyor.

Anladim canim. Yani normali denemenin de oyle cok riskleri yoktur diye dusunuyorum. Sonucta onda da sezaryene donmek kolay kafasi gozukmedikce 10 cmden bile aliyorlar sezaryene. Kesinlikle biraz da bizim turk doktorlarinin kolayina geliyor. Insallah tup bebek anneleri de bizler de hangi dogum bizim icin saglikli ve kolaysa o sekilde kavusuruz bebegimize

Benim de tüp bebek ve normal bekliyorum doktorum da normal dogum yapabilirsin diye cesaretlendiriyor ama ne yalan söyliyim bana da bazen sezaryen daha risksiz geliyor.
Aslinda onemli olan senin ne istediğin . bnm 2 düşüğüm var kizimda hem progestan kullandm hem kan sulandırıcı igne doktorum istersen normal deneriz ama sezaryen mantıklı olan dedi birsuru nedenler saydı ama duydum ki igne kullananlarda normal yapabiliyor. araştırdım hematoloji uzmanlarına vs. sordm yapabilirsin başka bi neden yoksa igne problem değil dedi hepside. bende normale karar vermiştim doktorun birazda bni korkuttuğunu düşündüm acikcasi . sonuc olarak 34.haftaya kadr progestan kullandigimdan rahim ağzı zor yumuşadı siliklik azdı dogum da . bunun harici streste oldum doktor igneden dolayi rahim damarlarinin zarar gorebilcegini faln soylemisti o stresi yasaynca keske sezaryen olsaydım dedigim oldu ama dogumdan sonra iyiki dedmm hep normal dogumu yasamış olmak guzel . su açıdan bakarsan normal dogumda bebek dar bi kanaldan geçtiği icin ciğerlerindeki su süzülerek geliyor ve doğduğunda nefesle ciğerle alakalı sorunları olmuyor. ve yine doğarken anneden aldıkları yararlı bakteriler var bağışıkliklari güçlü oluyor bu sayede. iki tarafında avantajları var önemli olan senim ne istediğin ve bebegin neyi seçeceği

10cm açılıp sezeryana alınması bana cokda mantikli gelmiyor. O kadar acilma olduktan sonra normal olmasi en mantıklısı. Sen o kadar sanci cek sonra sezeryana gir birde onu acisini cek.

Çok sağol xside..bugün 2 saate kalmadan uyandı,emdi..bi hayli uyanık da kaldı. Renginde ve gözbebeğinde de farkedilir bi açılma var. Doktora götürürüm yine.
Bu arada sezeryana giderken meme ucuna soğan suyu sürmeni tavsiye ederim. Ben çok kısa süreliğine sürebildim, o mu etkili oldu bilmem ama çok şükür hiç sıkıntı çekmedim.

10cm açılıp sezeryana alınması bana cokda mantikli gelmiyor. O kadar acilma olduktan sonra normal olmasi en mantıklısı. Sen o kadar sanci cek sonra sezeryana gir birde onu acisini cek.

Ben de ayni dusunuyorum. Dogumuma girecek ebem soylemisti yani bir aksilik olursa 10 cmde (kordondan dolayi asagi inememe, kalp atislarinin yavaslamasi vs.) Sezaryene alinan o asamada bile cok dogum gordum dedi. Iste insan bilemiyor neler yasayacagini. Insallah kimse o kadar acilmasi olup da ters bir durum yasamaz. Iki dogumun da acisi cekilmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…