2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben stajlarda normali bekleyip bekleyip sona doğru bebeğin kalp atışları düşüyor diye acilen koşturularak ameliyata alınan o kadar çok hamile gördümki... Kendimi o panik halinin içinde bebeğime bir şey olacak mı korkusuyla, alelacele anestezi alıp ameliyat edilmiş bulmak hiç istemiyorum.

O yuzden doktorun normale izin vermis. Arkadaşında benimde kayiplarimiz var. Benim 2 kurtaj ve kizimin ikizink düşürdüm. O yuzden doktor riske atmadi. Sanirim -Pandora- nin doktoruda o yuzden riske atmamıştır.
Bizde problem eşimin spermlerinde hiç hareket yok, yerinde hareket vs yok. Yani mililitrede milyonlarca sperm var ama hangisi ölü, hangisi canlı tespit etmesi çok zordu. Zaten 3 tüp tedavisinde de döllenen yumurta epey az oldu. Bir şekilde döllenenler de labaratuarda hemen ölüyordu. O yüzden mucize gibi tuttu bizim bebeğimiz. İlerde bebeğime kardeş yapalım falan desek bile teknoloji ilerlemezse zor olacağını düşünüyorum, şükür diyorum 1 tane oldu, sağlıkla kavuşalım

Rübbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hiç riske gerek yok bencede sezeryan en sağlıklısı bebeğin için ☺ tüp bebekle hamile kalanlara karşı daha hassas oluyorum yokın çevremde biri sayısını bilmiyorum ama defalarca tüp bebek tedavisi gördü ama Rabbim nasip etmedi o yüzden o bebekler çok kıymetli ❣

Ben işe döneceğim diye planladığım için süt pompası aldım. Ama şimdi ücretsiz izne karar verdim. Evde iken pek gerek yok ama yine de buzluğa biraz süt koysam iyi olur diyorum. Çünkü bebekler özellikle 4. ay civarı memeyi bırakabiliyor. Stokda süt olursa onunla devam ederim. Başlarda da meme birden süt üretimine geçince çok dolu dolu oluyormuş, bebek o kadar dolu iken çekemiyormuş. Bu aşamada gerginliği azaltmak için elle sağım da yapılabilir tabi.

Kızlar anne sütü ile yoğurt mayalama diye bir şey duymuştum, tutuyor mu o yoğurt gerçekten?

Ben ilk defa duydum valla kendi adıma söyliyim melegimin karnını doyuracak kadar sütüm olsun yoğurtta gözüm yok

Teşekkür ederim canım, Allah korusun hepimizin bebeklerini

Ben ilk defa duydum valla kendi adıma söyliyim melegimin karnını doyuracak kadar sütüm olsun yoğurtta gözüm yok
Dedim sağıp sağıp çok sütüm olursa onu da yaparım Gerçi göğüslerim küçük, pek o kadar performans beklemesem iyi olacak

Dedim sağıp sağıp çok sütüm olursa onu da yaparım Gerçi göğüslerim küçük, pek o kadar performans beklemesem iyi olacak
Benim de küçük hamilelikle birlikte biraz normal meme boyutuna geldi ben de o yüzden zaten meleğim doysun yeter diyorum. Etrafımdaki insanlar meme boyutuyla alakası yok diyolar bazı insanlarda süt çok uretiliyomus inşallah onlardan oluruz

Benim annemin de küçük. Ama annem geçen dedi ki göğüslerim küçüktü ama çok besleyici sütüm olmuştu, senin de öyle olur büyük ihtimal dedi. Bir de ben bu konuyu pek stres etmiyorum, o yüzden rahat geçer inşallah. Bazen hastalarıma bakıyorum, süt var, bebek de var ama anne korkuyor, burnu tıkanır mı, şöyle mi tutayım, böyle mi bilemiyor. O yüzden bu aşamada hemşirelere çok ihtiyaç var. İlk günler biraz zor olsa da devamı gelecek inşallah.

İstanbul’da gökyüzü delinecek sanki zaten uyuyamıyorum iyice evhamlı bir hava
Denizli öyleydi. Fırtına şimşek yağmur. Kızım korktu bayagi gece.
Umutsuz olma. Bir arkadaşımın 2 yaşında oğlu var. Eşi testis kanseri oldu ve biri alindi. Sonrasında ikinci testisde agri başladı. Oda alinacak diye ikinci cocugu denediler . Simdi 7 haftalik hamile benimde ilk tup bebek. Beklemedim anda hamile kaldim. Ihtimal vermiyordum. Eğer nasibinde varsa,rabbim.her türlü veriyor. Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Riske atma.

Bence alakasi yok göğüs kucukluguyle 75 beden bnmkiler hemde tam destekli 75 dusun ne Kdar minik . süt geldikçe 85 oldular ve gercekten cok şükür ki sütüm vardi . oyleki millete kucuk geldiğinden göğüs mü var ki doya, bu cocuk ac mama ver diye cok baskı altnda kaldım. bebeğim gazdan ağlıyordu ama iste millete gore açtı

Kokarmi derken bi arkadaş daha yazmış eee tamam soğan deniyeyim bu sefer aksamdan kesip koyarim bende.kokuyorsun diyenede Nobabari derim nasıl olsa anlamazlar .deniycem.
O iş küçük göğüse bakmıyor kardesimin 95 di 2 ay ittire ittire yarim yamalak mama destekli emzirdi.kuzenimin 75 diycem ama o bile degildi 10 yaş çocuk gibiydi minnacik memesi vardı 2yasina kadar sütler şakir şakir akti maşallah.

Gerçekten hiç kokmuyor mutlaka dene bence.

Evet bu konular biraz da sürpriz :) hayırlısı olsun, bizim ailemize bir minik daha gelmek isterse seve seve

Ben elimden geldiğince yatak odamda emzireceğim ki kimse yorum yapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…