2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir dış gebelik dışında bir kaybım yok şükür
O yuzden doktorun normale izin vermis. Arkadaşında benimde kayiplarimiz var. Benim 2 kurtaj ve kizimin ikizink düşürdüm. O yuzden doktor riske atmadi. Sanirim -Pandora- nin doktoruda o yuzden riske atmamıştır.

Kızlar hepiniz süt sağma pompası aldınız mı?
Ben aldim. Hem calisacagim icin hemde okudugum tum yazilarda ilk aylarda vucut sut uretmeyi cok yaptigindan bu zamanlarda talep olmazsa da bebegin ihtiyaci kadarini uretmeye devam ettiginden bahsediyordu. Bu sebeple ilk zamanlar hem emzirip hem sagmayi dusunuyorum ki bol bol sut olsun. Arz talep iliskisini yogun tutayim.

Daha erken değil mi bizimle hiç belirti yok ama gelmezse 41 42 ye kadar bekleriz dedi doktor.

Bende ilk hamileliğimde sezaryenden bir gece önce göğüslerime sağon kesip koydum yattım sabah kalkıp duş alıp doğuma gittim. Bunda da aynısını yapıcam çok faydası olduğunu düşünüyorum bende herkes denemeli. Doğumdan önce duşta bol yıkadım koku falan kalmadı.

Ben bebeğimi odaya getirmeden 10 dk önce sürebildim,doğum aniden olduğu için öncesinde fırsat bulamadım. O bile etkili oldu sanırım.

Kızlar hepiniz süt sağma pompası aldınız mı?
Ben almadm çalışmıyorum gerek olursa alırım diye düşünüyorum. ama çalışacak olanlara şart bence. gerçi eğitimde ebe o pompalar beze yapıyor ilerde elinizle sağacaksınız faln dedi de mümkün diil elle.

Bende almadım canım oyüzden merak ettim herkes aldı bi ben mi almadım acaba diye içimden almak da gelmiyo bilmiyorum nedense eskiden pompamı varmış ozaman napıyolardı acaba

Elle çıkmıyor ki o kadar süt:/ damla damla ancak, o da çok zor. Emzirdikten sonra memeyi serbest bırakınca akıyor ama emzirmeden elle süt çıkarmak gerçekten çok zor:/

Bende almadım canım oyüzden merak ettim herkes aldı bi ben mi almadım acaba diye içimden almak da gelmiyo bilmiyorum nedense eskiden pompamı varmış ozaman napıyolardı acaba
Bende almadım gerek duyarsam alirim dogumdan sonra

Ben ilk kızımda çalıştığım işin aldım ve çok gerekliydi. Bir de ilk kızımda mastit olmuştum, bunda da çok korktum almak istedim ama doğum ani oldu kaldı. Şimdi Sadece emzirme atleti giyiyorum, göğüs pedi koyuyorum. Fazla süt pedlere akıyor.

cok eskileri bilmem ama annem en küçük kardeşimde şöyle balon gbi bisi varonu sıkıp bırakıyorsun ucu da göğüste tabi oyle sağıyordu. 18 yıl once bence bebek göğsü aldığı sürece çalışmayana gereksiz bn kizimda 4.gunu sarılıktan hastaneye alınınca almistm onda sagdim bide bazen yediklerimle alakalıydı herlde göğsümtaş kesilirdi kiz emerdi ama ikinsindende akardı o doyunca bende bosa gitmesin dedm sağdım. zaten 40 faln cikinca veya 2 2.5 aylik olunca da olabilir göğüsteki üretim bebegin doyacak şekil oluyor düzene biliniyor gittikçe akmalar falanda geçiyor

Elle çıkmıyor ki o kadar süt:/ damla damla ancak, o da çok zor. Emzirdikten sonra memeyi serbest bırakınca akıyor ama emzirmeden elle süt çıkarmak gerçekten çok zor:/
Bencede zor ne kadr çıkabilir ki elle de sağdım bn pompa bozulmuştu kiz meme reddi yaptı 4 aylikken mümkün değil emmiyor süt gidecek pompa da parçası kayip . elimle sağdım sadce sızlarsa süt gelmeye başlarsa sağabiliyorsun biraz sonra gene gelmez oluyor bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…